reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Tyle jej nie było i wcale za nią nie tęskniłam ale ta cichaczem zaczyna wracac a ja wcale nie chce buuuuuuuuuuuu chyba dostane@ dostałam syfków pobolewa mnie podbrzusze i zabarwiony śluz dzis miałam na majteczkach buuuuuuuuuuuuuu

Wczoraj poszliśmy spać o 20.30 ;D i mój pysio wstawal tak jak trzeba czyli co 4h no i pospaliśmy do 9.

Natalia uważaj bo jeśli to jest grypa żołądkowa to teściowa jak wyzdrowieje będzie jeszcze zarażać a nie ma nic gorszego jak jelitówka u maluszka >my mieliśmy w grudniu na szczęście mały miał delikatna ale koleżanki dziecko wylądowało w szpitalu bo tak się odwodniło że podłączali pod kroplówkę :-[
Joeey idż lepiej do lekarza

a ja myślałam że Piotruś to bysio bo ważył w 10 tyg 5120g a tu przy waszych maleństwach to okruszek ;) ;D
szkoda tylko że na rękach tak tego nie czuję :p

reklama
hello everybody!!

no coz czasem poniedziałki bywają podłe..
Joeey tez bym poszła do lekarza na twoim miejscu - nigdy nie zaszkodzi.
ja byłam z taka wysypeczka u lekarza to powiedzieli ze mała uczulona i skaza białkowa i wogole dno - i przeszło jej samo po 2 dniach (ja mysle ze to była kwestia ze moje hormony z niej wychodza - gdzies tak pozniej przeczytałam) jem teraz wiecej niz przed rzekomym uczuleniem i juz buzka ładniutka.. także dont worry - pewnie twojej malutkiej tez samo przejdzie. a lekarzy sie nie sluchaj jak cie beda straszyc!

Maja dzisiaj dała pospać - ja przynajmniej nie pamietam zebym jakos czesto do niej wstawała - chyba ze robie to lunatykujac

dzien dobry bardzo wam

Nataklo coz moge napisac wspolczuje podbramkowej sytuacji , ale staraj sie byc dobrej mysli

Wanda no to teraz juz chyba bedzie tyko lepiej :)

Joeey no zadzwon chociaz do lekarza jak duza ta wysypka. podobo uczulenie na mleczko moze ujawnic sie nawet po jakims czasie.no a moze to jeszczxe co innego. i kapiel w mace ziemczanej tez duzo daje tylko nie sypie sie tak po prostu maki tylko wczesniej robisz z niej krochmal.

no i tyle moich wywodow dziecie wzywa

a tak wogole poniedzialki sa do kitu - tez chyba dostane okres :( ale było bez niego fajnie cały rok - jej jak to szybko zleciało!

aOla Boże! ale mnie wystraszyłaś!!! Może jednak postaram się zorganizować jakąś opiekunkę, cholerka, co robić??? :-[ :-[ :-[

Joeey śmigaj do lekarza koniecznie!

Agnes już dawnomiałam Ci napisać, ale ciągle zapominam - zdjęcie Weronisi w Twoim podpisie jest nieziemskie! No nie mogę jak na nie patrzę! :laugh:

reklama
aOla spoko, to dobrze, że mi uświadomiłaś, że lepiej, żeby teściowa nie przyjeżdżała nawet jak już się lepiej poczuje. Postaram się coś załatwić, muszę wytężyc umysł i może przypomni mi się o jakiejś niepracującej koleżance. Jak nie to założę teściowej maseczkę chirurgiczną na twarz. >:D

Jeszcze mam pytanko do Was odnośnie chrztu - czy za to się płaci jakoś? W sumie za ślub kościół pobiera opłatę, może więc za chrzest też? Jak tak to ile się daje?

Do góry