reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Martula już poszło.   :)

My wróciłyśmy ze spacerku, pospałyśmy (tzn. Ingusia pospała a ja w tym czasie zrobiłam sobie obiadek  :p ) i teraz jemy. Oczywiście znowu pocałowałam klamkę kościoła. Ja nie wiem co to za dziwny zwyczaj u nas na wsi, żeby kancelaria tylko w niedzielę była otwarta, i  to w obu kościołach.  :mad:

reklama
Natalia, dzięki. gdybym była japonką nie wiedziałabym co to uśmiech i zdradziłabym swoją rasę ;D Fuj..

Paula wyślij mi na emaila obojętnie jak może zdołam je otworzyć ::)
Gabi mam nadzieje ze nie będę musiała się odezwać ;)

Gochna, do Ciebie poszło 2 razy, raz bez załączników. Poczekaj na tą drugą wiadomość. Poczta mi dzisiaj szwankuje....buuu

reklama
dziewczyny to wy sprawdzcie czy moze jakis haftow nie macie po porodzie ;D jak tak dlugo sie goi to moze nie sa zwykle szwy tylko jakies wyszywanki  :p ;D ;D

Widze ze bede musiala smignac do apteki zapytac o ta szczepionke bo co przychodnia to obyczaj inny

"Perly poludnia "to moze Zakopane...........ale to chyba bardziej na lato i odsapnac troche od razu w nowym srodowisku
Amelko hmmmm Tyniec no nie wiem to juz Krakow moze lepiej ......
Jak by nie bylo w lecie tez juz bede mogla was do siebie zapraszac na grilki jak beda chetne
no ale na razie mam metlik dawajcie jeszcze jakies propozycje zeby bylko z czego wybierac.

Martula podesli tez mi ketsa@wp.pl

no na razie musze niestety uciekac.......

Do góry