Amelka no w sumie te potowki Ady to tylko takie kropki czrwone ale zeby z czyms w srodku to nie, nie przypominaja takich... eee juz sama nie wiem bo moze to reakcja na mleko...zobacze jutro czy sie cos zmieni i najwyzej pojde do lekarza..
reklama
martula
Fanka BB :)
Z tego co czytałam, to może się pojawić nietolerancja na mleko po dłuższym czasie. Jednak joeey, nie martw się. moja Nadia miala takie plamki,jak piszesz, nawet nie krostki i to były potówki. I zeszły po kąpieli w mące ziemniaczanej. Moja mała ma nietolerancje nadmiaru białka w moim pokarmie i to wyglada zupełnie inaczej, wyskakują jej wtedy takie szorstkie, suche grudki, jakby kaszka.
didi
Amelka...a moczka ziemniaczana zmieszana wz woda to przeciez nic innego jak krochmal....wiec na jedno wyjdzie czy zrobi najpierw joeey taki kisielek i usupelni woda czy tez odrazu wsypie make do wody....Joeey..ale jak wykapiesz mala w moczce to naewno jej nie zaszkodzi ....moj Al wlasnie mial takie male krosteczki..kompalam go tak 2 razy i bylo ok..a pozniej doszlam do wniosku ze to uczulenie po mandarynkach..jejku co ja przezylam po tych mandarynkach kolka cala noc....mialam nauczke ze ho ho
didi
dobranoc dziewczynki....mlej i spokojnej nocy ..kolorowych snow..dla mamus i dla maluszkow..niech aniolki czowaja przy wszystkich malych lozeczkach....papa...kolorowych
mamaCyprysia
no to cyprys nie jest za duzy bo paulinka jest tylko 240gram lzejsza a jest dziewczynka.
a co dzis tak malo piszecie?
a co dzis tak malo piszecie?
reklama
Podziel się: