reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wańdzia J-23
Amelka ale chłopca to chyba nikt jeszcze Wańdzia nie nazwal  (to tak jak z imieniem tradycja- dla dziewczyn ki jesli wiesz o co mi chodzi) ;D

reklama
Martula - oj ty - a może ona żartowała - a Ty uwierzyłaś ::) ::) ::)

ketsa uspokój sie bo nie mogę nic wysłać - ciagle mi wyskakuje ze nowa odpowiedź i nowa odpowiedź

no ale mam zwalke ;D ;D ;D nie rozsmieszajcie mnie bo mi czopek wyleci i hemoroidy nie przejda ;D ;D ;D

Amelka - tak, Wanda to bardzo ladne imie, jak najbardziej tak nazwij :) hehehe ale do 23 to nie probuj :p

już miałam iśc spać, ale widzę, że u Was tutaj tak wesoło  :laugh:
zamiast odpoczywać to Wy dzieciaczki już nawet piwem chcecie poić ;)
u nas Kacperek tez wziął się z przerywanego, mimo iz był już w planach bo odstawiłam pigułki, ale nie staraliśmy się specjalnie ;)

Moskito to specjalnie dla ciebie chwilowo jestem spokojna.....

Paula no to nie staraliscie sie i takie cudo wam wyszlo az strach pomyslec co by bylo jak byscie sie postarali............

Wanda - ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ściśnij porządnie zwieracz i nie marudź ;D ;D ;D

Ketsa - iz nowu mi przerwałaś - widać lubisz przerywane stosunki międzyludzkie

no prosze, teraz wszystko wychodzi - nagle nikt sie nie staral :p hehehe :)

Moskito pisze:
Wanda - ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ściśnij porządnie zwieracz i nie marudź ;D ;D ;D

Ketsa - iz nowu mi przerwałaś - widać lubisz przerywane stosunki międzyludzkie

no jaka mam zwalke no !!!!!

My chcieliśmy małej dać na imie Tradycja.
Moskito, sęk w tym że nie uwierzyłam, zrobiłam test i byłam u drugiego lekarza. Masakra.

Ketsa, moja koleżanka myślała że może dojść do samozapłodnienia (po tym jak zdała na 4 maturę z biologii), ba myślała że poród pośladkowy polega na tym, że rodzi się przez odbyt. Więc pewnie w wiatropylność też by uwierzyła... Niestety, ja nie mam takiej wyobraźni.

reklama
trzymam trzymam :) hehehehe

Martula - no pogratulowac kolezance no !!!!! hehehehehehehe to nawet ja taka tepa z biologi wiem ;D ;D ;D

Do góry