reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Moskito ano ma widzisz matka zapomniała ;D ;D ;D no ale zaraz to naprawimy i poświętujemy jak się obudzi ;D ;D ;D

reklama
Joeey Ty nas nie podpusczaj że To babcia Ady bo babcie to są trochę pomarszczone i trochę starsze ;D a na zdjęciu to chyba jest Twoja siosta co ;) ;) ;) ???

czesc mamuski... ja dopiero niedawno wstalam, spalam dzis baaarrrdzzoo dlugooo....
Gabi moja Ada tez sobie obiera jeden punkt i nie mam pojecia co ona tam widzi ale musi to byc bardzo absorbujace, sadzac po jej mimice i odglosach ;D ;D

na zdjeciach jest moja mama - Ady babcia na 100% :laugh: powtorze jej komplementy, bedzie jej bardzo milo bo dobija do 50-tki :laugh: ale wyobrazcie sobie, ze ksiadz na koledzie tez nie chcial wierzyc i twierdzil, ze mu wciskam i to moja kolezanka albo to za sprawa wina, ktore mu zaserwowalysmy ;) :laugh:

zdanka udanej wizyty u fryzjerka !! :)

i witam nowa mamusie, uwazaj bo forum jest bardzo uzalezniajace i trudno pozniej rzucic :laugh: :laugh:

dokładnie tak samo mój synus patrzy "gdzies" śmieje się do tego i gada ;D

zrezygnowaliśmy ze spaceru ze wzglęgu na padający snieg :p a do sklepu wygonilismy tatę ;D

aOla nie wiem dokładnie od czego jest ten śluz. Podejrzewam, że dzidzia źle trawi, albo brakuje jej jakichś bakterii w jelitkach. Mi lekarka zabroniła jeść nabiał i kazała podawać lakcid albo lacidofil. Wszystko wróciło do normy po jednorazowym podaniu lakcidu, lacidofilu i smecty (wszystko jednego dnia) i przez miesiąc było wszystko dobrze, nawet nabiał jadłam, a teraz znowu sraczka. :-[

Hejka dziewczynki !

Chciałam o sobie przypomnieć! Czytam Was na bieżąco, ale nie mam niestety czasu pisac... :p

U nas wszystko w porządku, oprócz tego, że jestem chora i przyjmuje antybiotyk. Nieatety przeniosło się troche na Mikołaja i ma katar i pokasłuje...Dostaje sporo witaminki C i kropelki na katar. :-[

A poza tym akurat mam sesję egzaminacyjną, no i same wiecie...Mam kupę nauki i ledwo wyrabiam na zakrętach. Został mi jeszcze jeden egzamin w poniedziałek! Mam nadzieję, że będzie dobrze. No i jeszcze muszę się pochwalić, że do tej pory mam same 5 z egzaminów w tym semestrze! Nigdy aż tak dobrze ne było! Cieszę się bardzo! ;D

W następną niedzielę mamy chrzciny....i to tyle u nas!

Trzymajcie się zdrowo mamusie i dzidziusie!

Do napisania! Papa!

Cześc mamuski :)
Wpadłam do was na chwilke w gwarze przygotowań na jutro :p mała strasznie dzis marudzi..czyżby wiedziała co ja jutro czeka?? ::) ;D
Witam nową mamusię ;)
Beacia zdrowiej szybko i trzymam kciuki za ostatni egzamin ;)
Moja mała tez czasem patrzy w jakis punkt i sie śmieje ;D
Dobra uciekam
papaski :)

hej mamusie

ale mi dzisiaj mały rozbójnik w nocy dał popalić, co półtorej godziny pobudka... i to z takim wrzaskiem że szok, a teraz ciągnie sobie mleczko a w przerwach się śmieje z matki że ma takie wory pod oczami bo się nie wyspała... tylko czemu??? ::)

Nathalie ja przeglądanie netu zaczynam od naszego albumiku i codziennie p kilka razy wchodzę żeby się na nasze dzieciątka napatrzeć... wszystkie są śliczne jak aniołeczki

Joeey - jestem pod wrażeniem....jakbyś swoich zdjęć wcześniej nie wstawiła to bym pomyślała że toTy...Ada ma bardzo młodą babcię :)

reklama
cześć :laugh:
Fajnie, że mamy weekendzik :)
Kacperek sobie śpi a rodzinka je obiad to ja szybko wskoczyłam na chwilke na obiad. Niech mąż ich "zabawia", ja miałam ich na głowie cały tydzień kiedy Paweł był w pracy ;) ;D

Natalio w kupce Kacperka nie ma śluzu ani krwi, ale tak jak piszesz jest bardzo rzadka, że wsiąka prawie cała w pampersa. Teraz ma trudności ze zrobieniem kupki, zanim zrobi to stęka i strasznie sie pręży a przy tym denerwuje sie i marudzi, ale jak dam mu smecte to już wogóle nie będzie mógł nawet jej wystękać, więc sama nie wiem. ::) Strasznie mi go szkoda, bo widzę jak cierpi :(

Do góry