reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Natalia dzięki  :D

Moskito świetny pomysł  :laugh: wiem z doświadczenia ;) Gabi a Ty się nie śmiej ;) ja kiedyś kupiłam sobie chyba ze 3 metry takiej grubej czerwonej wstążki i się nią owinęłam chyba na urodziny Pawła (nie pamiętam), ale był zachwycony  :laugh: ;D ;D ;D

reklama
oooo - ile nas jest ;D ;D ;D ;D
Gabi - mój też czasem zapomina że nie ma juz cycka w buzi i dalej cyca ;D ;D ;D
Nathalie - a może mąż chce Cię zmylić????jakby co - przyślemy Ci jakąś anonimową Walentynke ;D ;D ;D
Karina - no no!!!tatuś pełną parą ;)
Paula - ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Robił kokardki???? ;D ;D ;D 3 mestry???to ja teraz potrzebuje z 6 ;D ;D ;D

Paula
no nie zla jestes a jak tak piszesz to przypomina mi sie jakis film Woodego Allena w ktorym kolo w takom wielka prezerwatywe jest odziany kurcze nie wiem co to za skojarzenie .....ale takie mam....  to chyba pomysł a'la metody antykoncepcji twojej pani ginekolog genialnej chociaz to moze tez byc wedlug niej zbyt inwazyjna metoda..... ;D
A prawko rob rob to fajna sprawa, a jak ktos ma peche to w drewnianym kosciele mu cegla na glowe spadnie

Moskito na głowe sobie zawiaz chyba ci nie urosła od ciaży? :p

mój Pysio teraz po syropku ma sraczke :p co godzina kupa dzwoniłam do lekarki i kazała dawac niej tego syropku i nie dawac smekty bo jedno z drugim sie wyklucza ::)
jak nie urok to...sraczka ;D ;D ;D

własnie zasnął dla odmiany teraz w wózku leżaczke łóżko i łóżeczko juz mu sie znudziły ;)

a mój Walenty 1200km odemnie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

dziewczyny wysłałam Pauli i Ziemzi prośbe o przegranie kołysanek jak któras jeszcze ma to błagam o przegranie bo już nie moge słuchac Krawczyka :p a mój osiolek zdechł i nie mam jak sciągać (za 6tyg wraca mój osobisty informatyk a ja tyle z Krawczykiem nie wytrzymam ;))

Karina ;D ;D ;D no przynajmniej dokładnie sobie wszystko zakryje ;D ;D ;D bo wiesz- nie wiem czy on mi coś szykuje na Walentynki - jesli okaże sie mało romantyczny - to nic nie zobaczy -a jesli wykrzesa z siebie choś troche romantyzmu - kto wie???? może odetne z jakieś 5 m?????i będziemy mieli czym na przyszłe święta wiązać prezenty ;)
Ketsa - no głowa chyba nie urosła????chociaż kto wie???o tylu sprawach trzeba teraz pamiętać - jaieś wnioski , becikowe,kupy, Mopsy????mogło coś napuchnąć ;D ;D

reklama
EEE tam Moskito pewnie ci jeszcze schudla ta głowa bo podobno jak sie cos intensywnie cwiczy to sie ta partia ciala wyszczupla ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry