reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

A ja juz po spacerku. Maly darl sie przez 80% czasu. O jaki mily spacerek! Gdyby nie to ze musialam zakupy zrobic i ludzilam sie ze za chwilke Maly sie uspokoi to bym wrocila w polowie drogi. Efekt taki, ze polowy rzeczy nie kupilam, zlalam sie koszmarnie potem, leb mnie boli a to dopiero 11... Ech te nasze skarby! ;D

reklama
Pati moj zawsze sie drze jaj tylko czape na glowie wyczuje i nie sposób go do wózka wsadzic codziennie przed spacerem najpierw koncert potem spacerek ::)

Gabi czy ty piszesz o moim Piotrusiu? U mnie to samo zanim do wózka go położe to wszyscy wiedzą ze jesteśmy na dworze :p
Steffi ;D ;D ;D

dzien dobry laseczki !!!!!!
my juz wstalysmy, dzis znowu pogoda dopisuje ;D
moja Ada jakas inna jest bo uwielbia spacery, jak sie jej zaklada czapke na glowke to sie juz cieszy i czeka cierpliwie az sie ja ubierze bo wie, ze bedzie wycieczka, domatorem wiec napewno nie jest ;D na spacerach najczesciej podsypia, a jak nie to sobie lezy i patrzy ;)

Hej hej
Ja znowu dzisiaj zostałam brutalnie zbudzona o 6 rano przez mojego psa......juz myślałam że powróciła sraczka więc jeszcze nigdy tak szybko się nie ubierałam, ale na szczęście wszystko ok:)

Kuba dzisiaj śpi na czujce...dopóki mu smoczek nie wypadnie bo wtedy od razu się wybudza i włącza syrenę

Natalia właśnie sobie przypomniałam że miałam zobaczyć w Incredi Mail czy wszystko ok z tym z i y no i u mnie OK 8) nie zamieniają się

Cześć mamuśki
Steffi super, że z Kubusiem wszystko ok, ale jeszcze idź do neurologa aby poywierdzić że wszystko jest ok
Gabi dzięki zyczonka :)

Piekna pogoda dziś, więc trzeba na spacerek iść

Dzień dobry babeczki - my jesteśmy oryginalni ;) i dziś dostaniecie życzenia od Bzyczków ;D ;D niech dzień kobiet trwa w nieskończoność ;D ;D ;D

Steffi - baardzo sie ciesze,ze z Kubusiątkiem wszystko wporządku,że to nie groźne - ale jak to matka - pewnie uspokoisz sie bidulko dopiero po wizycie u neurologa ::) więc życze jak najszybszego terminu ;D ;D i buźka

i wogóle nie wiem co miałam jeszcze pisać - miłegooo dzionka ;D ;D ;D :-*

reklama
Czesc dziewczyny :)
Steffi - no to jak wlancza syrene to wszystko jest ok ;D ;D ;D
Moja Paulinka jak Ada - jak czapke zakladam to juz wie ze na spacer i momentalnie oczka jej sie zamykaja ;D ;D ;D jak w jakims amoku :) Uwielbia spacerki - a przez ten tydzien znowu nigdzie nie poszlysmy, bo Wiki chory i nie moge :( a nie mam go z kim zostawic :(

Do góry