reklama
Nathalie
Fan(ka)
Wandziu tylko nie kupuj pieska z bazaru... Naprawdę nie warto. Musisz przecież zobaczyć w jakich warunkach był wychowywany (to wbrew pozorom bardzo ważne żeby od początku był prawidłowo socjalizowany, szczególnie, że masz dzieci), czy był dobrze karmiony itp. Piesek musi być odrobaczony i zaszczepiony, musi mieć książeczkę zdrowia. O rasie możesz sobie poczytać na przykład tu: http://www.spaniele.ok.bia.pl wejdź sobie do linków i tam znajdziesz więcej.
No i Ingusia się obudziła...
No i Ingusia się obudziła...
didi
Fanka BB :)
hej hej..ale ma focha na maxa..kurw niesamowity a zapowiadal sie dziec cudny..a wiec dzwoni mama Piotra i prawi...pozniej rozmawia ze mna i mowi ze rodmawiala dzisiaj z znajoma pielegniarka tak luznie no i tamta mowi ze jej syn byl chory to dala mu antybiotyk i przeszlo mi juz po jednym dniu podawania leku ..no to mama Piotra ze maluszek dostaje juz kilka dni i nadal kaszle..a tanmta ze zle dobrany antybiotyk..no kur...co ma pielengniaga do zapisanych lekow przez lekarza...no i mamm lepiej zadzwonic do lekarza bo moze maly ma chore oskrzela dlatego tak kaszle i ze mam go oblozyc kapusta....normalnie tocze piane..mam juz dosc tegpo...ciagle panikowanie..a lekarz mowil ze kaszelek jest od kataru i ze siedzi w gardle a nie na oskrzelach ..bo nic nie slyszy ....no i z tego wszystkiego wsiadlam na Piotra ze jego mama musi zawsze cos powiedziec i postawic na swoim ..i teraz kazalam mu sie nieodzywac do mnie..i sobie poszedl..wsciekly..powiedzial ze nie bede go ustawiac
Nie moge!!! super te zdjecia. Szczegolnie 2 Misie i Ingusia. ALe sie usmialam. No Ziemzia, ladnie to tak dzidzie utuczyc? Alez Ty masz mleko! Super! Widze ze Ingusia ma bardziej posture jak Lena. Lena tez jest drobna, za to dlugasna.Lecimy na spacerek.
papa!
papa!
Nathalie
Fan(ka)
Pamcia wózek mamy crossway kolor backingham. nie wiem czy jeszcze jest w ofercie, bo zmieniaja co roku. prawda, ze swietnie sie prowadzi? a jakie masz kola? pompowane czy piankowe?
Hej Kobietki
Mieliśmy problemy z internetem, więc dopiero dzisiaj nadrobiłam zaległości. U nas raz dzień przebiega wspaniale a raz troszkę gorzej.
Obejrzałam nowe zdjęcia Wszystkie Maluszki są przepiękne i jakie pulchniutkie Moja Emilka ważyła tydzień temu 3800g, bardzo się ucieszyłam, bo przytyła ponad kg. Jak się urodziła to była bardzo chudziutka, a teraz to normalnie druga broda się pojawiła i fałdek więcej.
Minęły też moje problemy z pokarmem, więc od razu czuję się lepiej.
Któraś z Was pisała o filmie "LOST", my też się strasznie wciągnęliśmy, a mój mąż do tego stopnia, że zdobędzie następne odcinki Jest forum dotyczące tego filmu i tam próbują wymyślić różne wytłumaczenia dla całej zaistniałej sytuacji. Niesamowite
Podajcie proszę linka do tych wózków, bardzo bym chciala zobaczyć o czym mówicie.
Mieliśmy problemy z internetem, więc dopiero dzisiaj nadrobiłam zaległości. U nas raz dzień przebiega wspaniale a raz troszkę gorzej.
Obejrzałam nowe zdjęcia Wszystkie Maluszki są przepiękne i jakie pulchniutkie Moja Emilka ważyła tydzień temu 3800g, bardzo się ucieszyłam, bo przytyła ponad kg. Jak się urodziła to była bardzo chudziutka, a teraz to normalnie druga broda się pojawiła i fałdek więcej.
Minęły też moje problemy z pokarmem, więc od razu czuję się lepiej.
Któraś z Was pisała o filmie "LOST", my też się strasznie wciągnęliśmy, a mój mąż do tego stopnia, że zdobędzie następne odcinki Jest forum dotyczące tego filmu i tam próbują wymyślić różne wytłumaczenia dla całej zaistniałej sytuacji. Niesamowite
Podajcie proszę linka do tych wózków, bardzo bym chciala zobaczyć o czym mówicie.
Amelka22
joeey karuzelka fisher price jest świetna pod warunkiem że w pokoju nie ma żadnego innego sprzętu działającego na pilota, każdy pilot ją uruchamia,nie można nawet zmienić programu bo od razu misie przebrane za pszczółki tranzwestytki tańczą ;D.A poza tym ma mało kontrastowe kolorki i dzidzia po prostu słabo je widzi.
Emma moja Julka też urodziła się malutka a w tej chwili warzy już 4200 ja niestety nie karmię piersią mam wklęsłe brodawki,dzidzia nie mogła złapać strasznie się złościła odciągałam pokarm elektrycznym laktatorem ale po trzech tygodniach całkiem zanikł .
Emma moja Julka też urodziła się malutka a w tej chwili warzy już 4200 ja niestety nie karmię piersią mam wklęsłe brodawki,dzidzia nie mogła złapać strasznie się złościła odciągałam pokarm elektrycznym laktatorem ale po trzech tygodniach całkiem zanikł .
reklama
agnes.kol
Zdjęcia super, zwłaszcza te Ingusi i Misi razem
My juz po zakupkach, ja przed kompem, a tatus puszcza cały czas karuzelkę małej...już mnie głowa boli ;D
Misie transwestyci ;D ;D ;D dobre ;D ;D
My juz po zakupkach, ja przed kompem, a tatus puszcza cały czas karuzelkę małej...już mnie głowa boli ;D
Misie transwestyci ;D ;D ;D dobre ;D ;D
Podziel się: