reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hihi na okrętkę Cię szyli Magda ??? Mnie szył sam pan ordyntor oddziału położniczego i zrobił to jak na faceta przystało do kitu ;D bo mnie ciągły i siadać nie mogłam długie tygodnie ::)
My już po spacerku bylismy godzinkę wrócilismy na maku i potem siup do leżaczka i spanko na słoneczku się właśnie odbywa :D ajaj jak ja lubię jak on tak grzecznie zasypia ::)

reklama
ja nic nie kupowałam ??? poprostu zapłaciłam w przychodni i mu ja dali :p

Didi pewnie że chce tzn chyba mi już wysłałaś na pocztę w załącznikach? Ja jestem trochę w tym lewa :p
a @ zbliża sie do mmnie wielkimi krokami a karmie naturalnie. No chyba że mi się wydaje (oby)

my własnie po spacerku rany ale on sie drze jak wychodzimy normalnie masakra chyba go słyszą w innym mieście :p ;)

no my juz tez po spacerku pogoda super hiper!
a mnie szyła bardzo młoda lekarka - najwyraźniej bez przeszkolenia krawieckiego :laugh:

Didi a ja sciągnęłam kołysanki utulanki Turnaua jak chcesz to ci wyśle ale na moje nieszczęscie nie umiem inaczej jak tradycyjnie pocztą ::) ;D

Hej!!

Wyślijcie mi laseczki te japonki, proszę : marta-f@o2.pl

Moja córa śpi dzisiaj cały dzień. Miała kilka przerw na jedzenie i dwa razy obrobiła się po pachy. Niebywałe...

Ja nie dostałam @ a karmię piersią ;D i wcale mi nie spieszno 8)
Ola mój też się strasznie drze jak wychodzimy i muszę go z wózka wyciągać żeby go uspokoić :-[ :-[

aOla to ja pisałam o kołysankacha a nie Didi ;)

Mogę Ci przesłać Raimonda Lap mailem tylko powiedz jak wolisz mieć spakowane ZIP czy RAR ?
Albo zwykłą poczta jak wolisz. :)

reklama
Do góry