reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Amelka no w sumie te potowki Ady to tylko takie kropki czrwone ale zeby z czyms w srodku to nie, nie przypominaja takich... :p eee juz sama nie wiem bo moze to reakcja na mleko...zobacze jutro czy sie cos zmieni i najwyzej pojde do lekarza..

reklama
Z tego co czytałam, to może się pojawić nietolerancja na mleko po dłuższym czasie. Jednak joeey, nie martw się. moja Nadia miala takie plamki,jak piszesz, nawet nie krostki i to były potówki. I zeszły po kąpieli w mące ziemniaczanej. Moja mała ma nietolerancje nadmiaru białka w moim pokarmie i to wyglada zupełnie inaczej, wyskakują jej wtedy takie szorstkie, suche grudki, jakby kaszka.

Amelka...a moczka ziemniaczana zmieszana wz woda to przeciez nic innego jak krochmal..:p..wiec na jedno wyjdzie czy zrobi najpierw joeey taki kisielek i usupelni woda czy tez odrazu wsypie make do wody..:)..Joeey..ale jak wykapiesz mala w moczce to naewno jej nie zaszkodzi ..:)..moj Al wlasnie mial takie male krosteczki..kompalam go tak 2 razy i bylo ok..a pozniej doszlam do wniosku ze to uczulenie po mandarynkach..jejku co ja przezylam po tych mandarynkach kolka cala noc..:(..mialam nauczke ze ho ho

Dokładnie jest tak jak pisze martula.Ja karmię NAN HA,a to dlatego żeja miałam skaze białkową i mała mogła po mnie odziedziczyć i muszę profilaktycznie dawać mleko hypoalergiczne.
Nie martw się.

dobranoc dziewczynki..:)..mlej i spokojnej nocy ..kolorowych snow..dla mamus i dla maluszkow..niech aniolki czowaja przy wszystkich malych lozeczkach..:)..papa...kolorowych

Pomieszało się wszystko ;D ;D ;D didi  ktoś pisał o kiślu, a kisielek jest wtedy jak zagotujemy mąkę z wodą (i to jest krochmal) ale o tym powinnyśmy już pisać na forum "koło gospodyń wiejskich" ;D ;D ;D

reklama
mamaCyprysia - ale co Ty sie przejmujesz :) najwazniejsze zeby dobrze na wadze przybieral :)

Ej Bydgoszczanki - ja wnosze o spotkanie z dziecmi - co Wy na to ???

Do góry