reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Steffi tak patrzę na tego Twojego Kubusia i napatrzeć się nie mogę! No prześliczny jest straszliwie!!! :laugh: A te dołeczki... ::) Oj, będzie zawracał laskom w głowie, oj będzie... ;)

Hej hej!!!
No i kolejny dzień trzeba w domu przesiedzieć :( :( :( :(
Zdjęcia cudne mamy, a apropos mamy - Joeey - wow,tyle powiem
pusto tu,więc myśle że pora na śniadanko ;D ;D ;D

Miłego dzionka

siemanko..:)

ja przed niadankiem ale jak przeczytalam nasza komarzyce to odrazu w brzusku mi zaburczalo..:)

witam nowa mamuske..:)..jak fajnie ze dolaczylas do nas..:)zobaczysz za 2 dni juz nie bedziesz mogla bez nas zyc..>:D>.:D :D

a moj maly przystojniaczej dzisiaj w nocy mial ochote na zabawe a mamusia ledwo byla przytomna ale on byl i to bardzo ..jak mama nie dala rady to on smial sie do sciany i wyzywal na mamuske ze zasypia..:D..:D

lece ogladac nasze dzieciaczki..:)

Didi rozwaliłaś mnie na łopatki ;D ;D ;D ;D ;D ;D

No właśnie - jaka ja durna, jak mogłam zapomnieć powitać nową mamusie - witaj ;D ;D ;D zgadzam sie z Didi - jeszcze troche i wpadniesz w nałóg jak niektóre z tu obecnych ;) ;)
Didi - to co jesz na śniadanko??? tosty z kawiorem ,paste z krewetek?? ;D ;D ;D ja zjadłam - kromke chleba z białym serem - rarytas,nie???hahahahaha

wysłało sie ::) ::) ::) a chciałam jeszcze dopisać - że Twój mężczyzna dba o Ciebie wspaniale

Widziałam tu wczoraj winkowy wątek - ja zamiast winkiem delektowałam sie Sheridankiem, mniamm!!!musiałam sie pochwalić, a co!!!przecież nie będę gorsza,nie???? ;D ;D ;D ;D

czesc
my dziś wyspani mały w nocy był grzeczniutki i pospał raz 6h a potem 3h ;D

Natalia jak jest z tym sluzem bo wczoraj zauważyłam że małego kupka jest z takim sluzem jak katar :p wcześniej dawałam mu Lakcidofil ale przestałam. Od czego to jest?

jestem po 4odcinkach Zagubionych ale wyłączyłam bo za szybko je zobacze ;D ;D ;D
trzeba iśc na zakupy z Piotrusiem na spacer

witam nową mamę ;D

meldujemy się po super przespanej nocce mała spała sama włóżeczku i o 2 ja sama się obudziłam z cycami pełnymi mleka myślałam że mi eksplodują i na siłe przystawiłam ją do cyca choć nie łatwo było ją obudzić co jest bardzo dziwne bo z reguły to ona śpi jak zając pod miedzą ;) no ale najadła się i odłorzyłam ją do łóżeczka i nie protestowała i spała tam do 6 a potem po amciu już z nami bo nie chciało mi się jej odłożyć ;)
za godzinke biegne do fryzjera rano odciągnełam mleczko więc mam nadzieje że będzie ok pierwszy raz zostawiam ją dłużej niż na pół godziny z tatą ciekawa jestem jak to będzie ::) ::) ::) nie zdawałam sobie sprawy że już od rana o tym będe myśleale co tam mi też po ośmiu tygodniach się coś należy :laugh: :laugh: :laugh:

witamy nową mamusie ;D

Haj nowa mausiu śliczne imię dla córeczki  ;D ;D ;D ;D
jejku co Wy dajecie jeść swoim dzieciom że one tak w nocy ładnie śpią ???
Ja dzisiaj nie wychodzę z małym bo zimno i śnieg sypie pogoda jest feeee

Słuchajcie a Wasze dzieci też tak patrzą się w jeden punkt i śmieją i gadają do niego ??? Bo mój Oskar tak robi i cały czas guuuu i guuuuu i śmieje się matko co on tam widzi aż się boję hehe

reklama
Zdanka - no super,że wyjdziesz z domku, choć chwilka dobra ;D ;D ;D no i do tego fryzjer - kuurcze!!!pamiętaj
Zrelaksowana mama = szczęśliwa mama
Szczęśliwa mama = szczęśliwe dziecko ;D ;D ;D ale założe sie że będziesz szybciutko do domu gnała ;D ;D ;D

Gabi - Karol robi tak samo - doszlismy z mężem do wniosku,ze go jakis duszek nawiedza ;D ;D ;D Czy Oskarek nie ma dziś imienin???
I poczekaj jeszcze troszke z tym spaniem - ja też sie zastanawiałam co dziewczyny robia że dzieciaczki tak super spia - i co??? doczekałam sie - po kąpanku papu-a potem pobudka dopiero o 4 ;D ;D ;D mam nadzieje ze Karolowi sie nie odwidzi ;D ;D ;D

Do góry