reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Ketsa - no to przybij piateczke :) Nam tez przerywany dal synka :)
A Ty Amelka pomysl o antykoncepcji - po porodzie to nigdy nie wiadomo kiedy okres przyjdzie :) A sporo tutaj na forum widzialam mamus ktore chyba nie planowaly drugiej ciazy ;D ;D Latwo policzyc, bo zazwyczaj zaszly, jak pierwsze dziecko mialo 4, 5 czy 6 miesiecy - no to odpowiedz sobie dlaczego tak sie stalo ;D ;D ;D

Myślałam, żeby zacząć od zupy gulaszowej i dziczyzny... :DW 5 miesiącu trudno będzie mi zacząć. Chcę być w domu, kiedy moje maleństwo zje swój pierwszy deser, zupkę itp. Dlatego wolę zacząć wcześniej. Zwłaszcza że dla niej to będzie szok, że mamy nie ma tak długo, więc nie chcę by w tym samym momencie musiała rozstawać się z jedynym znanym pokarmem na 7 do 8 godzin.

Amelka tylko ginekologa nie spluj bo ci nie pomoze!

Ale o golonce nie zapominajcie...... i popic browarem

reklama
Amelka, idź czym prędzej. Ja mam Nadię w zasadzie poprzez niepokalane poczęcie... ;DBo nie wiem nawet kiedy zaszłam. Normalnie nie uwierzyłam ginekologowi, myślałam że sobie babeczka jaja robi.

Do góry