reklama
martula
Fanka BB :)
Ja nie mówię, że prawko ma wszystko załatwiać, kiedy trzeba latam z dowodem, zwłaszcza do banku właśnie, ale w tym przypadku nie było takiej potrzeby, co jasno wynika z opisu sytuacji. Jeśli tego nie dostrzegasz to cóż, włóż mnie między innych ludzi, którzy do banku latają z prawkiem w każdej sprawie, choc do nich nie należę. Chyba jesteś jakaś uprzedzona i brak Ci obiektywizmu. ;D
P.S. Może go mieć pełnoletnia osoba, nie słyszałam o przymusie wyrabiania dowodu osobistego, podobnie jak prawa jazdy..
P.S. Może go mieć pełnoletnia osoba, nie słyszałam o przymusie wyrabiania dowodu osobistego, podobnie jak prawa jazdy..
o matko Martula, czy Ty sie ze mna klocisz ??? ??? ??? Przeciez ja o Tobie ani slowa zlego nie napisalam a Ty mi wyjezdzasz z takimi haslami:
czy ja napisalam cos ze zle zrobilas ??? ??? ??? no przestan juz sie bulwersowac kobieto !!! nigdzie Cie nie wkladam to po pierwsze a po drugie w ani jednym poscie nie napisalam o Tobie tylko o tym ze dowod osobisty jest wazniejszy niz prawo jazdy wyluzuj
martula pisze:Ja nie mówię, że prawko ma wszystko załatwiać, kiedy trzeba latam z dowodem, zwłaszcza do banku właśnie, ale w tym przypadku nie było takiej potrzeby, co jasno wynika z opisu sytuacji. Jeśli tego nie dostrzegasz to cóż, włóż mnie między innych ludzi, którzy do banku latają z prawkiem w każdej sprawie, choc do nich nie należę. Chyba jesteś jakaś uprzedzona i brak Ci obiektywizmu. ;D
czy ja napisalam cos ze zle zrobilas ??? ??? ??? no przestan juz sie bulwersowac kobieto !!! nigdzie Cie nie wkladam to po pierwsze a po drugie w ani jednym poscie nie napisalam o Tobie tylko o tym ze dowod osobisty jest wazniejszy niz prawo jazdy wyluzuj
martula
Było nie było w tych postach gdzie masz teraz ------------ przedtem było napisane, że należe do grupy ludzi mających problem, więc Wando kto się kłóci???I czy rzeczywiście nie pisałaś o mnie??Ja wcale nie chce się z Tobą kłócić, bo to nie Ty byłaś wtedy w banku. Zgoda???Bynajmniej ja absolutnie kłócić się z tobą nie chcę.
mamaCyprysia
dziewczyny co wy sie klocicie? kiedy lecimy na czata?????????? ;D
reklama
tak bylo.... bylo ze dowod osobisty jest wazniejszy wg mnie, a nie ze Ty go nie mialas
wykasowalam zeby do tego nie wracac ale Ty dalej drazysz hehe
wykasowalam zeby sie wlasnie nie klocic bo po co
wykasowalam bo mysle ze nie ma sensu zeby to bylo
a ponadto to ja czuje sie urazona tym ze mnie zle zrozumialas i smutno mi ze tak wyszlo - dlatego wykasowalam
wykasowalam zeby do tego nie wracac ale Ty dalej drazysz hehe
wykasowalam zeby sie wlasnie nie klocic bo po co
wykasowalam bo mysle ze nie ma sensu zeby to bylo
a ponadto to ja czuje sie urazona tym ze mnie zle zrozumialas i smutno mi ze tak wyszlo - dlatego wykasowalam
Podziel się: