reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Kurcze.... czytalam czytalam i myslalam ze sie natkne na jeszcze jednoego posta Joeey w ktorym pisze ze juz wszystko w porzadeczku a tu nic nie bylo :( Joeey - mam nadzieje ze juz wszystko dobrze !!!! No kobito, ja juz kiecke slubna szukam a Ty co ??? :p
A tak serio, mam nadzieje ze to nic powaznego !!!

reklama
Dzzień dobry mamusiom i aniołeczkom ;)
Jestem taka zadowolona, bo mała wydłużyła sobie czas spania w nocy :D już drugą noc budzi się tylko o 3 na karmienie, a potem o 7 :D i sie wysypiam jak nic ;D oprócz tego że musę w nocy wstac i odciągac pokarm, bo myślałam że mi cyce rozsadzi ;D ;D Wczoraj wieczorem Weronisia zrobiła scenę przy wieczornym karmieniu, zawsze wieczorem karmią ja z butli(oczywiście ściągnięte mleko) i odmówiła butli ::) tak krzyczała jakby ją ze skóry obdzierali :D a jak przystawiłam do piersi to odrazu spokój :p Nie ma jak cycusie mamusi :D kochane dziecko :D

W niedzielę jedziemy do rodziców Damiana, a to jest prawie 2 godziny drogi samochodem :p mam nadzieję, że to dla Weronisi niebędzie za długo? Jak myslicie ile dzieci mogą w fotelikach samochodowych przebywać?
Joeey trzymaj się, tak jak dziewczyny powiedziały z chłopami tak juz jest ::) mam nadzieję że sie pogodzicie :) trzymam kciuki ;)
Paaricia super że pokarmu masz dużo, walka jednak sie opłaciła ;)

Mam do was pytanko, czy jak dzieciaczki w nocy spią to macie włączone lamki nocne? Bo ja mam, łatwiej mi wtedy wstac do małej, ale niewiem czy to jest wskazane :p

Agnes - no to nasze corcie maja juz po 2 miechy ;D ;D ;D
Moja Paulinka ma caly czas w nocy wlaczona mala lampke nocna - inaczej bym nie trafila do niej do pokoju ;D Nie wiem czy to wskazane czy nie, ale mamy :)
Ja tez musze coraz czesciej odciagac pokarm - nie wiem czy to jakis nawal czy co, ale w nocy faktycznie Paulina tez coraz wiecej spi a mi cycki rozsadza !!! hehe :) no ale ja tam nie narzekam - wazne ze jest rzeka mleka :)
Tez jestem wyspana - chociaz wlasciwie niezbyt czesto narzekam na niewyspanie od samego poczateczku - moze dlatego ze juz jestem przyzwyczajona do takiego nocnego wstawania jeszcze po Wiktorku ;D ;D ;D

No nic - zmykam przygotowac obiadek tak zeby mozna bylo tylko wstawic i podgrzac, bo uciekam dzis na dluuugi spacerek z kumpela ktora tez ma grudniowa coreczke - ode mnie z klasy z ogolniaka :)

Do zobaczenia wieczorkiem :)

czesc Wandziu dobrze ze u Was wszystko w porzadku  :) i ze Ty do zdrówka wróciłas  :)
moge Ci tylko zazdroscic, ze Paulinka sama w dzien zasypia albo sobie grzecznie lezy  8) ja to Kacperka rozpusciłam i dłuzej nie polezy sam niz 10 min  :-[ i musze go usypiać żeby cokolwiek zrobić w domu, ale dobrze, że chociaż po kapaniu sam w łóżeczku zasypia :)

Donia świetny ten filmik, myslałam, że się posikam  ;D ;D ;D

Agnes łóżeczko Kacperka stoi jeszcze u nas w sypialni i nie zostawiam zapalonej lampki na noc, zapalona jest tylko wieczorem jak zasypia, ale jak my idziemy spac to wyłaczam :) Lampke mam przy łożku więc jak mam wstawac do Małego to nie mam problemu żeby ją włączyć. Nie chce go przyzwyczajać do spania przy zapalonej lampce bo potem będzie się bał spać po ciemku a poza tym w ten sposób dziecko się uczy kiedy jest noc i pora spania a kiedy dzień :)

Dziewczyny ale ja Wam zazdroszcze takich ilości pokarmu!!!!!! :p

kurka nie mam na nic czasu i zaczęłam was podziwiać skąd wy go macie :p ??? wpadnę tu jeszcze jak mi maluszek pozwoli ;D a póki co to tylko po łebkach poczytałam coście naskrobaly przez weekend
Joeey bądź twarda !!! Musi Cię przeprosić !!! Trzymamy kciuki :*

cześć Gabi :laugh:

Kacperek zasnął więc idę się troche ogarnąć, podmalować, a potem idziemy na spacerek, tak pięknie słonko świeci i juz mróz zelżał a w słoneczku to nawet ciepło :) idziemy odebrać becikowe :D

Oooo cześć Paulcia śmieję się z twojego podmalowywania ale wiesz co ja też się podmalowywuję jak idę na spacerek bo a nóż kogoś spotkam i co wtedy ??? hihi a do tej pory spotkalam dopiero raz jeden taka koleżankę ::) no ale trzeba jakoś przyzwoicie wyglądać :p
my chyba na spacerek nie pójdziemy bo mały cosik niespokojny nie wiem co mu jest poobserwuję go jeszcze troszeczkę ale mam nadzieję że nic go nie bierze ::) łapki tak trzyma smieszne ni to na dół ni to do góry ::) no i mam nadzieję że zaraz się obudzi bo mi cycuś pęka ::)
no i chciałam jeszcze napisać że nasze bejbusie ją poprostu cudne 8) 8) 8) 8) no ale skoro mamcie takie ładne to jak może być inaczej nie ???
no to tyle na razie bo tu zdaje się i tak nikogo ni ma :p

reklama
no a jak Gabi a nóż może spotkamy jakiegos przystojnego tatusia z dzieckeim ;) ;) ;) trza bedzie zagadać ;)
Ja to nieumalowana z domu nie wychodze ;D ;D ;D

Do góry