reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Olu widac suwaczek i to nawet dwa ;D ;D ;D
super, ze bedzie emitowana nowa seria "Gotowych..." ale jestem happy ;D ;D ;D

aOla ja nadal nie widze Twojego suwaczka  :(

Magdus fajnie, że wróciłaś do nas  :D dobrze, że Hania już wyzdrowiała, ale pewnie się maleńka namęczyła  ::)
Trzymajcie się cieplutko i zaglądajcie do nas jak najczęściej :) :) :) wtedy napewno nie będzie Wam smutno  :D

Dzień doberek wszystkim
Nam dziś mata ed. przyszła i najlepsze jest to ze Maksio jeszcze nie zdążył nawet obejrzeć jej  bo ciotka z mamą sie cały czas bawiły ;D

Wioluś tak bardzo bardzo ci współczuje ale spróbuj jeszcze męża pojmęczyś może wysiłek sie opłaci trza mu łopatą do głowy natłuc że kiedyś trzeba dorosnąć i was na pierwszym miejscu postawić a nie mamusie która powinna sie soba zająć a nie waszym życiem żyć. Zrób mu ty te piepszone gołąbki niech nie ma po co do mamusi jezdzić!!!

Magdus witaj na nowo fajnie że nieobecne  i tak tutaj w końcu wracają... ;)

Mamusie z okolic Krakowa a wy o basenie nie myślicie? ja bym straszna ochote miała razem z Maksem sie wybrać tylko nie wiem gdzie w Krakowie można..... a takie spotkanko na baseniku było by fajne.... Ale to może taki pomysłek na przyszłość

A teraz chyba wszystko od początku musze zacząć pisać bo już zapomniałam co chciałam.... ::)

Wiolus bardzo mi przykro, że Wam tak się nieukłada :( Trzymaj się bidulko :) A może to Ty powinnaś też troszkę popuścić, z tego co piszesz, to wkurzyłas się, że mąż chciał jechac po gołąbki następnego dnia, dla mnie to nic dziwnego, to chyba dobrze, że teściowa chce Wam pomóc i od czasu do czasu coś Wam przygotuje, ja tam bym się cieszyła :) a swoją droga to zobacz, że on nie pojechał po te gołąbki od razu tylko umówił się na następny dzień, bo wiedział że rozmawiacie i w sumie to Ty wszystko popsułaś wkurzając sie na niego. Takie jest moje zdanie, że Ty też trochę przesadzasz, ale może się mylę. Trzymaj się i spróbuj na spokojnie pogadać z mężem ale pamiętaj że i Ty tez musisz ustępować. Powodzenia! :)

reklama
widze ze mój suwaczek tylko dla wybranych ;) :p
Paula a teraz ile widzisz?Jeśli wogóle widzisz ;) Czuję się jak u okulisty ;D

Ja bym bardzo chciała chodzić z małym na basaen ale niestety u mnie w tej dziurze tj. Częstochowie nie ma basenu dla niemowlaków

Do góry