reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hejka !!

Ja też miałam wczoraj problemy z wysłaniem posta. Myślałam, że coś się dzieje z kompem u rodziców. W ogóle mnie tu net wkurza, jest sporo wolniejszy( jestem przyzwyczajona do 512) i trochę mnie drażni jak muszę sporo czekać zanim stronka się załaduje ! A poza tym to mój brat się cały czas do kompa dosiada, także...
Zaintrygowało mnie to co napisała Didi - możesz mi powiedzieć co się stało z moim pismem ? Coś pisałaś o wariującej klawiaturze.. A ja nie mam pojęcia o co chodzi, bo u mnie na monitorze wszystko jest ok :D

Trzymajcie się dziewczynki ! Pozdrawiam gorąco !

reklama
Beatko - to chyba były jakieś przewałki na serwerze, bo ja miałam wszystkie posty w tajemnym języku, ale dało się odkryć co autor miał na myśli.

Beatka..dokladnie tak jak mowi zemzia..:)..mysama ze cos z klawiaturka nie tak bo kiedys mi sie tak zdazylo ..:).ale jak zobaczylam iine posty to doszlam do wniosku ze to musi byc wunna serwera..bo przeciez wczoraj glupial i widocznie naprawiali go w wolnym tepie..:)

ok..ale teraz z innej bedczki..:)..wlasnie wrocilam od mojej pani ginki..:)..wszystko ok..tylko kasala mi brac witaminki ..bo wyniki mi sie oslabyly:)..powiedzialam jej ze mialam klucie w lewym boku ale minelo..:)..a ona przepisala mi relanium i powiedziala ze to nie dla mnie dla uspokojenia tylko po to aby macica nie miala takich ostrych skurczy i aby sie uspokoila..hihihi..fajnie to zabrzamialo..:)..no i znow slyszalam bicie serduszka ale tym razem nie plakalam..:)..polozna wytlumaczyla mi badanie usg ktore mialam i co mi tam napisali o nim..powiedziala ze dzidzius jest ok..ale wedlug miesiaczki jest o tydzien mniejszy..:)..ale to nie jest powod do zmartwien mowila ze to normalne i jeszcze wszystko sie wyrowna..:)

Cześć dziewczynki!
Właśnie odebrałam wyniki i mam w moczu trochę leukocytó 5-10w.p.w i liczne bakterie - nie wiecie co to może oznaczać??

Ziemziu, nie stresuj - ja pierwsze wyniki takie mialam, i gin skierowal mnie na badania na posiew moczu, zeby sprawdzic, czy wyhoduje sie jakies szczepy bakterii, ktore swiadcza o stanie zapalnym, czy tez sa to bakterie, ktore moga wystepowac w moczu. Jakbys Ziemzia miala robic badania na posiew, to pamietaj, ze do tego sa w aptece inne pojemniczki, bardziej strylne - mi tego babsko w aptece nie powiedzialo, i mialam zanieczyszczenia i musialam posiew powtarzac. Na wysniki na posiew czeka sie ok 2 dni. U mnie wyszlo ok, czyli stanu zapalnego nie bylo, a tez mialam liczne bakterie. Za badanko placilam 25 zl, jak wyhoduja bakterie to wiecej, bo musza jeszcze sprawdzic, czym je zwalczyc :) To tyle. Nic sie nie martw. Ciao.

Ziemzia - właśnie chciałam napisać to samo co Magi. Liczne bakterie z reguły świadczą o stanie zapalnym, ale wcale tak nie musi być ! Trzeba to dokładniej zbadać poprzez posiew moczu ! Ważne, że wiesz to teraz i w razie czego można to szybciutko leczyć ! Wówczas nie jest to groźne, no a oczywiście, co jest zapewne wszystkim wiadome, nieleczony stan zapalny może mieć baaardzo złe skutki ! Ale o tym wcale nie trzeba myśleć ! Bo przecież jesteśmy pod opieką lekarzy....

Zmykam do lozeczka..:)..cos mnie dzisiaj nozki bola i ogolnie zle sie czuje..:(...glowka mi peka..:(..papapa....milej i spokojniej nocy mamusie i dzidziusie..kolorowych snow..:)

reklama
Hej Dziewczynki!

Didi - mam nadzieje, ze sie juz lepiej czujesz Biedactwo.

Magi - no i mam nadzieje, ze do konca dnia humorek Ci sie troche poprawil.

Aussi - milego relaksowania sie na dzialeczce!!

U nas sie piekny dzien zapowiada, a w sobote jest market z uzywnymi i nowymi dzieciaczkowymi rzeczami i juz sie nie moge doczekac! ;D Niestety nie mamy co liczyc na zadne "dary" wiec chce juz zaczac gromadzic skarby, zeby potem nie zbankrutowac. ::)

Do góry