reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Steffi, masz rację. Ci japończycy muszą zdrowo nadrabiać ten rozmiar, a raczej rozmiaru brak. A może : mały, ale wariat ??? ;D

Nathalie, fajnie że spotkanie się udalo. Czekamy na fotki.

Moskito, przyjmiesz japończyka? Może można nabyć na allegro, japonki masowo wyprzedają... ;D

Magdamaj, dobrze że u okulisty wszystko ok.

reklama
Ale sie wyżywacie na tych biednych Japońcach........ a przeciez nie jest tak najgorzej narzekac to by mozna bylo jak by oni byli wklęśli........... A zresztą kto wie moze takie tylko "połaskotanie" japonki lubiom hmmmmmmm

Magdamaj tez sie ciesze ze u okulisty wsztstko w porzadku , ale jeszcze bardziej ze u Twojej dzidzi oczka dobrze wygladaja... :p ;D

bylam dzis zalatwiac becikowe ale nic nie zalatwilam niestety,tylko sie nadenerwowalam.chce starac sie o te 2 tys.ktorych i tak najprawdopodobniej nie dostane bo przekrocze zarobki ale to nic.jak pojechalam do skarbowki po zaswiadczenie o dochodach to okazalo sie ze zus mnie nie rozliczyl za 2004 nie wiedzac czemu i ze juz(po przeprowadzce )nie naleze do pierwszego odzialu us tylko do 3.wiec pojechalam do 3 a tam okazuje sie ze musze isc do zusu po duplikat tego pitu.w zusie musialam zmienic adres i ogolnie dowiedzialam sie ze jednak naleze do pierwszego oddzialu us.szkoda gadac!!!!!!!!!!!juz was nie zanudzam ale normalnie myslalam ze wysadze w powietrze te urzedy.

wanda ja moge sie spotkac gdzie tylko sobie zazyczycie byleby sniezycy nie bylo bo nie dojade,w dodatku autobusem z tego fordonu,wiesz to takie zadupie:p

ja tez mam nadzerke tylko ze nie mam pojecia co z nia zrobic bo:4 lekarzy mowilo ze za mala i nie ruszac jej w ogole,jedna mowila ze od razu usowac bo sie jeszcze w cos groznego zmieni a ostatni to stwierdzil ze gdybym mu o niej nie powiedziala to by jej wcale nie zauwazyl.wiec nie mam pojecia czy zadac leczenia czy dac sobie spokoj az sami nie zaproponuja jakiegos zabiegu.
sorki ze taka lekturke walnelam

hej hej hej,..:)..ja mam dzisiaj trudny dzien a raczej Al go ma..ciagle marudzi ..i wisi mi na cycku..juz zrobilam mu butle i cieszylam sie ze pije a on 2 strona wszystko wyplowal..:(..i no skonczylo sie na cycku..:)

moskito ..:).zyrafa fajowa..:)

bydgoszczanki o ktorym wtorku mowicie..gdzie i o ktorej...no bo ja ten wtorek mam juz zaplanowany ..::::(

m.Cyprysiowa no i na co ty narzekasz....... popatrz ile rzeczy sie dzieki tym wspanialym urzedom dowiedzialas......a ile miejsc nowych zwiedziłaś ...sama na pewno bys sie na taka wycieczke nie zdecydowala.... a tu prosze biura podrozy takich ofert nie maja

Jeśli chodzi o nadzerke to wydaje mi sie trzeba leczyć, bo z nieleczonej moga rozne swinstwa sie porobic, a jesli jest mala to nawet lepiej bo wtedy mozna leczyc farmakologicznie. I z takom wlasnie opiniom sie spotkalam ze nie zostawia sie takich rzeczy samych sobie

Didi - no to jak nie pasuje Ci wtorek to mow jaki dzien w przyszlym tygodniu Ci pasuje ??? Ja sie dostosuje, tak tylko rzucilam se wtorek ;D ;D ;D Ale moze byc rownie dobrze np sroda :) To jak, w srode masz wolne ??? Ja sie dostosuje bo i tak nie mam nic do roboty :) Jedynie co do godziny moge sie nie dostosowac, bo mi najbardziej pasuje cos kolo 11-12, bo ko 14 odbieram Wiktorka z przedszkola :p
mamaCyprysia - a Tobie sroda pasuje ??? Sluchaj kobito - przyjedz do 2 US i wszystko zalatwisz :p Ja tez mialam takie problemy... teoretycznie powinnam byc w 3 US a rozliczam sie do 2, Pawel powinien byc w 1 US a tez sie rozlicza do 2 - bo razem sie rzecz jasna rozliczamy ;D ;D ;D No zwalka jest taka ze szkoda gadac :)

Magdamaj - no to super ze jeszcze znalazla sie fanka LOST ;D ;D ;D No ja juz sobie kawaleczek obejrzalam - tzn pierwsze trzy sekundy, bo balam sie ze sie wciagne i obejrze przed Pawlem - a potem ciezko mi trzymac jezyk za zebami ;D ;D ;D No ale z tych 3 sekund wnioskuje ze bedzie historia Saida - ktory tez strasznie mi sie podoba - a powiedz jaki aktor najbardziej Ci sie podoba i jakiego bohatera lubisz najbardziej ???

Trojmiaszczanki - ale zdjecia zajebiste !!!!!!!!!
Agnes - czy mi sie wydaje czy Weronisia mimo ze najpozniej urodzona wieksza od kolezanek ???
nie no oszalalam poprostu - boskie zdjecia :) no swietne :)

reklama
ketsa no rzeczywiscie.od razu mi sie lepiej zrobilo jak mnie uswiadomilas ile zaoszczedzilam.przeciez tunezja,egipt tyle kosztuje a ja mialam darmowa wycieczke i to pelna wrazen.dzieki.

Do góry