reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

aOla - no widzisz jednak wiocha to wiocha!!!!A Piotruś pewnie wyczuwa Twój nastrój :( ,
wydaje mi się że pozna tatusia -( wkońcu przemiawiał do niego tyle - teraz i w brzuszku) - i wogóle dzieci to taki czujniczek mają ;D ;D ;D
A pamperasy sru przez okno ;) ;D

reklama
Didi - no to gratulacje !!!!!!!! Duzo szczescia od calej mojej rodzinki :)

Ketsa - a ja juz mam PESEL ;) i musze przyznac ze jest beznadziejny, bo pierwsze 6 cyferek to 053227 - no przeciez tragedia no !!!! kto wymyslil ta trojke no !!!! Chociaz Wiki tez tak ma - ale z dwojka :)

Cześć wszystkim :)
Wczoraj Kacperek nie chciał zasnąć i siedział ze mną do 23:30 na forum, ale jak zasnął koło północy tak obudził się dopiero o 7 rano :) byłam w szoku :o :o zjadł i zasnął jeszcze na 2 godzinki :) a teraz znowu śpi ciekawe jak długo, bo wczoraj w ciągu dnia to miał może ze 2 drzemki po pół godziny ::)

Steffi dziękuje za odpowiedź :) i jeszcze któraś mi radziła mleczko z miodem , ale nie pamiętam która a nie chce mi sie cofać, dzięki :)

Miałam iść dziś na poczte z Małym ale chyba nie pójdziemy bo nas zasypało i dalej sypie :( Kiedy w końcu będzie ta wiosna!

Didi, moje gratulacje. Wszystkiego dobrego.

Moskito,dziękuję za komplement w imieniu Nadii.

Ale się mamuśki rozpisały wczoraj w późnych godzinach wieczornych. Czekałam na PESEL przeszło miesiąc, więc chyba nie ma reguły.

Didi nasze największe gratulacje! ode mnie i od Kacperka :laugh: no to teraz musisz być szczęśliwa, życzymy Ci tego z całego serca :laugh:. Kurcze....i ja teraz sobie przypomniałam moje zaręczyny z Pawłem :) to 14 lutego bedzie już 2 lata :) :p chociaż decyzję o slubie podjęliśmy dużo wcześniej ;)

Ketsa - a nie mowilam ze sa podobni... a wlasnie dzis wyslalam te dwa zdjecia mojej mamie i jak je odebrala i ogladala to z nia gadalam przez telefon - nie kapnela sie ze na jednym jest Wiki a na drugim Paulina ;D ;D ;D A przeciez Wikiego na tym zdjeciu sama kapala - ten jeden raz jak jej dalam i to sa jej grube lapki ;D ;D ;D hehehe

Moskito 21 sierpnia 2004 roku!! Ale fajnie :) to już kolejna osoba którą znam co brała ślub tego samego dnia :laugh: moja kolezanka tez brała wtedy ślub nawet o tej samej godzinie o 17 i nie mogłysmy być u siebie nawzajem niestety, no i znajomy też wtedy brał ślub :) To jakiś magiczny dzień był chyba ;)

Cześć Mamuśki
Tyle naprodukowane jakbyście w nocy nie spały :D a to przecież ja nie spałam bo sie mojemu dziecku dzień z nocą pomylił :mad:.
Od czego zacząć, może od początku.
WandziaWiktorek i Paulinka jak bliżniaki.Mam nadzieję że opuszcza go choróbsko.
Didina te trzy miesiące zapomnij o miłości a korzystaj z wolności.
A żeby mąż zajmował się dzieckiem to trzeba mu mówić że wszystko robi najlepiej, u niego na rękach dziecko czuje się najlepiej i najlepiej się uspokaja a tak w ogule to do niego się najczęściej uśmiecha :pi tym sposobem chłop urobiony a ja odciążona (żeby on tego nie czytał bo sie wyda)
Ja mam UNO które na mrozie nie odpala wcale i wiecznie mu akumulator siada,Ale dopóki się nie nauczę jeżdzić to lepszego nie dostane........czyli nigdy ;D ;D ;D

reklama
Paula - dokładnie - to był wspaniały dzień - my o 16.30 braliśmy ślub- a potem ::) ::) ::) ojej ale było wspaniale ;D ;D ;D
Amelka - ty sprycuilo, umiesz sie obchodzić z facetami ;) ;) ;D ;D ;D

Do góry