reklama
Magi
Fanka BB :)
Helou, witam nowe grudnióweczki!! Co do podróży, to moja gin (tak w oóge to zmieniam ją na gina - jutro mam wizytę zobaczymy jaki będzie nowy lekarz ) mówiła mi, żeby unikać podróży powyżej 50 km. Ja tak co miesiac jeżdzę do rodziców ponad 200 km, na razie jeżdzę, ale jak będę grubsza, zobaczymy, czy będą siły. Fasolka - Ty co tydzien 250 km, moze jednak lepiej przystopować z tymi wyjazdami? Zapytaj lekarza co o tym sądzi.
Magi
Hej, witajcie w nowy dzień! Coś mało piszecie Ja dziś mam wizyte u gina, jestem poddenerwowana i już miałam durnowate sny na tym tle. Dziewczyny miałyście już usg?? Widziałyście swoje maluszki?? Ja miałam usg w 6 tygodniu, ale wtedy dzidzi była całkiem maluśka Nie moge sie doczekać dzisiejszego usg. :
fasolkaa
Zaciekawiona BB
ja dziś ide pierwszy raz wogóle bo w środe zrobiłam testy a nie mam pojęcia kiedy zaszłam więć sie okarze dziś wszystko
mam stracha wielkiego bo juz sie naczytałam o jakiś ciążach biochemicznych itd ze podobno jak sie zajdzie szybko po łyzeczkowaniu itd
ehhh ale próbuje o tym nie myslec i być pozytywnie nastawioną na dzisiejsze spotkanie
jedno co mnie przeraża to pusty pęcherzyk - bo jak sie okaż ez eto np 4 tydz to pewnbie bedzie pusty jeszcze ale boje sie ze historia sie powtórzy i maleństwa nie będzie
jej co za bzduty wypisuje
musi byc dobrze
ni po to maleństwo rozrabia ze od rana do nocy mdli mnie ze ho
mam stracha wielkiego bo juz sie naczytałam o jakiś ciążach biochemicznych itd ze podobno jak sie zajdzie szybko po łyzeczkowaniu itd
ehhh ale próbuje o tym nie myslec i być pozytywnie nastawioną na dzisiejsze spotkanie
jedno co mnie przeraża to pusty pęcherzyk - bo jak sie okaż ez eto np 4 tydz to pewnbie bedzie pusty jeszcze ale boje sie ze historia sie powtórzy i maleństwa nie będzie
jej co za bzduty wypisuje
musi byc dobrze
ni po to maleństwo rozrabia ze od rana do nocy mdli mnie ze ho
Magi
Fasolkaa, będzie dobrze, musisz myślec pozytywnie. Skoro już podjęliście taką decyzję, że nie odczekaliście tych zalecanych 3 miesięcy, to teraz nie ma co panikować, tylko się dzielnie trzymać. To my dziś obie na wizyty idziemy. Zyczę powodzenia i daj cynka co tam lekarz powiedział!
reklama
fasolkaa
Zaciekawiona BB
dam dopiero w poniedziałek bo nie amma juz int w domu a dzis na 15:10 mam wizyte i wychodze wczesniej z pracy
jejku czy Wy tez jestescie ciągle głodne?
rano o 8 zjadłam dwie kanapki z zieleniną i pasztetem- to moge jesc akurat bo mało jest takich rzeczy które mi ze brzydko napisze nie śmierdzą no a jest 11 a mnie ssie tak z ejuz nie mogę - wysłałam kolezanke po marchewki i bede podgryzac bo przeciez będe jak słoniątko niedługo- potamtej ciązy i hormonach to mi sie przytyło- wtedy sie nie oszczędzałam jadłam kiedy byłam głodna- i żadnych tam słodyczy czy pustych kalorii ale jadłoam i spałam bo byłam na zwolnieniu, mało ruchu itd więc tera zmam 162 cm i waże 65 kg to duzo jak dla mnie
no więc sie ograniczam teraz bo mnie przeraża masa moja w ciązy + te tak sobie mysle 15 kg to jak słoniątko jak nic
a ja ciągle głodna jestem i mnie mdli wtedy jeszcze bardziej
cos mi sie wydale ze to juz bedzie z 7 tydz...
jejku czy Wy tez jestescie ciągle głodne?
rano o 8 zjadłam dwie kanapki z zieleniną i pasztetem- to moge jesc akurat bo mało jest takich rzeczy które mi ze brzydko napisze nie śmierdzą no a jest 11 a mnie ssie tak z ejuz nie mogę - wysłałam kolezanke po marchewki i bede podgryzac bo przeciez będe jak słoniątko niedługo- potamtej ciązy i hormonach to mi sie przytyło- wtedy sie nie oszczędzałam jadłam kiedy byłam głodna- i żadnych tam słodyczy czy pustych kalorii ale jadłoam i spałam bo byłam na zwolnieniu, mało ruchu itd więc tera zmam 162 cm i waże 65 kg to duzo jak dla mnie
no więc sie ograniczam teraz bo mnie przeraża masa moja w ciązy + te tak sobie mysle 15 kg to jak słoniątko jak nic
a ja ciągle głodna jestem i mnie mdli wtedy jeszcze bardziej
cos mi sie wydale ze to juz bedzie z 7 tydz...
Podziel się: