reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Amelka - proponuje 47 :p hehehehehe no ale mysle ze jakbys do 20 dociegnala to chyba bylby rekord :D no i w sumie powiem Ci ze jak chcesz takie rekordy bic, to chyba za pozno zaczelas :p Jesli masz 22 lata jak w nicku :) trzeba bylo zaczac 7 lat temu :p hehehehe

a hemoroidom mowie tak jak kazalas - zobaczymy czy posluchaja :p hehehehehehe

Moskito - nie bylam, ale wiem ze taka natura komarow, ze se bzykaja ;D :D :D :D

reklama
Amelka  moze  44 i bedzie mogl mowic (abo mgla) mam na imie 44 i cierpie za miliony

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm no to bylo powazne

Wandzia - one Cie chyba juz posłuchały - a co do teorii - ja sie nie wypowiadam - bo jak byłam młodsza to myślałam ,ze jak bekne z zamkniętą buzią to nie będzie słychać - no i se dawałam w Kościele np.

nie no nie mogę z Wami dziewczyny  :laugh: :laugh: :laugh:

może założyłabym od razu druzynę piłkarską albo dwie, zeby mogli grać między sobą  ;D ;D ;D ;D ;D

Następna teoria polega na tym by nie jeść chleba, gdy się karmi piersią, bo gluten przechodzi do pokarmu.Jak to usłyszałam to parsknęłam.

nie no mam 2 okna otwarte a i tak za Wami nie nadążam  :p

a jeszcze do tego co chwila nie moze wyświetlić mi strony, ściągam film i to przez tego muła pewnie mnie wywala  ::)

no no ale sie was dzis humorki zlapaly i to o tej godzinie.

ja sie o mojego Cyprianka staralam caly miesiac dzien w dzien...mmmm cos to byly za czasy ;D

rodzic przez odbyt hehe chyba bardziej by bolalo niz normalnie...wandzia ciesz sie ze masz te hemoroidy a nie mialas porodu posladkowego ;D
a tak na powaznie to ja tez sie strasznie z nimi meczylam wiec wspolczuje bardzo mocno

Nie no wymiekkam - a chcialam polozyc sie spac ;D ;D ;D
a jutro musze o 7:40 wstac i Wikiego zawiesc do przedszkola, ale wyjsc stad nie moge :p

mamaCyprysia - no fakt :) o dzieki hemoroidy ze jestescie :D :D :D :D

reklama
Do góry