reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Mój Fifi też juz spi  ;D  i wiecie co tak myślę ze on tak przesypia nocki bo ma tak fajnie chłodno w pokoju tak akurat do spania ;Dja tak właśnie lubie i on to chyba ma po mamie

reklama
Dziewczynki te które chciały abym przesłała im kołysanki, niestety ale pytałam Pawła i nie da rady przesłać je w załości mailem :( jak chcecie to jutro możemy spróbować wysyłać po jednej kołysance tak jak Ty Ola, zatem czekam na decyzję :)

Wanda dziś wykapaliśmy Kacperka o 20 bo jakiś marudny strasznie był i już głodny a po jedzeniu nie można kąpać, więc wcześniej go umylismy, potem najadł się tak, ze od razu odpłynął i teraz już od godziny ładnie sobie śpi w łożeczku :)

i ja zaraz też ide się położyć, zatem dobranoc :)

Dobry wiecier - mąż się zlitował i mnie puścił na komputer ;D no i z tej radości nie wiem co pisać ::) ::)tak zgłupłam - co do tego spotkania - to na szczęscie mamy jeszcze trochę czasu do wiosny żeby coś ustalić ::) ::) ::)
Joeey - no to odwiedzaj Beatke - ja do dziewczyn mam ok 130km,więc też na spacerek raczej sie nie umówimy ;)
cholender - mam zaćmę :(

Tak, ja tu gadu gadu, a tu juz prawie 23 :) Trzeba sie zmywac do wyrka :)

Martula - no wlasnie az dziwne mi sie to wydaje ze ona ciagle przy cycku no.... ale pokarmu mam sporo, bo zawsze jak nacisne to tryska :) Takze narazie na pewno nic nowego nie wprowadze :)

Donia - no to moja Paulinka chyba tez sie w Ciebie wdala ;D ;D ;D Tez lubi jak jest chlodno :) Jak bylam u rodzicow na trzy dni, to pieknie i dlugo spala, bo tam wlasnie chlodno... A ja taki zmarzlak jestem, ze mi to ciagle zimno !!! Ale kaloryferki mam poskrecane, bo i mloda i wiki wola chlod - zreszta to tak naprawde po tacie :) Tylko ja biedna taki zmarzlak :) Z Wikim to jest tak, ze on potrafi chodzic w krotkim rekawku, a ja w polarze ;D ;D ;D niezly ze mnie zmarzlak :)

Joeey - Ty @ to juz mozesz nie dostac :p :p :p uwazaj kobito uwazaj :p i po pigulki lepiej mykaj :) A jak chcesz kogos odwiedzac, to wpadaj do mnie - mozesz nawet na tydzien przyjechac :)

Wanda a ja teraz z zupelnie innej beczki - czy twoj drugi porod byl latwiejszy niz pierwszy? wszedzie mowia ze kolejne to juz luzik.. prawda to? mysle o sobie perspektywicznie i chce sie nacieszyc ta mysla ze drugi to pojdzie szast prast :)

Bartys ty sie nie boj nic na pewno bym o tobie nie zapomniala i ja staram sie trzymac reke na pulsie jak cos by sie wyklulo a ty tu dluzej nie zagladala to i tak cie nie ominie  ;D dowiesz sie na pewno juz ja sie postaram.....
No i jeszcze niesmialo napomkne ze Steffi tez nasz ziomek jest i jak tylko bedzie chciala to mam nadzieje ze wyrazi chec na spotkanko.

Zdanka ja przez jakis czas dosc czesto uzywalam termometra widzialam ze dzieko sie meczy i widzialam ze to ulge mu przynosi , no a teraz juz dlugo takiego problemu nie mamy i kupy tez sa git.

Wańdzia na logike to chyba jest to mozliwe ze Paulinka taka żarta a u kazdego przeciez rozna przemiana materii jest wiec jesli tylko waga jest w granicach normy to luzik .
A Paulinka po prostu chce ci towarzystwa pewnie dotrzymac co by mamusia za samotna sie nie czuła jak tatuńcio daleko, a braciszek ucina juz komara.(nie mylic z moskito...)

Donia to jest racja ze jak chłodniej to lepiej dziecie spi jak jeszcze do tego opatulone, a jak za goraco to sie przebudza czesciej u nas jest wlasnie tak jak u ciebie.

Joeey dawaj szlafrok na watek zakupowy przeciez pochwalic sie trzeba!!! (a Maksio tez szlafrokowiec lubi bardzo w swoim pomykac to chociaz sobie porownam  ;D ::)

Moskito jaka znowu zaćma mam nadzieje ze nie taka okulistyczna...?

Joeey a no tak nie narzekaj tylko przyjezdzaj tydzien u Wańdzi, a drugi u mnie i juz nie bedzie na co narzekac, jeszcze bedziesz miala nas dosyc... hihhhihihi

reklama
Ketsa- zaćma umysłu mnie dopadła - za dużo prasowałam ;D

Joeey - ja też zapraszam - pozwole sie przytulić nawet do mojego bernardynka - wogóle - wszystkie do mnie możecie wpadnąc - nawet naraz (najwyżej wyjde ;))

Do góry