Wandziu Lenka tez ma troche klopot z podpieraniem sie raczkami na dluzsza mete. z tego co piszesz Paulinka ma pewnie jakas asymetrie (nic sie nie martw!!! To jest czeste u dzieci!) i z tym musisz pojsc do neurologa ktory najprawdopodobniej zaleci rehabilitacje. Ale na wlasna reke nie rob zadnych cwiczen z dzidziusiem o mozesz mu niechcacy zaszkodzic. Dla pocieszenia napisze Ci ze Lence musze cwiczyc raczki bo ma kciuki cos tam nie tak (nic powaznego wiec nawet nie wiem co nie tak, wazne ze wiem jak cwiczyc), moje 2 kolezanki cwicza swoich synkow wlasnie z powodu asymetrii i generalnie nic to takiego ale nalezy z neurologiem pogadac. A ja na zdjeciach Paulinki w lezaczku przyuwazylam ze ona jest zawsze troszeczke wykrzywiona, ale myslalam ze to zludzenie. Mi ortopeda powiedzial zeby za dlugo Lenki w lezaczku nie trzymac. Godzinke max! Przestrzegam wiec.
reklama
didi
Fanka BB :)
hej hej..
przelecialam po lebkach posty....sluchajcie o czym wy mowicie ja dzisiaj wbilam sie w spodnie rozm..34.. ...hehe..zaraz wam pokaze tylko bez smiechu prosze bo chcialam sprawdzic czy juz sie mieszcze a raczej chcialam chcociaz troszke sie podniesc na duchu ze nie jest az tak zle ze mna..
przelecialam po lebkach posty....sluchajcie o czym wy mowicie ja dzisiaj wbilam sie w spodnie rozm..34.. ...hehe..zaraz wam pokaze tylko bez smiechu prosze bo chcialam sprawdzic czy juz sie mieszcze a raczej chcialam chcociaz troszke sie podniesc na duchu ze nie jest az tak zle ze mna..
magdamaj
Moskito - ja twoje fotke Karolkowa widzialam zawsze no i niezawodna zyrafe tyz!!
pewnie wam sie dziewczyny nie zaladowala wiec mozna ja wywolac klikajac prawy klawisz mychy i dac pokaz obraz..
mi za to nie laduje sie czasami Cyprysiowa :-[
pewnie wam sie dziewczyny nie zaladowala wiec mozna ja wywolac klikajac prawy klawisz mychy i dac pokaz obraz..
mi za to nie laduje sie czasami Cyprysiowa :-[
wiolus pisze:Wandziu dzieki wielkie jak jutro bede miec czas a napewno bo ze mnie nalogowiec to wkleje Wam nowe zdiecia Oli i mnie i zobaczycie jaka jestem brzydka :laugh:
A teraz musze zmykac bo krolowa wola ;D
Wiolus - jaka ??? ??? ??? Ty chyba dawno po dupie nie dostalas nie waz sie tak pisac !!! wszystkie jestesmy piekne !!!
Wanda wyjęłaś mi z ust opitol dla Wioluś!
Wioluś - Chyba OSZALAŁAŚ!!Ani mi się waż tak o sobie myśleć! A co dopiero pisac.....! No!
Didi - weszłam na marcówki i przeczytałam po raz kolejny historyjkę o chłopcu ktremu Bóg tłumaczył jak to na ziemi będzie. No i po raz kolejny zalałam łzami klawiaturę. Jak o tej bace teraz piszę to już mi się oczy szklą...... Moja Kochana Lenusia ma Aniołka który dokładnie zachowuje się tak jak jej Pan Bóg przepowiedział że bedzie! Tulimy się, szepczemy sobie czułe słówka, chichramy sie....No a teraz jak ja muszę non stoper niemal przy piersi mieć żeby ją ciągle dostawiać to już w ogóle pieszczoszkowanie jest takie że hoho!
Wioluś - Chyba OSZALAŁAŚ!!Ani mi się waż tak o sobie myśleć! A co dopiero pisac.....! No!
Didi - weszłam na marcówki i przeczytałam po raz kolejny historyjkę o chłopcu ktremu Bóg tłumaczył jak to na ziemi będzie. No i po raz kolejny zalałam łzami klawiaturę. Jak o tej bace teraz piszę to już mi się oczy szklą...... Moja Kochana Lenusia ma Aniołka który dokładnie zachowuje się tak jak jej Pan Bóg przepowiedział że bedzie! Tulimy się, szepczemy sobie czułe słówka, chichramy sie....No a teraz jak ja muszę non stoper niemal przy piersi mieć żeby ją ciągle dostawiać to już w ogóle pieszczoszkowanie jest takie że hoho!
didi
Pamciaw.....chyba nam wszystkim ta bajeczka sie sprawdzila a raczej naszym anioleczka.....ja za kazdym razem jak ja czytam mam oczy pelne lez..
reklama
Witam wieczorkiem...
jakas jestem niespokojna mimo wszystko w sprawie tej asymetrii - jesli to w ogole jest asymetria !!!
Pamcia - widze ze zagoscilas u nas na dluzej - w koncu !! Powiedz mi jak to jest z tym TVN Style ??? Kiedy Was wyemituja ??? no juz sie doczekac nie moge a i jeszcze wiesz juz moze czy kwietniowe dziecko juz jest ???
jakas jestem niespokojna mimo wszystko w sprawie tej asymetrii - jesli to w ogole jest asymetria !!!
Pamcia - widze ze zagoscilas u nas na dluzej - w koncu !! Powiedz mi jak to jest z tym TVN Style ??? Kiedy Was wyemituja ??? no juz sie doczekac nie moge a i jeszcze wiesz juz moze czy kwietniowe dziecko juz jest ???
Podziel się: