reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Cześć Mamulki :) w H&M w Poznaniu lipa, nic ciekawego, a ceny po przecenie niezachecajace, kupiłam co prawda 2 fajne bluzeczki ale to wszystko, natomiast dla dzieci drożyzna, przynajmniej w porównaniu do nas. No nic, ale troche odetchnęlam sobie, bo byłam odwiedzic kuzynke, ma fajną dzidźke - 8-miesiecznego Kubusia, którego moze niepotrzebnie dzwigałam, bo od wczoraj mam kłucia w brzuszku, mam nadzieje, ze to nic poważnego :( , pozdrawiam

reklama
Dzieki Gonia za info, przynajmniej nie bede miala skretow kiszek, ze nie pojechalam na te wyprzedaze ;) Jakbym specjalnie pojechala i nic ciekawego nie zastala, to mocno nerwowa bym sie zrobila ;)
Masz racje, pewnie to klucie od taszczenia dzidziolka, taki 8 - miesieczny to juz niezly klocek. Mnie w sumie tez wczoraj klulo, a nic nie taszczylam, ani nie bylam zmeczona, co mnie dodatkowo zdenerwowalo. Dzidzia mnie wciaz nie kopie, tez mnie to zaczyna stresowac, choc wiem, ze to nie powod do niepokoju, ale jednak. ::)

Czesc Dziewczynki!!!
Ale tu ruch od rana!! Powypoczywaly kobitki w weekend i teraz energia rozpiera!!! ;)
Paaricia - email poszedl. Mam nadzieje, ze namiary sie przydadza.
Gonia - naprawde nic nie znalazlas w H&M? Ja zawsze cos wymaram. No cyba 12, 13 zł za spodenki albo za bluzeczke to nie jest duzo? Poloz sie na troche z nogami do gory. To pomaga na te klucia. Oszczedzaj sie!!!
Magi - nie denerwuj sie. Wszystko bedzie dobrze. Pamietaj, ze dzidzia jest teraz najwazniejsza i praca to nie jest powod, zeby sie stresowac.

Ja zmykam na tydzien. Jest za ladnie zeby siedziec w domu. Jedziemy na dzialke i stamtad bedziemy dojezdzac do pracy. Niestety nie mam tam internetu....
Bede trzymac za Was wszystkie kciuki.

Cześć dziewczynki!!
Ja miałam identyczne problemy z wysłaniem posta.
Aussi - miłego działkowania i relaksiku - oby dzidziolka wypoczywała!!
Magi - wiem, że to może cię niepokoić, ale nie martw się dzidzia ma jeszcze czas, na pewno wszystko jest dobrze :) No i te wszystkie stresy nakładają się, więc jesteś nerwowa, a dzidzia razem z tobą ... musisz odpocząć i się odstresować - może zrób sobie relaksujący wieczorek zakończony pachnącą ziółkami kąpielą - poprawisz sobie humorek i dzidzi zrobi się lepiej, wtedy na pewno pofigluje! ;) Trzymam kciuki!

magi nie martw sie ruchami, ja tez czekam z niecierpliwością, Ziemzia ma rację, relaksik i spokój, mi lekarz powiedział, ze dopiero od 20 a nawet 22 tygodnia.

aussi no, ja takich bluzek nie widziałam a ceny 70 zł za ładną nie nazwę niską, a dla bejbików tez drogo - byle śpiochy 40 zł.

już czuje sie lepiej, dałam dzidźce czerweśnie - chyba jej smakują, pa :)

Ech, Kobietki, dzieki za wsparcie. Ja wiem, ze to nie jest taki powod do niepokoju - moja kolezanka, ( ktora czesto wspominam, bo ma ciaze starsza o 7 tygodni i sie wspieramy razem z naszymy ciazami ;) ) zaczela czuc ruchy od 23 tygodnia. A jej polozna mowila jej, ze czula od 24! Takze ja to wszystko niby wiem, a i tak lazi czlowiekowi po glowie, ze juz by chcial...
Ziemziu, kapiel bardzo chetnie, tylko skad ja wanne wezme ;) Mam tylko prysznic ;) Wiec wszelkie wylegowanie w pachnacej wodzie odpada. Na to mam szanse tylko, kiedy jade do roddzicow, tam maja wanne :)

reklama
;) Ja mysle. Najlepszym sposobem na relaksik bylby dluuuugi urlop w egzotycznym miejscu.... >:D No ale z braku laku, znajde inne rozwiazanie ;)
A Pamciaw juz chyba powinna z chorobowego wracac, czyz nie?? Pamciaw, wracaj migiem do nas!!!

Do góry