A
reklama
magdamaj
Fanka BB :)
MamoCyprysia - faktycznie moze czlowieka trafic jak ci ktos gada nad głową, zwłaszcza jak nie ma racji
juz sobie was wyobrazam ..ech
coz ciezko tu o rade no bo to faktycznie starsza osoba i moze juz miec cos z glowa..jak to starsi ludzie.. z całym szacunkiem dla babci!
badz dzielna i smiej sie pod nosem z docinkow mow nam wszystko to ci troche ulzy!
juz sobie was wyobrazam ..ech
coz ciezko tu o rade no bo to faktycznie starsza osoba i moze juz miec cos z glowa..jak to starsi ludzie.. z całym szacunkiem dla babci!
badz dzielna i smiej sie pod nosem z docinkow mow nam wszystko to ci troche ulzy!
donia31
jestem i ja
Ale dzisiaj dzień mały nie spał cały dzień i teraz tez się troche burzył ale chyba juz śpi ;D : cały jest wysypany i chyba to mu przeszkadza i swędzi będzie trzeba odwiedzić pania doktor bo to napewno uczulenie na to sztuczne mleko tak jak mój starszy synuś , który właśnie wrócił od babci chory , to po co wracał mógł się tam kurowac zeby tylko małego nie zaraził :
MamaC nie zazdraszczam : trzymaj się dzielnie
Ale dzisiaj dzień mały nie spał cały dzień i teraz tez się troche burzył ale chyba juz śpi ;D : cały jest wysypany i chyba to mu przeszkadza i swędzi będzie trzeba odwiedzić pania doktor bo to napewno uczulenie na to sztuczne mleko tak jak mój starszy synuś , który właśnie wrócił od babci chory , to po co wracał mógł się tam kurowac zeby tylko małego nie zaraził :
MamaC nie zazdraszczam : trzymaj się dzielnie
didi
my juz po kapieli....przyszlam wam zyczyc milej i spokojnej nocy no i przespanej..ja juz zmykam bo dzisiaj zostaje u nas moja siostrzenica na noc....w koncu ublagala moja mame .>..i odsapnie sobie od swojego 1,5 rocznego braciszka terrorysty....ok..zmykam teraz ja sie pluskac....i pozniej dalej bede robila za krowke..bo teraz synek mnie wysmial a raczej moje cycki..
ok..papapa..
ok..papapa..
Joeey - M jak miłość, Na Wspólnej ,masz jeszcze jakieś pytania ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ale bym chciała sobie z Wami pogadać, a tak - musze sie położyć do łóżeczka i spróbować wyzdrowieć ale ja tu niedługo wróce i znowu będziecie musiały czytać moje ociekające mądrością życiową posty ;D ;D ;D
Spijcie dobrze i długo - kolorowych - do jutra ;D
Ale bym chciała sobie z Wami pogadać, a tak - musze sie położyć do łóżeczka i spróbować wyzdrowieć ale ja tu niedługo wróce i znowu będziecie musiały czytać moje ociekające mądrością życiową posty ;D ;D ;D
Spijcie dobrze i długo - kolorowych - do jutra ;D
Ola właśnie wzięłam linijkę i mierzyłam....Ja mam tak 13,5 cm. Tyle, że z jednego boku na jakies 1,5 cm jest juz tak blada, że praktycznie niewidoczna. ;D
Niedawno wróciłam z zajęć i jestem tak zmęczona, ze mykam pod prysznic i do wyrka...Normalnie dętka ze mnie! A jeszcze mężowi cos obiecałam... ;D
Niedawno wróciłam z zajęć i jestem tak zmęczona, ze mykam pod prysznic i do wyrka...Normalnie dętka ze mnie! A jeszcze mężowi cos obiecałam... ;D
reklama
mamaCyprysia
ja chyba dzis spac nie pojde.maly ma caly dzien straszna marude.nie spi juz od 17 i nie ma najmniejszego zamiaru zasnac.steka,poplakuje ale nie tak ze go cos boli tylko tak sobie albo niewiem czemu!!juz niewiem co z nim robic.najchetniej zostawilabym go w lozeczku i poszla spac!!!!ale ze mnie wyrodna matka
Podziel się: