reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Nathalie - niestety opłaty obowiązuja (jakżeby inaczej) szkoda ze nie ma cennika jakiegoś ::) My daliśmy 20 funtów- nasz ksiądz uwielbia obcą walute ;)
a z tą maseczką ;D ;D ;D ;D tylko nie dawajcie jej skalpela - jeszcze się kobita wczuje i narobi głupot ;)

reklama
Haj ;D
Miałam dzisiaj rano nalot pielęgniarki ::) nie mówię że się nie spodziewałam bo to chyba oczywiste no i powitałam ją w piżamie i zaprosiłam do sypalni bo chciała małego pooglądać a tam łoże rozwalone, śniadanie w toku, bałagan że hej ale wstyd :-[ :-[ :-[ :-[ a wszystko przez mojego męża bo mieliśmy dzisiaj rano jechać na szczepienie ale coś mu wypadło i nie pojechaliśmy :mad: jutro jedziemy
Piguła powiedziała że moje dziecko ma nadwagę hehe goopia jakaś mój Oskarek taka drobinka ;) no i pochwaliła że gadaltiwe dziecko ;D bo się cieszył i gadał do niej jak go golądała ;D
Natalia no tak płacić trzeba ale ile to ja nie wiem 100 wystarczy czy to mało ???

100 spokojnie wystarczy! przeciez jeszcze dostanie od waszych gosci z tacy. my planujemy chrzest na swieta - urodziła się na swięta to moze być chrzczona także na świeta :)

Nathalie to zdjęcie to miał być usmiech Weronisi, ale w ostatniej chwili zmieniła zdanie i wyszło co wyszło ;D ;D ;D ;D ;D Za chrzest u nas w kościele to co łaska i my dalismy 50 zl :p
Gabi co sie przejmujesz bałaganem, chyba najwazniejsze żeby z dzieckiem było ok ;)

My też będziemy chrzcili na święta, a ile się daje ??? napewno nie więcej niż stówa, bez przesady!!!

Kacper w 7tygodniu ważył 5400g, pediatra była conajmniej zadowolona

Czesc dziewczynki..:)

mamaCyprysia..:)bylam w przychodni dzisiaj kolo 11..:)..pozniej maszerowalam do siostry..:) ale bede musiala jeszcze pojawic sie w przychodni bo te zolzy z tamtej nie daly mi karty szczepien tej ze szpitala..>:D..no i bede musiala doniesc..a moj maly nie byl szczepiony w terminie bo byl wtedy chory i dostal antybiotyk a po antybiotyku to trzeba odczekac 2 tygodnie i dopiero mozna szczepic..wiec dlatego tak mi sie to przesunelo ..

Natalia..Moj Piotrek jechal teraz wciemno bo jak byl teraz w domku to odwiedzili jego ciotke goscie z Irlandii ktorzy sa szefostwem jego kuzynki i ten facet mial rozmawiac z szefem jakiejs fabryki farmaceutycznej i zalatwic mojemy Pepe prace..no wiec ten moj men jechal w ciemno..:)..ale jemu to bez roznicy w kazdej chwili moze pracowac jako kucharz ale juz nie che wiec narazie sie byczy..chociaz dzisiaj mowil ze byl tam w urzedzie i jest tam pelno polakow jak w polskich urzedach dla bezrobotnuych i tak samo zabijaja sie o wolne miejsca pracy..wiec doszedl do wniosku ze jedzie do tego miasteczka co byl poprzednio i bedzie znowy pracowal na fermie ostryg..:D..no i zawsze taniej w takiej mniejszej miescinie niz w wiekszym miescie bo zycie tam jest strasznie drogie....a co do mojego wychowawczego to tak..jak juz tylko bede na wychowawczym to jade do Irlandii..znaczy sie Piotrek przyjezdza po nas i chcemy tam pomieszkac jakies 2 lata...aby sie troszke dorobic i wrocic tutaj..kupic mieszkanko i pomyslec cos nad wlasnym interesikime ktory oczywiscie chce miec moj Pepe..:)

ok..zmykam sie troszke przespac bo moj synus zasnol dzisiaj przed 3 w noci..:)..a ja nie wyspana.:mad:..teraz lozbuz moj spi wiec musze wykorzystac te chwile

Fuczak..:)..mialam taka sama mate..:)..ale przez 1 dzien..bo przyslali mi taka pomylkowo z allegro zamiatst lezaczka..:)..ale odeslalam bo chcieli promocyjnie 195 zl..a ja za taka promocje dziekuje..:D :D

dzieki za odpowiedzi. no tak, jakze mogloby byc inaczej, ksieza kasuja za wszystko.  :mad:

udalo mi sie zalatwic opiekunke. zobacze ja dopiero jutro. mam nadzieje, ze bedzie ok. niestety nie na caly czas, dopiero od póznego popołudnia, ale dobre i to. najwazniejsze, zeby nie narazac ingusi. reszte korkow odrobie w weekend.

didi dzieki za wyjasnienie. ;) mam tylko nadzieje, ze bedziesz miala dostep do internetu w tej irlandii. ::)

reklama
Do góry