reklama
O matko laski, nie dajecie mi szans nadrobienia no
Melduje sie ze jestem juz w domku po wizycie u babci ;D Zdjecia wkleilam, no a teraz czekam na chlopa i nie bedzie mnie pewnie do poniedzialku - potem nie wiem jak to nadrobie - az dziw bierze ze beze mnie tyle naskrobalyscie ;D ;D ;D ;D
A teraz lece bo Wiktor wola ze mam dac malej cyca ;D ;D ;D
Melduje sie ze jestem juz w domku po wizycie u babci ;D Zdjecia wkleilam, no a teraz czekam na chlopa i nie bedzie mnie pewnie do poniedzialku - potem nie wiem jak to nadrobie - az dziw bierze ze beze mnie tyle naskrobalyscie ;D ;D ;D ;D
A teraz lece bo Wiktor wola ze mam dac malej cyca ;D ;D ;D
agnes.kol
Fanka BB :)
Ja jestem
aOLA ja widzę zdjęcie z suwaczkiem oraz slimaka na suwaczku ale to zabrzmiało ;D ;D ;D ;D ;D
Ja przemywam cipuchę wacikiem z przegotowana wodą od góry w stronę pupy, aby bakterie z pupy niedostały sie do cipki
aOLA ja widzę zdjęcie z suwaczkiem oraz slimaka na suwaczku ale to zabrzmiało ;D ;D ;D ;D ;D
Ja przemywam cipuchę wacikiem z przegotowana wodą od góry w stronę pupy, aby bakterie z pupy niedostały sie do cipki
Paaricia moja Ida tez spała slicznie w nocy a ostatnio cos jej sie odwidziało i marudzi, musze wstawac co chwile dawac jej smoka, mam nadzieje ze wkrotce jej sie to znudzi i znów zacznie ładnie spać
aOla ja widze różne rzeczy u Ciebie ;D ;D ;D ;D ;D
Paula a czy mogłabys jeszcze napisac czemu to wyginanie sie do tylu jest takie niebezpieczne czym to grozi ??? i sama to zauwazyłas i poszłaś do neurologa czy lekarz dał Ci skierowanie, jesli juz o tym pisałaś to przepraszam ale nie znalazłam
aOla ja widze różne rzeczy u Ciebie ;D ;D ;D ;D ;D
Paula a czy mogłabys jeszcze napisac czemu to wyginanie sie do tylu jest takie niebezpieczne czym to grozi ??? i sama to zauwazyłas i poszłaś do neurologa czy lekarz dał Ci skierowanie, jesli juz o tym pisałaś to przepraszam ale nie znalazłam
mamaCyprysia
Fanka BB :)
witajcie w piatkowy wieczor.
bydgoszczanki czy u nas jest taki basen gdzie mozna isc z niemowlakami?
bydgoszczanki czy u nas jest taki basen gdzie mozna isc z niemowlakami?
reklama
Podziel się: