reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Martula mi stale wszystko szwankuje tak ze nie przejmuj sie ;D ;D ;D niestety wygląda na to ze dostałam 2 razy bez załączników ;D wiec jesli mogłabym prosić jeszcze raz ???

no i chyba zaraz znikam bo mnie tu szlag trafi z tym moim błyskawicznym netem ??? ??? ???

Ketsa, Moskito, Fuczak czyż byście jakieś spotkanie montowały ? :) Tak rzadko wchodzę na Grudzień, że dzis dopiero coś wyczytałam. Ja też się piszę, bo przecież z Wieliczki do Krakowa mam rzut beretem ;D

Cześć mamuśki
Widzę że znowu nastukałyście trochę stron ::)
Wczoraj mimo obaw zdecydowałam sie tzn, mój mąż bardziej zdecydował ;D na pierwsze przytulanie po porodzie i powiem wam że było super :D żadnego bólu nic :D nie wiem po co sie tak bałam ::) ;D
byliśmy dzis na szczepieniu. Weronisia tak mocno płakała, że ja prawie razem z nią :( ale mamusia przytuliła i wszystko jest ok ;)
I mała przytyła od ostaniej wizyty 1200g i wazy teraz 5680 g :o :o no jestem w szoku bo niespodziewałam sie takiej wagi ;D
Wanda ja tez się śmiałam, że Marta z M jak Miłość z takiego wielkiego brzucha urodziła takiego klopsa ;D ;D ;D a jak ekspresowo jej to poszło ::) czemu u mnie tak nie był? o ;D ;D ;D ;D
Te japonki tez kiedys widziałam-niezłe są ;D ;D ;D
mi prosze wywyłać na  agnes-kol_1@o2.pl -wszystko co macie :D

hej hej mamuski..humorki dopisuja  ;D ;D
Japonki sa bezbledne !!  ;) :laugh: :laugh:
Paula ja tez sie pisze na kolysanki bo nie mam zadnych  :p takze prosze i dla mnie  :) joeey@wp.pl
ja jeszcze nie dostalam @ a karmie sztucznie  :) i wcale jej nie chce !!  :p
fajnie macie z tym spotkankiem kolo mnie to nikt nie mieszka chyba, ze odwiedze Ciebie Beaciu bo ja z Elblaga i studiuje w Olsztynie - oczywiscie zapraszam tez do mnie  ;) a do reszty swiata mam za daleko  :p no chyba, ze Trojmiasto  :)
no i sie juz utarlo, ze moja Ada w dzien nie spi wcale  :p wiec nic w domku nie moge zrobic za bardzo  :p
ja szczepionke mialam na recepte ale ta DTP bo narazie tylko to zaliczylismy i Hiba..

Dopiero teraz porozsyłałam ten odkompleksiacz, bo moja gwiazda nie chce spać i marudzi. Niestety, trochę to potrwa, bo jak wspominałam, moja poczta dziś wariuje.

aOla, Gochna, Joeey, Gabi niestety ale po spakowaniu te kołysanki zajmują 55MB i nie da się ich wysłać mailem :( chyba, że jak Paweł wróci z pracy to go podpytam może można to jakoś jeszcze inaczej zrobić.

reklama
Paula ja właśnie wysyłam pojednej piosence ziemzi ;D jestem przy 10 od 30min :p

idę kąpać synka i spać
dobrej nocki pa

Do góry