reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Nathalie- pisze jeszcze do Ciebie ten amant??? bo straciłam wene -i nie wiem czy mysleć dalej????

Dziewczyny - ja też juz dawno przestałam pisać jakie dzieciaczki na zdjęciach cudowne- bo to po prostu oczywiste, co tu dużo mówić ;) ;D ;D

reklama
Natalia - ja to bym zrobila IGNORE !!!

A co do abstynencji ponadzerkowej, to japonki chyba nie musza sie jej stosowac ;D ;D ;D

Wiolus - no ja wlasnie nie zrobilam juz tego bledu ;D ;D ;D Owszem, Paulinka lubi byc na raczkach i sie przytulac - wrecz tego potrzebuje, ale baaardzo grzecznie zasypia sama w lozeczku - kolo 20 ;D ;D ;D Potem budzi sie dopiero okolo 3 - a to tylko dlatego ze kolo polnocy, zanim poloze sie spac, przez jej sen ja karmie i tym sposobem przedluzam jej spanie ;D

Hi hi, raczej nie jest to cichy sąsiad... więc jak któraś jest zainteresowana to niech wali śmiało!  ;) :laugh:

Klucha współczuję Ci całym sercem! Wiem co to ból piersi przy zapaleniu, a co dopiero ropień!!! Brrrr!!!  :-[

Beata teściowa jest z Grudziądza, ale ani ludzie tam ani jej rodzina tak śmiesznie nie mówią jak ona.  :laugh: Nie wiedziałam, że aż tak Wam się spodoba. Będę wobec tego notować sobie jej texty i Wam przekazywać.  ;)

Moskito ostatnio napisał "rozumiem ze nie jestes zainteresowana?" i to było 10 minut temu.

No wiesz Wanda ignorować taką propozycję jak mąż dopiero za tydzień wróci?!  ;) :laugh:

tak tak i dzieki Wandzie ja tez jade na tym patencie i daje jesc na spiocha  ;D
Beatko napewno sie spotkamy  ;) a co do nadzerki to ja kiedys mialam i mialam zamrazana, to lepsza opcja dla mlodych kobitek takze zdecyduj sie na nia, w ogole nie bolalo, poczulam tylko lekkie zimno tak jakby ktos mi kostke lodu wlozyl  ;) i moj gin mowil o 4 tyg abstynencji, tymczasem jak moja kolezanka miala, a mieszkala wtedy w Olku na Radiowej i tam obok zaraz byla w przychodzni to tez zero bolu i zalecana abstynencja 2tyg..zobaczysz bedzie dobrze i nic sie nie boj  ;)

pisze 1 reka bo mam babla na rekach

my juz po spotkanku.  ;D byo super!!! najsmieszniejsze jest to, ze okazało sie, ze ziemzia zna moich sasiadow z naprzeciwka i nawet byla u nich 2 razy, raz jak juz sie znalysmy.  :laugh: :laugh: :laugh: ale ten swiat maly! no nie moge uwierzyc!

spotkanko super udane, dzieciaczki robily wszystko razem - jadly i spaly. zdjecia ma agnes, ja nie mialam aparatu niestety bo mi maz zakosił. za to nakrecilam krótki filmik.  :)

beatko i joeey ja tez sie pisze na spotkanie!

Ech dziewczyny Wy się tak śmiejecie z tych biednych japończyków ale pomyślcie same... skoro oni mają takie małe te interesiki to jaką muszą mieć inwencję twórczą żeby zaspokoić pragnienia tych biednych japonek... a może mają giętkie języczki albo paluszki... :laugh: ;) ;D :D

Nathalie - napewno fajne takie spotkanka
kurczę nie mogę się doczekać na to nasze południowopolskie ;D

cały dzien mnie nie bylo a tu prosze ile postow - bylismy u okulisty i wszystko z oczkami jest oki mamy masowac tylko i cos kropic wiec luz - zatkania kanalika nie ma!

Girls! wrzucajcie foty ze spotkanka!!

wlasnie wlasnie oprocz peknietej szyjki mam tez nadzerke (hurra ile radosci) dobrze wiedziec ze polecacie wymrazanie :) chociaz ja jestem zmarzluch.. no juz troche mniej bo weszlam do kuchni z moim bomblem na reku sprawdzilam cos w garnku w ktorym gotowal sie wrzatek i mam teraz bombla na drugim reku :)

na allegro jest tez konkurencja dla moskito oprocz slodkich komarkow sa pszczolki i biedroneczki - zamowilam pszczolke bo forumowiczki masowo wykupily komarka :)
ogladalam 14 odc. lost uch ach faaajny! podobno kreca dopiero 3 serie... wiec jeszcze dlugo beda nas trzymac w niepewnosci - o ssso chodzi

reklama
Także wszystko ustalone, spotykamy sie wkrótce! ;)

Dzięki dziewczyny za nformacje dotyczące nadżerki! Kurcze, widzę, że jest to dość powszechne...
Dla mnie to co opisujecie jest dość kosmiczne, no ale cóż trzeba bedzie to jakoś przetrwać! Ale nie śmiejcie się, ja się po prostu boje wszystkiego... ;D

Póki co zmykam, bo mnie mąż goni od kompa! :laugh:

Do góry