reklama
Nathalie
Fan(ka)
Laski dostalam taką wiadomość na gg "masz ochote umowic sie na seks". Jeśli któraś jest zainteresowana to podaję nr gg 4977329. O! Jak się facet reklamuje: jestem powazny...moge wiele zaoferowac, coc hcesz dostaniesz...
Nathalie
Fan(ka)
przede wszystkim kondycj, fantazje i priorytetowo chec dogodzenia ...
co mam mu odpisać?
co mam mu odpisać?
Nathalie
Fan(ka)
nie wierze ze nie kusi Cie ani troche...to ciekawe doswiadczenie, super przygoda
: :laugh: :laugh: :laugh:
: :laugh: :laugh: :laugh:
Steffi- ja też sie skłaniam ku żyrafie, rozbroiła mnie zdecydowanie
Martula - ty to zawsze masz mądre przemyślenia a mój mąż panom baaardzo szczerze współczuł
Nathalie - to miała być kusząca propozycja ;D ;D ;Dhahahahahaha - ciekawe!!!co chcesz dostaniesz????to ja poprosze o domek nad jeziorem ;D
Martula - ty to zawsze masz mądre przemyślenia a mój mąż panom baaardzo szczerze współczuł
Nathalie - to miała być kusząca propozycja ;D ;D ;Dhahahahahaha - ciekawe!!!co chcesz dostaniesz????to ja poprosze o domek nad jeziorem ;D
Czesc dziewczynki ale nawalilyscie stron .........
skad Wy macie tyle czasu???ja to zapiepszam caly dzien ale niestety z mojej winy bo Ola zasypia pierw chwilke noszac na raczkach a potem przy cycu i mam 2 godz z glowy musze ja usypiac.Obiecalam sobie ze przy 2 dziecku tego bledu nie popelnie :-X
Ola sie obudzila ale jeszcze zdaze napisac co chcialam, a wiec.....
Natalko fajna masz tesciowa to tak jest, starsze pokolenie
Szkoda ze nie mozemy zrobic spotkania "My wszystkie" jestesmy rozkruszone po calej Polsce i nie tylko
Klucha bardzo Ci wspolczuje dolegliwosci, ja mialam stan zapalny piersi i wiem co to ale ropien? o rany....
Wy to do lekarza chodzicie a ja az wstyd sie przyznac jeszcze nie bylam :-[ :-[ :-[ musze sie wybrac ale nie mam czasu
Beatko ja 3mam kciuki bedzie ok
Natalko podalas jego gg a moze ta oferta byla tylko do Ciebie jakis cichy sasiad
skad Wy macie tyle czasu???ja to zapiepszam caly dzien ale niestety z mojej winy bo Ola zasypia pierw chwilke noszac na raczkach a potem przy cycu i mam 2 godz z glowy musze ja usypiac.Obiecalam sobie ze przy 2 dziecku tego bledu nie popelnie :-X
Ola sie obudzila ale jeszcze zdaze napisac co chcialam, a wiec.....
Natalko fajna masz tesciowa to tak jest, starsze pokolenie
Szkoda ze nie mozemy zrobic spotkania "My wszystkie" jestesmy rozkruszone po calej Polsce i nie tylko
Klucha bardzo Ci wspolczuje dolegliwosci, ja mialam stan zapalny piersi i wiem co to ale ropien? o rany....
Wy to do lekarza chodzicie a ja az wstyd sie przyznac jeszcze nie bylam :-[ :-[ :-[ musze sie wybrac ale nie mam czasu
Beatko ja 3mam kciuki bedzie ok
Natalko podalas jego gg a moze ta oferta byla tylko do Ciebie jakis cichy sasiad
reklama
Podziel się: