hejka ;D
wyspalam sie dzisiaj bo moja Ada zaczyna sie poprawiac i jak ja nakarmilam na spiocha kolo 24 to obudzila mnie dopiero o 6 i pozniej juz o 7.30 i koniec ale i to dobre bo dlugo spala
magdamaj kochaniutki ten twoj piesio
ketsa ano nie korzystam bo wole to czym natura obdarzyla mojego meza :laugh: :laugh: a jak sama jestem i tesnie to po calym dniu jestem tak styrana, ze nie mam czasu na zabawy i czekam z tym na Artura
a dostalam go od niego samego na pocieszenie ;D
Wandzik przeciez ja tez nalog nie
wiec czekaly :laugh: a ogladalysmy Opowiesci z Narni ale zasnelam wiec musze jeszcze raz :laugh: macierzynstwo :laugh: a w zamian pigulek bo pisalas ze chcesz odstawic ??? ja jeszcze narazie pamietam o nich
zdanka moze to migrena ???
Pati a myslalam ze Francuzi sa takimi formalistami :
ale Australia z tym aktem ich pobija :laugh: :laugh:
Ola dzis Gotowe na wszystko !!! juz nie moge sie doczekac i kapie o 7 zeby na 20 siedziec przed tv, aha, najmodniejsze w tym sezonie tylko okragle ale np jestem niska i czasami lubie sie wyciagnac poprzez szpice wiec np na chrzciny ubieram takie, mysle, ze na wesele tez takie najlepsze bo na paseczki jeszcze za zimno
a co do tuszu to ja akurat uwielbiam geste szczoteczki wiec chyba nie pomoge, a jakie masz rzesy ??? chcesz pogrubic czy podkrecic itp. ???
a pytanko: czy to normalne zeby dziecko nie reagowalo na zabawki ??? moja Ade wszystko inne interesuje ty;lko wlasnie nie to co powinno
:-[
aha zapomnialam Wam powiedziec: ostatnio w nocy o 3 wstaje sobie na karmienie, podchodze do lozeczka, a tam patrze na poduszeczce obok mojego dziecka lezy sobie w klebek moja kicia i pochrapuje, jak ja wzielam za wsiarz to pozalowala zaspana, wywalilam z sypialni i zamknelam drzwi i mam nadzieje, ze taka sytuacja sie nie powtorzy..no spodobalo jej sie lozeczko no
widze coraz wieksze zainteresowanie owym obiektem z jej strony