reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

przez godzine bawilam sie skanerem :laugh: :laugh: i wklejalam zdjecia, jeszcze wieczorem powklejam zdjecia Ady zebyscie zobaczyly jaka ona chudzinka :) a teraz mykam na spacerek w koncu ;D

reklama
Emma - no wlasnie slyszalam ze Locke sie przenosi zeby miec blizej na plan :) Ale co 3 czy 3 tygodnie - rany...toz to istne tortury !!! :(
Moskito - wiem ze nie zmienialas, ale zazwyczaj dluuugo mi sie to zdjecie laduje - ja juz zdaze odpisac zanim sie pojawi ;D ;D ;D no i dzis ujrzalam je ponownie i ponownie sie zachwycilam :)

Agnes ja tez ide na wesele 29kwietnia i tez mam problem w co sie ubrac bo srednio sie mieszcze w moja sukienke chociaz juz się dopięłam ale troche trzeszczy materiał. Może za miesiąc nie będzie ::) ;D

Ola - spokojnie, to jeszcze 1,5 miesiaca !!! Moze jeszcze sie uda ;D ;D ;D
Ja juz pewnie nigdy nie wejde w moj rozmiar 36 :( ech... ale to juz przed ciaza sie roztylam i wejsc nie moglam... musialam cala garderobe zmienic :(

Witam mamuski ;D
My jak zwykle nie mamy czasu na nic :( wczoraj u doktora dzisiaj tez na szczepieniu i tak wiecznie cos,do tego mam zly nastroj bo maz mnie zdenerwowal jak zwykle i do tego snieg pada.
uciekam bo mala placze....
bede zapewne na raty pisac ;)

Stefi 3mamy kciuki bedzie dobrze :D

Wandzia Ty swinko ja tez bym z Toba nie szla na spacer :p

Witam

Ja juz prawie doszłam do siebie ;D  Dzisiaj dostaliśmy zabaweczki które kupiliśmy na allegro łuk tiny love i pieska bawi ;D sa super polecam filip wpatruje się pieskowi w oczki i sie czule do niego usmiecha

Wanda jak masz to napisz numer telefonu na usg bioderek bo w końcu sie trza zapisać spadam bo głodny człowieczek krzyczy

a ja dzisiaj zrobiłam przegląd szafy i próbowałam się wcisnąć w sukienki i co zauważyłam ??? wszystko ok tylko w cyckach się za cholerę nie zasunę :( i też chyba muszę powiedzieć papa rozmiarowi 36 :mad:

Moskito - gdyby nie Wanda to ja bym nawet nie wiedziała że Ty masz jakieś zdjęcie w podpisie, u mnie się jeszcze nigdy nie załadowało
00000004.gif
ja widzę tylko żyrafę

aOla - karmiąc cały czas naturalnie widzę że z tygodnia na tydzień troszkę się kurczę w dupsku...kupiłam sobie za ciasne spodnie i teraz co jakiś czas próbuję ile mnie w nie wlezie, więc za półtora miesiąca to myślę że spokojnie jeszcze schudniesz.....:)

Kubuś kocha spacery... jeszcze ani razu mi nie zrobił koncertu, jak się obudzi to ogląda sobie przez "szyberdach" w budzie niebo...he he conajmniej jakby był w więzieniu o zaostrzonym rygorze, natomiast nie nawidzi ubierania czapki i wtedy zaczyna marudzić

reklama
no ja juz spowrotem ;D poltora godziny chodzenia chyba starczy ale slonko i ciepelko dzis niewarygodne :)
mam straszny nalog forumowy, jak weszlam do domu to pierwsze co to kompa odpalilam, z rana tez jak wstaje to robie to samo ::) ::) okropna jestem :p moze odwyk ???
steffi fajnie, ze Kubus ma szyberdach, my nie mamy pojazdu z taka opcja ;D
co do ubran, to ja mieszcze sie we wszystkie gory ale zdarza sie, ze nie wchodze w niektore doly no ale wczoraj przyszedl prezent od mamy: spodnie rurki i calkiem sie sobie w nich podobam ;)
aha ja z taka swinia jak Wanda tez bym nie polazla na spacer :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry