reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Pati..:)..jaki Atreiu ..slodki na tych foteczkach..:)..ten jego usmiech zlamie napewno nie jedno serduszko malej kobietce..:)

Wanda..nono..ale slicznie Pauli w tej bluzeczce w paseczki..:)..sliczna synowa mio rosnie..:D

reklama
Patrycja - zobacz, narazie wyszlo mi cos takiego, ale do podpisu to sie raczej nie nadaje ;D ;D ;D bo sie cholerka zdecydowac nie moge ;D ;D ;D
a przyciac jak nie umialam tak nie umiem :(
zdjecialaczone.jpg

Amelka - no mi coraz mniej snu potrzeba i jakims dziwnym cudem wyrabiam sie ze wszystkim ;D ;D ;D Fakt faktem, ze nie zawsze mam idealny porzadek w domku, ale czesem to z lenistwa a nie z braku czasu - jak np teraz, na krzesle mam pelno ciuchow i mam czas zeby je posprzatac, ale nie chce mi sie dupy ruszyc spod kompa ;D ;D ;D

Didi - ano rosnie Ci rosnie synowa ;D ;D ;D Oj ten Albercik bedzie mial ciezki orzech do zgryzienia - mamusia mu wybiera panne za panna - ciagle nowa na tapecie ;D

dzień dobry bardzo

Zdanka chyba pomuliłam ci sie z Kluchą do mnie miałabys troche dalej niz 20 km ;D

Magdus i Klucha nie przejmujecie sie tak swoimi chłopami oni po prostu tak we krwi mają i każda baba zawsze jakis paragrafik dla swojego znajdzie. Ale przypuszczam że jakby ten podgatunek jak to juz było tu mówione zachowywał by sie od początku do końca tak jak my tego oczekujemy to tez było by nam żle. Tak że cała zabawa polega właśnie na tym ze trzeba się uzupełniać.... a czasem uda sie jeszcze tych Marsjan czegoś nauczyć (tzw. wychowywanie męża) tak że tak po prostu musi być
Ja sobie tak pisze nie przejmujcie sie ale wiadomo ze nerwów to troche sie napsuje przy tym.
A zawsze można brać przykład z Amelki..... chwalić za wszystko i takie tam niech ona najlepiej da wykładzik na ten temat..... tylko czy wtyedy sie chłopa coś nauczy....hmmmmmm. Ja niestety chyba na to za duży nerwus i choleryk jestem

Pati u nas akt urodzenia dają przy rejestracji.....ale rejestruje sie dzieciątko tam gdzie sie urodziło a nie tam gdzie np. mieszkają rodzice (chyba ze to to samo miejsce- region) ale skoro Atreiiu ma podwójne obywatelstwo to zarejestrować powinni tyle że może nie będą wydawać drugiego aktu. Ja jutro może w najblizszych dniach bede sie widziec z moja ciocią a jej syn na stałe jest w Stanach a Milkołaja chrzcili w tamtym roku właśnie w Polsce.

Właśnie w kościele biurokracja biurokracją ale jak dasz "co łaska" to wszystko da się załatwić  :mad:

Pati skoro Ty jestes Polką to chyba Arteiiu powinien dostać polski akt urodzenia, tak mi się wydaje, ale tak naprawde to nie znam sie na tym, ale przecież są ludzie, którzy mają podwójne obywatelstwo, to pewnie jakoś się to załatwia.

Didi super że z Alem już lepiej i że na spacerek możecie iść :) :) :) a i dzięki za radę w sprawie glonojada  :D

Amelka to musimy się spieszyć na spacerek póki słonko świeci :) To dobrze, że idziesz do lekarza, będziesz spokojniejsza, no ale sprawdzaj Julce częściej temperaturke, zeby sie nie martwić.

No właśnie miałam iść trochę posprzątać póki Kacperek zasnął, ale już się obudził ::) więc ide go przebrać bo chyba się obkupczył  :p

Cześć mamuśki
Śliczna dziś pogoda, słonecczko świeci, trzeba na spacerek iść :)
Magdus, wiolus współczuje, ale nic nie da się poradzić, takie chłopy :( dobrze że mój mi pomaga dosyć sporo i sam się do tego rwie :D
Super że dzieciaczki zdrowe, oby żadko chorowały ;)

W niedziele jedziemy do teściów. Powiem wam że już się niemogę doczekać kiedy się trochę wyrwę z domu ::) mam tylko nadzieję, że mała wytrzyma w miarę podróż :p

Paula - a to wlasnie moze byc problem z tym Patrycji rejestrowaniem - polskie prawo nie zezwala na podwojne obywatelstwo !!! Ale da sie to jakos zalatwic mysle - klamstwami zapewne ;D ;D ;D

Didi - ja mysle ze jak mu beda panny w glowie to Tobie nie bedzie wtedy do smiechu :p mowie Ci... ja juz sie o Wiktorka boje ;D ;D ;D

A tak w ogole to wlasnie sie dowiedzialam ze mama kolegi z przedszkola Wiktorka urodzila wlasnie blizniaki - kolejnych dwoch chlopcow !!! Przekichane co - trzech chlopow w domu i jeszcze maz ;D ;D ;D Ale najwazniejsze ze wszystko jest dobzre :)

Heeej!Wpadlam szybko coby powiedzieć, ze dzień dobry wszystkim i zmykam!!!
Kura domowa musi jeszcze dom wysprzątać, obiad zrobić, poprasować, na spacerek myknąć i wogle.....dzień jak codzień
A łeb mi pęka - :( :( :(

No to miłego wszystkim i tymczasem ;) coś czuje w moczu,że ciężko będzie mi nadrobić zaległości,no ale cóż począć ;)
paaaaaaaaa

reklama
Wanda - skad wiesz ze prawo nie zezwala na podwojne obywatelstwo? Zarowno moj maz jak i jego brat i rodzice maja podwojne i nic mi nie wiadomo, zeby to bylo nielegalne?? Jestes pewna ze nie zezwala? :-[ ??? ???

Ketsa - jakbys sie dowiedziala jak Twoj kuzyn chrzcil malenstwo to bylabym bardzo wdzieczna! :D

Wanda - fajnie te zdjecia zrobilas! :D Faktycznie trudno by je bylo umiescic jako pasek. ;D Narzedzi do przycinania po angolsku nazywa sie croppng tool - pewnie i tak to wiesz. Spoko podeslij poprostu te zdjecia, tylko napisz w jakiej kolejnosci je chcesz. :D

Do góry