A
reklama
Paula25
szczęśliwa :)
aOla dostałam dziś płytkę Dziękuję ślicznie :laugh: :laugh: :laugh:
Agnes może to i duchy hehehe
Agnes może to i duchy hehehe
A
aOLA
Gość
a teraz ;D
Paula25
aOla ja nadal nie widze Twojego suwaczka
Magdus fajnie, że wróciłaś do nas dobrze, że Hania już wyzdrowiała, ale pewnie się maleńka namęczyła :
Trzymajcie się cieplutko i zaglądajcie do nas jak najczęściej wtedy napewno nie będzie Wam smutno
Magdus fajnie, że wróciłaś do nas dobrze, że Hania już wyzdrowiała, ale pewnie się maleńka namęczyła :
Trzymajcie się cieplutko i zaglądajcie do nas jak najczęściej wtedy napewno nie będzie Wam smutno
Dzień doberek wszystkim
Nam dziś mata ed. przyszła i najlepsze jest to ze Maksio jeszcze nie zdążył nawet obejrzeć jej bo ciotka z mamą sie cały czas bawiły ;D
Wioluś tak bardzo bardzo ci współczuje ale spróbuj jeszcze męża pojmęczyś może wysiłek sie opłaci trza mu łopatą do głowy natłuc że kiedyś trzeba dorosnąć i was na pierwszym miejscu postawić a nie mamusie która powinna sie soba zająć a nie waszym życiem żyć. Zrób mu ty te piepszone gołąbki niech nie ma po co do mamusi jezdzić!!!
Magdus witaj na nowo fajnie że nieobecne i tak tutaj w końcu wracają...
Mamusie z okolic Krakowa a wy o basenie nie myślicie? ja bym straszna ochote miała razem z Maksem sie wybrać tylko nie wiem gdzie w Krakowie można..... a takie spotkanko na baseniku było by fajne.... Ale to może taki pomysłek na przyszłość
A teraz chyba wszystko od początku musze zacząć pisać bo już zapomniałam co chciałam.... :
Nam dziś mata ed. przyszła i najlepsze jest to ze Maksio jeszcze nie zdążył nawet obejrzeć jej bo ciotka z mamą sie cały czas bawiły ;D
Wioluś tak bardzo bardzo ci współczuje ale spróbuj jeszcze męża pojmęczyś może wysiłek sie opłaci trza mu łopatą do głowy natłuc że kiedyś trzeba dorosnąć i was na pierwszym miejscu postawić a nie mamusie która powinna sie soba zająć a nie waszym życiem żyć. Zrób mu ty te piepszone gołąbki niech nie ma po co do mamusi jezdzić!!!
Magdus witaj na nowo fajnie że nieobecne i tak tutaj w końcu wracają...
Mamusie z okolic Krakowa a wy o basenie nie myślicie? ja bym straszna ochote miała razem z Maksem sie wybrać tylko nie wiem gdzie w Krakowie można..... a takie spotkanko na baseniku było by fajne.... Ale to może taki pomysłek na przyszłość
A teraz chyba wszystko od początku musze zacząć pisać bo już zapomniałam co chciałam.... :
didi
Fanka BB :)
ok..powstawialam foteczki jak narazie kilka..
Paula25
Wiolus bardzo mi przykro, że Wam tak się nieukłada Trzymaj się bidulko A może to Ty powinnaś też troszkę popuścić, z tego co piszesz, to wkurzyłas się, że mąż chciał jechac po gołąbki następnego dnia, dla mnie to nic dziwnego, to chyba dobrze, że teściowa chce Wam pomóc i od czasu do czasu coś Wam przygotuje, ja tam bym się cieszyła a swoją droga to zobacz, że on nie pojechał po te gołąbki od razu tylko umówił się na następny dzień, bo wiedział że rozmawiacie i w sumie to Ty wszystko popsułaś wkurzając sie na niego. Takie jest moje zdanie, że Ty też trochę przesadzasz, ale może się mylę. Trzymaj się i spróbuj na spokojnie pogadać z mężem ale pamiętaj że i Ty tez musisz ustępować. Powodzenia!
reklama
A
aOLA
Gość
Podziel się: