reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Gratuluję. Ja niestety wciąż jestem początkująca. Szkoda, że nie znalazłam tego forum w ciąży. Przydałoby się.

reklama
ej Martula - wdrożyłaś się!, a ja natomiast nadal poczatkująca :mad: w ciazy tez sobie babyboomowałam jednak bardziej skrycie - czytajac tylko no i prosze - poczatkujaca jestem

Martula - nic się nie bój - ja dopiero niedawno sie "zainstalowałam", co prawda w czasie ciąży też tu zaglądałam ale pod innym nickiem!!!teraz - jak już siedze w domu ciągle - to mi sie nastukało tyle!!!

Co proponujesz? Toast herbatą czy wodą mineralną? Mam jedną rękę, bo mój nocny marek nie chce spać.

Mąż marnotrawny mi wrócił do domu!!!! to proponuje wodą mineralną - chociaz pochwale sie że mój syneczek nie ma nic przeciwko temu - zebym sobie czasem piwka łyknęła

reklama
Do góry