reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

OOOOO moj boze jaki horrrrror z tymi skosnookimi .....no teraz dziewczynki musimy mezczyzn naszych po stopach calowac za to ze nas takie szczescie spotkalo ze słowian do dyspozycji mamy...

Futrzk . Moskito no to zbierajmy ekipe, a co do miejsca to najpierw musimy sie zdecydowac czy chcemy spotkac sie z dzieciaczkami czy same mamusie, i czy teraz czy czekamy na wiosne....

reklama
Cześć dziewczynki :)
Widzę że Wam bardzo wesoło dzisiaj  :laugh:. Ja widziałam te japonki bo kiedys kolega mi przesłał na poczte  :laugh: niezłe są ;) ale współczuje tym japonkom  ;D ;D ;D

Kacperek własnie leży w leżaczku, oczywiście go bujam i słuchamy Muzyki bobasa i widzę że już oczka ma takie malutkie :)
Może przyśnie i uda mi się wstawic pranie i trochę się ogarnąć :)
W nocy pięknie nam spał, jak zasnął o 22 tak spał do 4:30 :) a potem do 9 :) tak więc się wyspaliśmy.
Mieliśmy z Pawłem trochę czasu dla siebie i pewne plany na wieczór  ;) ale niestety przyszła @ :( i z planów wyszły nici :(
buuuuuuuu
aOla chcesz jeszcze tą muzyczkę (napisałam Ci wczoraj maila)??? Czy może sama sobie ściągasz?

Dziewczynki które dostały @ karmicie piersią czy sztucznie ???

Wandzia - dzieki za zdjecia. No ja nie moge!! Brrrrr... No i reszta ciala tych Japoncow rownie atrakcyjna! he he... ;)

Kurcze zmykam spac! Musze korzystac, ze Maly spi. Mam nadzieje, ze obejdzie sie bez goraczki po tej szczepionce. Nie piszcie za wiele!! ;D Dobranoc!!

Paula ja sztucznie karmie i juz jestem po ale chyba nawet przy naturalnym podobnie sie pojawia....

Czy dostawałyście recepte na szczepionke 5w1 bo ja dostałam ale szukam dzis i szukam i chyba zgubilam........ to nie wiem czy musze jechac po druga czy sprzedadza normalnie w aptece?

Ketsa , Fuczak- ja osobiście uwarzam,zey sie spotkać z dzieciaczkami(pewnie dlatego ze nie mam z kim zostawić malucha - albo może nie chce ;)) a co za tym idzie-nejlepiej sie spiknąc wiosną - proponuje tymczasem mapy w dłon i szukamy jakiegoś miejca fajnego - najlepiej pośrodku - aha i jesli o mnie chodzi w gre wchodzi tylko weekend,no cóz jesatem uzalezniona od męża (na szczescie nie japończyka ::) :p)

z co do szczepionki - Ketsa - wyczytałam ze tylko na recepte

Ketsa my szczepionke kupowalismy w sanepidzie bez recepty a teraz lekarka mowila ze mozna tez zamowic w aptece ale recepty nie dala tylko napisala nam nazwe tej szczepionki wiec chyba recepta niepotrzebna

a my kupowaliśmy na recepte :) tez 5 w 1 i teraz zastanawiam sie czy szczepic pnumakoki (szczepionka 320 pln trzeba szczepic 4 razy)

reklama
no i zapisałam sie do gin na jutro i się wszystko okaże!! :) ciekawe czy spodoba mu się mój scieg na okrętkę :)

Do góry