reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

siema z rana kobitki ;D
moj Cyprys tez uwielbia spacerki.jak wkladam go do wozka,momentalnie zasypia i budzi sie jakas godzinke po powrocie do domku :D chociarz ostatnio na spacerku sie rozgladal ale nie plakal.jeszcze nigdy nie rozplakal mi sie na dworzu.tfu-nie zapeszam ;) idziemy tez niedlugo na spacerek tzn.kolo 12

reklama
dzień doberek udało mi się wreszcie zaglądnąć tu zrańca jak dla mnie ;)
no więc Ewa na spacerku zaraz śpi po włóżeniu do wózka tylko się troszke niecierpliwi dopuki jej nie zapakuje i nie ruszymy w droge ;)
ale jestem zadowolona wczoraj spotkałam się na spacerku z dziewczyną z którą jeździłam codziennie autobusem do pracy (tak znajoma z widzenia) okazało się że przeprowadziła się do bloku obok i urodziła synka 6 lutego ;) ale super wreszcie będe miała z kim chodzić na spacerki ::) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

dziś u nas piękne slonko świeci więc biegne zaraz na spacerek

Zdanka -ale super ;D popatrz jak to nic nigdy nie wiadomo ;) super ze sie zgadałyście -no i nowa koleżanka na pewno będzie mogła liczyć na Twoje cenne rady ;D wkońcu ty juz wprawiona mamuśka
A co do spacerków - przy ubieraniu - łooj - krzyki i wrzaski - a na spacerku anioł ;D

Joeey i Didi mam przekazać specjalnie podziękowania......... i coś tam było że takie składanie życzeń to przyjemność.....
....mam tylko nadzieję że nie bedzie mi tu teraz za czesto Astuś zaglądał jak zobaczył jak tu miło i przyjemnie .....

Moskito senkiu za Zyczenia lepiej późno niż wcale :p

Zdanka - no jak fajnie ;D ;D ;D Ja tez bym chciala miec kogos do spacerkow - a laski cos nie chca mnie, ale co sie dziwic, ja z taka swinia tez bym nie chciala na spacerki chodzic :p ;D ;D ;D ;D
Moskito - hehe - zdjecie Karolka w podpisie znowu mnie zachwycilo :)

My już po spacerku, pogoda piekna, słoneczko świeci i delikatny mrozik :D
Weronika też juz usypia jak jej zakładam czapkę przed wyjściem na dwór :D i przesypia cały spacer, chociaż czasem ma oczka otwarte, ale niepłacze :)
Właśnie dziś dostaliśmy zaproszenie na ślub 29 kwietnia :D ale super, tylko co ja ubiorę ??? bedzie trzeba wieksze zakupy zrobić :D

Hej Kobietki!
Ketsa, Wanda Ja chciałam coś wtrącić odnośnie LOSTów. Pisałam już wcześniej, że te odcinki są emitowane co 2 czy 3 tygodnie tylko dlatego, aby wyemitować wszystkie do któregoś maja i dlatego są tak porozkładane w czasie :)

Podobno ma być wyemiotwana 3 a nawet 4 seria, bo Lock przeprowadza się, żeby mieć bliżej do pracy :)

Paaricia moja Mala też zawsze krzyczała na spacerku, ale odkąd włożyłam jej poduszkę do wózka to uwielbia spacerować i nareszcie śpi w wózku :)

reklama
aOla - hehehehehehehe - zarąbzzzzzzta, trzeba zamówić ;)
A Karol powiedział - a guuuuułaaa- co znaczy - nie ma za co ;) odnośnie życzen, hehehe
Wandzia - zdjęcie w podpisie???????toż ja nic nie zmieniała

Do góry