reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

no moj cyprys kolki mial ale jak dostaje debridat to juz nie ma.tfu tfu ... a przybiera pieknie bo juz ma pewnie ponad 6 kg(w 6 tygodniu mial 5500g0

reklama
Ola - a mozesz podac dokladny link do 15 odcinka ??? bo jakos nie moge tam znalezc, goopia jestem :(
Magdamaj - hmmm...a to ciekawe :) mam nadzieje ze nie zrobilam nic zlego w tym snie ;D ;D ;D
Joeey - a jak film ??? bo tez go mam, ale moj 13 letni kuzyn powiedzial ze to gowno ;D i nie wiem czy ogladac czy nie :) No ale poki co nie obejrze, bo mam caly sezon 1 LOST do obejrzenia, no i kilka nowych filmow ;)

A Paula tak dlugo dzis siedziala i statystyki poprawiala zeby fanka zostac ;D ;D ;D

ja zaraz brykam do kosciola zamawiac termin chrzcin ;D Moze pojawie sie wieczorkiem - na pewno zajrze zobaczyc czy jest jakis link od Oli ;D

Dziewczynki - moje malenkie biedactwo mialo koszmarna kolke wieczorem {chyba to byla kolka??} darl sie przeokropnie a my plakalismy z nim. Na cyca darl sie jeszcze bardziej, kapieli tez nie chcial. Potem jak do Roland uspokoil, to jeszcze tak sobie lkal cichutko. :-[ :-[ W koncu jak zasnal to myslalam ze sie zaraz obudzi na kolacje wiec nie sciagalam mleka, tymczasem spal do teraz! Czyli 7h!! Cycki mi pekaly jak sie obudzilam (mam znow mleczko!!!!! ;D ;D ;D ;D) wkladki az ciezkie od mleka. Dobrze ze juz spokojny nawet sie usmiechal! :D

Joeey - to nie Austragole formalisci tylko Polacy jak zwykle... Zeby wpisac do paszportu nie potrzeba wysylac dokumentow do Polski, robi sie to na miejscu w konsulacie (dlatego mamy szanse zdazyc do grudnia, bo zeby zrobic Malemu paszport to juz nie zdazymy) w oparciu o lokalne dokumenty. No i oczywiscie doskonale wiedza, ze to jest orginalny akt urodzenia, bo dokladnie taki akt ma Roland, czyli co najmniej 29 lat robia takie same wkty urodzenia...

Wandzia - jak chcesz to podeslij mi te zdjecia na email i Ci posklejam.

Joeey rzęsy mam chyba normalne bardziej gęste niż długie więc najlepiej lubie tusz wydłużający ale nie moze sklejać. Co do butów to tak myślałam ze zaokrąglone czubki ;) a paseczek to chce tylko na kostke zebym buta nie zgubiła ;D
Gotowe na wszystko będę nagrywać bo o tej godzinie to za duzo nie obejze przy małym a na 1programie jest ostatni odcine tego francuskiego serialu troche denny ale jak już ostatni to trzeba zobaczyć ::)
I pogoń kota najlepiej niech spi na dworze :police:
Wanda Gotowe na wszystko jest super wciągniesz się szybko ;) a tu link do lostów ;) http://www.torrent.net.pl/torrenty.php?kategoria=42
Cyprysiowa ja odstawiłam Debridat lekarz kazał i odpukac nie ma kolek ale mały uzaleznił sie od tego leku i przez 2dni było ciężko. Lekarz mi powiedział ze to bardzo silny lek i ze po odstawieniu mały moze byc niespokojny no i był BARDZO
Pati ucałuj biednego synusia od cioci Oli

Bylismy dziś na spacerku i w kościele bo ja chrzciny robie w innym mieście i mósiałam uzyskać zgodę z mojej parafi na to.Paranoja :o :o :o
Myślałam ze mnie skasuja za ten papierek ale gdy mi go dał powiedziałam dziękuję i wyszłam bo jeszcze by powiedział "co łaska" ;D

Czas szykowac kąpanko

Ola - ale musze sie kurna zarejestrowac, a napisalo mi ze sory ale limit uzytkownikow zostal osiagniety !!!!!! idzie sie wkurzyc :) No slyszalam ze Gotowe na wszystko jest super.... a kumpela chciala mnie wciagnac w Sex in the city tylko ze nie ma 1 sezonu, ani zadnego innego wczesniejszego tylko od razu 5 - to bylo az tyle ??? hehehe

Lece ogladac pierwszy sezon od poczatku - bo ja sie wciagnelam dopiero kolo 16 odcinka !!!!

Paaricia - no pewnie ze chce zebys mi posklejala, ale to moze wysle np jutro wieczorkiem, a do tego czasu sprobuje sie sama pomeczyc ;D ;D ;D Ale dzieki Ci bardzo :) Pewnie i tak skorzystam z Twojej pomocy ;D

reklama
Wandus - bardzo mi sie podoba Twoje podejscie - ja tez wole najpierw sama probowac a dopiero jak mi niewychodzi to kogos poposic, a nie od razu dac sie wyreczyc! :laugh: Tyle, ze jak Ty to biedna poprobujesz bez programow? Jakby co to chetnie pomoge, bmasz moj email. ;)

aOlu - Atreiiu dziekuje za buziaczki od cioci, od razu mu lepiej! ;) Mam nadzueje, ze dzis obejdzie sie bez takich tragedii...

A mam pytanie, czy do chrztu jest potrzebny akt urodzenia? Jesli tak to czy moze byc tlumaczenie zagranicznego aktu, czy musi byc polsli?

Do góry