reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
patrzcie na to :)
ichtroje2cg.jpg

Ja nie mówię, że prawko ma wszystko załatwiać, kiedy trzeba latam z dowodem, zwłaszcza do banku właśnie, ale w tym przypadku nie było takiej potrzeby, co jasno wynika z opisu sytuacji. Jeśli tego nie dostrzegasz to cóż, włóż mnie między innych ludzi, którzy do banku latają z prawkiem w każdej sprawie, choc do nich nie należę. Chyba jesteś jakaś uprzedzona i brak Ci obiektywizmu.  ;D

P.S. Może go mieć pełnoletnia osoba, nie słyszałam o przymusie wyrabiania dowodu osobistego, podobnie jak prawa jazdy..

o matko Martula, czy Ty sie ze mna klocisz ??? ??? ??? Przeciez ja o Tobie ani slowa zlego nie napisalam a Ty mi wyjezdzasz z takimi haslami:
martula pisze:
Ja nie mówię, że prawko ma wszystko załatwiać, kiedy trzeba latam z dowodem, zwłaszcza do banku właśnie, ale w tym przypadku nie było takiej potrzeby, co jasno wynika z opisu sytuacji. Jeśli tego nie dostrzegasz to cóż, włóż mnie między innych ludzi, którzy do banku latają z prawkiem w każdej sprawie, choc do nich nie należę. Chyba jesteś jakaś uprzedzona i brak Ci obiektywizmu. ;D

czy ja napisalam cos ze zle zrobilas ??? ??? ??? no przestan juz sie bulwersowac kobieto !!! nigdzie Cie nie wkladam to po pierwsze a po drugie w ani jednym poscie nie napisalam o Tobie tylko o tym ze dowod osobisty jest wazniejszy niz prawo jazdy ;) wyluzuj :p

Było nie było w tych postach gdzie masz teraz ------------ przedtem było napisane, że należe do grupy ludzi mających problem, więc Wando kto się kłóci???I czy rzeczywiście nie pisałaś o mnie??Ja wcale nie chce się z Tobą kłócić, bo to nie Ty byłaś wtedy w banku. Zgoda???Bynajmniej ja absolutnie kłócić się z tobą nie chcę. :)

reklama
tak bylo.... bylo ze dowod osobisty jest wazniejszy wg mnie, a nie ze Ty go nie mialas
wykasowalam zeby do tego nie wracac ale Ty dalej drazysz :p hehe :)
wykasowalam zeby sie wlasnie nie klocic bo po co
wykasowalam bo mysle ze nie ma sensu zeby to bylo
a ponadto to ja czuje sie urazona tym ze mnie zle zrozumialas :( i smutno mi ze tak wyszlo - dlatego wykasowalam

Do góry