reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Amelka a to zes mnie oswiecila genialna kobieto !! ;) no bo ja mam te smoczki trojprzeplywowe tylko ich nie uzywalam bo myslalam, ze tam za duzy otwor, a podejrzewam, ze wlasnie Ada jest leniuszkiem i sie szybko meczy wiec wlasnie zmienilam i zobaczymy jak teraz bedzie jadla ale w porownaniu z waszymi maluszkami wypada slabo..no i moze jak zje wiecej na raz to uda sie robic przerwy i karmic co 3h  :) :)

własnie liczyłam ilu mamy chłopców aile dziewczynek i wbrew temu co myslałam dziewczynek grudniowych jest wiecej bo 21 a chłopcow 19 (chyba mi się nudzi ;) ;D)

Wanda jak długo się ściąga z osiołka jeden odcinek Zagubionych?I kiedy najlepiej sciągać?Jestem juz po 12odcinkach ;Dfajne chociaz pierwsza seria była lepsza jestem troche zawiedziona ::)

Amelka jeszcze jedno pytanko bo Julka jest starsza tylko o kilka dni od mojej Ady: ile na raz zjada srednio z butli ???
Olu mezulek pojechal to teraz bedziesz z Nami jeszcze czesciej ??? ;) no mojego tez nie ma i sama w domku tzn z Ada i kotkiem ;)
Agnes twoich zdjec z chrzcin Weronisi nie zobacze :-[ bo moj komp nie otwiera jak jest za duzo na stonie, nawet swoich, ktore wstawilam nie widze :laugh: ....za to jak jest poczatek strony i malo zdjec to wszystkie widze, a wiec Wanda super zdjecia bo tez z Wami ;) no i Paulinka jaka duza sliczna i jaka wystrojona w sukienusie i jakie ma fajne papucie z pomponami ;D ;D

No nieźle, jak ja mam czas w weekend to cisza jak makiem zasiał, a jak go nie mam to tyle piszecie.  ;)

Dziś przeżyłam ogromne rozczarowanie. Mówiłam Wam już, że przeprowadzamy się do Olsztyna w lipcu. W niedzielę wybraliśmy sobie mieszkanko w internecie i Tomek miał się dziś zorientować jakie są warunki, co jest w wyposażeniu itp itd i wiecie co się okazało???!!! że nie ma już wolnych mieszkań! Najśmieszniejsze jest to, że tamnawet jeszcze dziury na fundamenty nie ma! A zobaczcie jakie sobie upatrzyliśmy: tutaj jest ten budynek: http://www.arbet.olsztyn.pl/main.php?fid=74&pg=29 a tutaj mieszkanko: http://www.infowm.pl/docs/74/typ-f4.pdf . Buuuu...  :-[ :-[ :-[

Joeey lakcid jest podobny do lacidofilu, ale te 2 leki to co innego niż smecta.

Magi płytkę z muzyczką mąż przegrał od kolegi.

Paula my dajemy po pół saszetki smecty.

Gochna na pierś nie ma reguły i to nie ma znaczenia co ile która karmi. Nie wiadomo ile która ma mleczka i jak wartościowe.

Neonku witaj! My się jeszcze nie znamy, bo pojawiłam się po tym jak Ty zniknęłaś. Twój synek ma piękne imię!!! Sama zastanawiałam się nad imieniem Sydonia dla mojej córeczki. Pewnie druga tak będzie miała na imię. ::)

JoeeyJulka zjada 130ml.Mam nadzieję że Ada zje tyle samo, ale nawet jeśli nie to nic się nie martw wiadomo że dzidziusiowe apetyty są różne.Napisz proszę od razu po karmieniu Ady ile zjadła.

Amelka napisze napewno, teraz spi wiec 3 godzinki jej nie ma ale obudzi sie maksymalnie glodna wiec bedzie wiadomo czy ma apetyt ale jakby zjadla 100ml na raz to bylby ogromny sukces !! :) :) moge marzyc o 130.... :p
Natalka super mieszkanko i fajna lokalizacja jak na Olsztyn, wiem bo tam studiuje :) i pomimo, ze to taka dziura to potwierdzam, ze z mieszkaniami bardzo trudno, nawet tymi do wynajecia a ceny niesamowite :) ale jeszcze napewno cos znajdziecie, oby tylko nie na rok 2008 hehe bo tak chyba wczesnie trzeba zaklepywac :p

Witam!!
Gochna, ja karmię swoją malutką co 2-3 godziny, czasem  co 1,5. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie co ile, bo np moja Nadia je tylko 5 do 10 minut, a więc krótko. Jeśli Twój szkrab śpi spokojnie po jedzeniu i przybiera na wadze to widocznie się najada, nie martw się.

Ojciec mojej córeczki też jest w Irlandii, był tam kiedy byłam w ciąży, więc wiem jak to jest. Didi, nie łam się.

Wyczytalam ze dziecko karmione piersia moze robic tyle kupek ile chce, natomiast karmione z butli nie wiecej niz 5 razy dziennie, wiec Oliwcia raczej nie ma rozwolnienia. Gabi dzieki za podpowiedz, niemniej jednak zadzwonie jutro do lekarza :)

reklama
jeny dziewczyny ja niewiem jak dajecie rade bez tatusiow.ja bym mojego nigdzie nie puscila.zatesknilabym sie,zanudzila i zatyrala sama z malym!!moze gdyby zyla moja mama albo tesciowa...ale tak sama to nie wyobrazam sobie tego.rozmawialismy kiedys zeby pojechal,cos zarobil ale jedynie jak maly podrosnie zebym miala z kim porozmawiac ;D podziwiam was!

Do góry