reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Agnesa - my moczymy uszka w trakcie kapieli - potem bardzo dokladnie wycieramy.

Wiolus - Paula ma racje - obie strony powinny ustepowac. Obustronny kompromis to moim zdaniem slowo - klucz udanego malzenstwa. ;)

reklama
Paula - kliknij na jeden z tych suwaczkow ze zdjeciem, otworzy Ci sie strona gdzie mozna robic takie suwaczki i tam jest juz opcja zeby wkleic zdjecie. :D

O matko laski, nie dajecie mi szans nadrobienia no :p
Melduje sie ze jestem juz w domku po wizycie u babci ;D Zdjecia wkleilam, no a teraz czekam na chlopa i nie bedzie mnie pewnie do poniedzialku - potem nie wiem jak to nadrobie - az dziw bierze ze beze mnie tyle naskrobalyscie :p ;D ;D ;D ;D

A teraz lece bo Wiktor wola ze mam dac malej cyca ;D ;D ;D

Ja jestem :D
aOLA ja widzę zdjęcie z suwaczkiem oraz slimaka na suwaczku :D ale to zabrzmiało ;D ;D ;D ;D ;D
Ja przemywam cipuchę wacikiem z przegotowana wodą od góry w stronę pupy, aby bakterie z pupy niedostały sie do cipki ;)

Agnes - jak przyszlas, mnie juz nie bylo. ;D

Cos mi dzis Maly nie daje pospac... Nic dziwnego skoro tyle w dzien spal! Choc z drugiej strony juz tak ladnie spal nocami, ze jestem teraz zaskoczona.

Paaricia moja Ida tez spała slicznie w nocy a ostatnio cos jej sie odwidziało i marudzi, musze wstawac co chwile dawac jej smoka, mam nadzieje ze wkrotce jej sie to znudzi i znów zacznie ładnie spać

aOla ja widze różne rzeczy u Ciebie ;D ;D ;D ;D ;D

Paula a czy mogłabys jeszcze napisac czemu to wyginanie sie do tylu jest takie niebezpieczne czym to grozi ??? i sama to zauwazyłas i poszłaś do neurologa czy lekarz dał Ci skierowanie, jesli juz o tym pisałaś to przepraszam ale nie znalazłam

reklama
Do góry