reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

ale zescie sie rozpisaly hoho i jakie tematy.. ;D
my juz po ortopedzie, wszystko w porzadku, do kontroli za 2 miesiace :)
Gabi moj Artur jest rzadko, nie ma oporow przed przewinieciem ale wkurza mnie, ze zawsze krzywo Ada jest pozniej ubrana bo on nie przywiazuje wagi, ze np skarpetki musza byc naciagniete ::) tak rzdko jest z nami, ze nie kapie, czasem tylko trzyma ale zabiegow pielegnacyjnych bym mu nie powierzyla bo nie wiedzial by co i jak..takze nie martw sie.owszem bardzo fajnie z nia gada itp i moge zostawic bo jak cos to i nakarmi ale z przykroscia zauwazylam, ze woli 100razy bardziej zrobic obiad niz zajac sie mala bo od razu panikuje jak ona placze :( evh takie te chlopy sa i co zrobic...ale caly czas gada, ze jak tylko podrosnie to on bedzie jezdzil z nia w samochodzie cale dnie ;D tylko ciekawe gdzie jezdzil i po co ::)

a co do tesciowych to moja jest wyjatkiem bo jest zlota, przekochana kobieta, tak strasznie mi pomaga i nigdy nie narzuca swojego zdania bo to ja jestem matka, jak ja mam jej nie lubic jak tylko dzis specjalnie przyjechala podwiezc mi obidek kurczaka w potrawce mniam moja ulubione i 3 paczki...problem w tym, ze sie odchudzam ale nie dzis chyba ;D ;D

reklama
a z chlopami trzeba twardo to fakt ale moj Artur tez ma jaja bo mocny charakter jest no ale zawsze daze do tego zeby bylo po mojemu, aha i nienawidzi jak baba placze i dlatego czasem swiadomie to wykorzystuje ;D

wiolus no wez sie za tego twojego chlopa i porozmawiaj z nim szczerze i na spokojnie, przede wszystkim czy chcecie byc razem, jakim uczuciem sie darzycie i moze wtedy tesciowa pojdzie w odstawke kiedy on zrozumie, ze bez Ciebie i waszej malutkiej coreczki nie moze zyc, oczywiscie jestem zdania, ze jak ktos sie nie dogaduje i awantury w domu to nalezy sie rozsstac (znam to z autopsji niestety) a nie meczyc dla dzieci..no w kazdym badz razie zycze dojrzalych decyzji i pamietaj zebys nie miala wyrzutow sumienia jak naprawde nie uda Wam sie dojsc do porozumienia :) trzymam kciuki !!

hehe...a wiecie ze moj Piotr to mnie jeszcze nogdy pijanej nie widzial..i dzieki bogu..:D..bo jak mam srube to mowie bolesna prawde..:D..albo tancze po stolach ..:D..ale tylko taka widzieli mnie nie liczni...hmm..chociaz bykam raz pijana przy Piotrze..ale chyba bardziej upilam sie nim niz alkoholem..:D..bo to bylo nasze 1 spotkanie w pubie..:D

he he wzięło mnie na wspominki z tym piciem, bo jak poznałam Tomka w klubie studenckim to był baaardzo wesolutki :p :D, pytam się go czy coś pił a on na to że tak...soczek jabłkowy.....i tak sie tym soczkiem jabłkowym ogrzmocił że aż się dziwię że pamiętał że umówiliśmy się na drugi dzień...do dzisiaj się z tego soczku śmieje bo po dłuzszym czasie przyznał sę że grzali z kumpalmi za filarem tanie wino marki wino ;D ;)

Ketsa no ja musiałam to gdzieś przeoczyć chyba, ale dzięki za radę  :D

Joeey mądrze piszesz :)
A Ty Wiolus trzymaj się dzielnie i powodzenia w negocjacjach z męzem :)

co do przewijania i kąpania to mój Tomek też tego ni robi.... no cóż tak to jest już z tymi weekendowymi tatusiami że się boją krzywdę dziecku zrobić.... ale to się wkrótce zmieni :p

ooo jak o piciu mowa to mi się przypomniały jedne moje imieninki :-[ ;)
jak wypiłysmy we 4 dziewczyny 3 Smirnoffy ::) a potem wszystkie jak jeden mąż rzygałyśmy :p jedna przez okno (wymalowała mojej mamie ładne wzorki na oknie piętro niżej hihihi) a my we 3 pokolei do kibelka :p ;D ;D ;D ale była jazda!!! to był jeden jedyny raz kiedy dałam pawia po piciu :-[ wtedy jeszcze nie znałam Pawła, bo jak on by zobaczył jaki głupoty wtedy gadałyśmy ::) ;)

ale wiecie co, moj chlop nie to, ze sie boi bo ja potrafi nawet podrzucac do gory o zgrozo  ::) ale on wygodny sie zrobil i chyba sobie ubzdural, ze to moja dola cala opieka  :mad: i ciagle mowi jak mnie podziwia jak ja wytrzymuje z Ada jak ona tak placze, a czesto marudna jest ta moja corcia..ech i moja dzialka wstawanie w nocy tez podczas gdy on smacznie sobie spi.to sobie ponarzekalam no ale w sumie on zywiciel rodziny, a ja nie mam innych obowiazkow do pazdziernika  ::)
Paula madrze pisze ??? wymadrzam sie, a najmlodsza na forum jestem  ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Moskito jakim cudem Ty juz fanka jestes ??? !!! ja skrobalam od sierpnia i dopiero niedawno zdobylam ten status  :laugh:

reklama
Joeey - bo widzisz - ty piszesz za dnia - a mi dobrze idzie produkcja nocna - sama sie zdziwiłam - ze mi sie tyle nastukało ;D ;D ;D widzisz - tyle mam do powiedzenia ::) ;D
Paula - hehehehe - dobre takie imprezki-

Steffi - taki soczek jabłkowy to i ja pijalam, ale baardzo żadko - i od tamtej pory nawet najdroższe i najlepsze wino mi nie podchodzi ;)

Do góry