reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Nie wiem czy maż by się ucieszył ,jakbym przyprowadziła do domu jakiegoś chińczyka

patrzcie jaki super
zyrafa.gif

reklama
Laski dostalam taką wiadomość na gg "masz ochote umowic sie na seks". Jeśli któraś jest zainteresowana to podaję nr gg 4977329. O! Jak się facet reklamuje: jestem powazny...moge wiele zaoferowac, coc hcesz dostaniesz...

Steffi- ja też sie skłaniam ku żyrafie, rozbroiła mnie zdecydowanie

Martula - ty to zawsze masz mądre przemyślenia ;) a mój mąż panom baaardzo szczerze współczuł :p

Nathalie - to miała być kusząca propozycja ;D ;D ;Dhahahahahaha - ciekawe!!!co chcesz dostaniesz????to ja poprosze o domek nad jeziorem ;D

Czesc dziewczynki ale nawalilyscie stron .........

skad Wy macie tyle czasu???ja to zapiepszam caly dzien ale niestety z mojej winy bo Ola zasypia pierw chwilke noszac na raczkach a potem przy cycu i mam 2 godz z glowy musze ja usypiac.Obiecalam sobie ze przy 2 dziecku tego bledu nie popelnie  :-X
Ola sie obudzila ale jeszcze zdaze napisac co chcialam, a wiec.....
Natalko fajna masz tesciowa to tak jest, starsze pokolenie ;)
Szkoda ze nie mozemy zrobic spotkania "My wszystkie" jestesmy rozkruszone po calej Polsce i nie tylko;)
Klucha bardzo Ci wspolczuje dolegliwosci, ja mialam stan zapalny piersi i wiem co to ale ropien? o rany....
Wy to do lekarza chodzicie a ja az wstyd sie przyznac jeszcze nie bylam :-[ :-[ :-[ musze sie wybrac ale nie mam czasu  :mad:
Beatko
ja 3mam kciuki bedzie ok
Natalko podalas jego gg a moze ta oferta byla tylko do Ciebie jakis cichy sasiad:)

reklama
Do góry