reklama
Paula25
szczęśliwa :)
już miałam iśc spać, ale widzę, że u Was tutaj tak wesoło :laugh:
zamiast odpoczywać to Wy dzieciaczki już nawet piwem chcecie poić
u nas Kacperek tez wziął się z przerywanego, mimo iz był już w planach bo odstawiłam pigułki, ale nie staraliśmy się specjalnie
zamiast odpoczywać to Wy dzieciaczki już nawet piwem chcecie poić
u nas Kacperek tez wziął się z przerywanego, mimo iz był już w planach bo odstawiłam pigułki, ale nie staraliśmy się specjalnie
no prosze, teraz wszystko wychodzi - nagle nikt sie nie staral hehehe
no jaka mam zwalke no !!!!!
Moskito pisze:Wanda - ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ściśnij porządnie zwieracz i nie marudź ;D ;D ;D
Ketsa - iz nowu mi przerwałaś - widać lubisz przerywane stosunki międzyludzkie
no jaka mam zwalke no !!!!!
martula
Fanka BB :)
My chcieliśmy małej dać na imie Tradycja.
Moskito, sęk w tym że nie uwierzyłam, zrobiłam test i byłam u drugiego lekarza. Masakra.
Ketsa, moja koleżanka myślała że może dojść do samozapłodnienia (po tym jak zdała na 4 maturę z biologii), ba myślała że poród pośladkowy polega na tym, że rodzi się przez odbyt. Więc pewnie w wiatropylność też by uwierzyła... Niestety, ja nie mam takiej wyobraźni.
Moskito, sęk w tym że nie uwierzyłam, zrobiłam test i byłam u drugiego lekarza. Masakra.
Ketsa, moja koleżanka myślała że może dojść do samozapłodnienia (po tym jak zdała na 4 maturę z biologii), ba myślała że poród pośladkowy polega na tym, że rodzi się przez odbyt. Więc pewnie w wiatropylność też by uwierzyła... Niestety, ja nie mam takiej wyobraźni.
reklama
Podziel się: