reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hejka dziewczynki !

Troszkę się nie odzywałam, a to dlatego, że jestem już u rodziców i sobie totalnie leniuchuję. Zresztą tutaj net jest wolniejszy i mnie drażni :D . Cieszę się niezmiernie, że pogoda się nieznacznie zmieniła, bo co chwilkę kropi deszczyk i jest bardzo przyjemnie.
A dzisiaj znowu, jak co weekend niewiele przyszłych mam jest przy kompie ! I bardzo dobrze ... trzeba odpoczywać na świeżym powietrzu ! Najbardziej boję się tego, że tu u rodziców szybko przytyję ! Wszystko jest takie smaczne i nie mogę się za bardzo opamiętać ! A moja mama cały czas robi to co lubię, więc pokusa jest jeszcze silniejsza. Trzymajcie się cieplutko !
Pozdrawiam.

reklama
Witam wszystkie mamusie!!!
Wlasnie wrocilismy z dzialki. Pogoda boska!! Zadnych upalow, slonka w sam raz. Jutro powtorka z rozrywki a od poniedzialku chyba sie przeniesiemy tam na dobre. Nie jest to daleko od Poznania, wiec mozemy spokojnie dojezdzac do pracy.

Paaricia - zrobie co sie da. Daj mi tylko znac. Jezeli chodzi o namiary na tansze bilety, to mam taka zaufana osobe, ktora mi od kilku lat szuka najtanszych polaczen. Chlopak jest b. zaufany i duzo moze... Wolalabym jednak nie podawac jednak jego namiarow na forum. Dasz mi email to Ci wszystko napisze.

Ide spac. Musze odespac dzisiejsza burzowa noc. Pa!

czesc dziewczyny czy tylko ja nie mogłam nic wczoraj wysłać?pojawiał mi się komunikat że sesja została zamknięta i nie można wysłac wiadomości. Ale widze że dzis jest juz ok. Właśnie się obudziłam tzn zostałam obudzona przez panów koszących trawe :mad: nie da się pospać.
Weeken w cz-wie był chłodny ale znowu od dziś ma być ciepło. Niby dobrze ale... no same wiecie.

.png

surpriseglit.gif

dev334bb___.png

Hej Dziewczynki!

Ja tez mialam problem z wysylaniem. Probuje od wczoraj no i juz sie martwilam, ze jakiegos wirusa mi komputer zalapal, ale skoro i Ty aOlu mialas ten problem, to moze moj komp jest ok! ;')

W niedziele bylam ostatni dzien w pracy i baaardzo sie z tego ciesze. Moze tam jeszcze wroce za kilka tygodni, zobacze, jak bedzie z brzusiem, ale narazie kupilam sobie nowego Harry Potter'ka i zamierzam sie relaksowac, jak tylko ponadrabiam domowe zaleglosci! ;D ;D

Aussi - jestes zlota! Dziekuje Ci przeogromnie za oferty pomocy, bardzo, bardzo dziekuje! :D Mam nadzieje, ze ta no-spa dojdzie, ale jesli nie, to bardzo uspokajajaco dziala na mnie swiadomosc, ze jakby co, to mi pomozesz. :laugh: Moj email to paaricia@hotmail.com. Z tego co wiem, to jak narazie ceny biletow, ktore mama ogladala nie schodza ponizej 5tys zl. :o

czesc dziewczynki..:)
.Ja tez wczoraj nie moglam nic wyslac.. nawet czasami nie moglam wejsc na forum..:(...wstalam o 7:30 zjadlam sniadanko  a teraz wlasnie skocylam malowanie szponkow.. ;D..dzisiaj ide do lekarza bo konczy mi sie zwolnionko..:)..

a co do pogody w bydgoszczy to jest ok 20 stopni ale nie ma sloneczka..jest przyjemny chlodny wiaterek..:)

oj to wy leniuchy w domku siedzicie ;D ;D ;D ale wam dobrze. Ja ide na zwolnienie od października mogłabym iść teraz ale i tak mojego mężusia nie ma i jak mam siedzieć całymi dniami w domu i się nudzic to wole iść do pracy. Nie jest ciężka i zawsze to jakoś dzień mija. No i jeszcze mam dodatkowe premie które nie dostałabym na L-4 więc koniec marudzenia czas szykować się do pracy.

.png

surpriseglit.gif

dev334bb___.png

Witam mamusie i ich brzusie :)
Ja tez mialam problem z wysylaniem wczoraj postow wiec chyba wina serwera naszczescie bo niewyobrazam sobie zebysmy gdzies zniknely
Czuje sie fatalnie od tygodnia boli mnie ząb staram sie nic niebrac ale ten bol jest uporczywy zastanawiam sie jaka dawka paracetamolu jest w ciagu doby bezpieczna o ile mozna tak powiedziec do stomatologa dopiero w polowie sierpnia buuu poradzcie cos

Helou. Weszlam sobie dla odprezenia na forum, bo nerwowa dzis od rana jestem :mad: :mad: :mad: Czuje ciezki dzien bedzie.\ Na chwile poprawil mi sie humor, ale teraz to znow wszystko i wszyscy mnie draznia...Ja sie wybieram na zwolnienie od wrzesnia, ale teraz to sie szykuje ciezka praca ::) Jak tu miec dobry humor. U nas w Pile 15 stopni i mrzawa.

Agamarkam..zmykaj do stomatologa..z bolem zeba przyjac powinien odrazu..:)..a do tego przeciez jestes ciezarna wiec idz i nie czekaj do sierpnia..:)..zmykaj tam nawet dzisiaj

reklama
Do góry