reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

ja tez juz jestem mój pysia dziś ładnie pospał najpier 6h a potem jeszcze 3h i znowu 3h takze mamusia wyspana ;D teraz siedzi kołomnie i walczy z misiami ;) ;D
o zaczyna ziewać idę walczyć z łóżeczkiem ::)

reklama
No Moskity juz tak mają, że mądrze prawią ;D ;D ;D
Jak mówi stare chińskie przysłowie -" Kto słucha Moskity - ten daleko zajdzie" ;D ;D ;D ;D ;D

Halutko:)
Ja też już grasuję od rana, nie chcę chwalić mojego chłopczyka (bo mu się może odmienić ;) ) ale od dwóch dni śpi w nocy o godzinkę dłużej pomiędzy karmienimi, więc moje upragnione 4 godzinki snu jednym ciągiem się spełniły w końcu....mam nadzieje że mu się nie odwidzi i że ten czas się będzie wydłużał, chociaż moje mleczarnie chyba się jeszcze nie przestawiły bo Kubuś śpi a ja się budzę z dwoma kamieniami, albo cała zalana, ale najważniejsze że w końcu wyspana  ;D ;D

Choinka chyba muszę iść coś zjeść.... ach to nasze forum... zamiast iść na śniadanie to ja odpalam kompa  :D ;D

Ziemzia albo ja cos zle rachuje (a  koncu pani od cyferek jestem ;) ) albo Ty ale po mojemu to Misiunia jest 2 tygodnie mlodsza od Ingusi a nie 9 dni. Wrzuc tu koniecznie jej wage i dlugosc jak juz bedziesz po wizycie Maly klopsik z niej!!! ;)
Spadam sie kapac!

Czesc dziewczyny ;D
lo rany, dzieki za wszystkie rady dotyczace psow... no fakt, nie zamierzam miec pieska zanim nie bedziemy mieszkac razem w poznaniu - wczesniej nie mam zamiaru brac sobie jeszcze jednego obowiazku na plecy - no ale trza sie dokladnie dowiedziec co i jak ;D ;D ;D
Pamcia - no tak, jakbym miala jamnika (co u mnie jest niemozliwe - wlasnie przez jamnika troche boje sie psow, bo jak mialam 4 latka to mnie ugryzl, wygryzajac chyba z czesc ciala, a krew tryskala jak glupia), to na pewno oddalabym go gdzies w momencie urodzenia sie dziecka... No i jestem zdania ze zadnemu psu nie mozna zaufac na 100% !!! Moj Pawel mial psa - boksera, ktory podobno wszystkich lubi, wszystkich kocha i nigdy nikogo nie pogryzl - no i na mnie skoczyl 2 razy z klami skubaniec !!!! musial isc do uspienia ! to tak po krotce jak usmiercilam psa tesciowej ;D ;D ;D
no ale Wiktorek chcialby pieska - tak myslalam zeby mu sprezentowac na przyszle Swieta - to taki dobry moment chyba - i mala juz roczek bedzie miala :)
No i tylko szczeniak wchodzi w gre - wlasnie dlatego ze doroslego psa bym sie bala ze wzgledu wlasnie na nieznana mi przeszlosc - no sorka, ale boje sie troche psow - poza tym nigdy ich nie lubilam za bardzo i tez dlatego nigdy nie mialam - zawsze tylko kotki... no ale wiem ze Wiktorek by sie mogl lepiej rozwijac z pieskiem ;D

Dobra, musze narazie zakonczyc moje wywody odnosnie psow..
Musze brykac stad, bo zaraz przychodzi pigula zastrzyk Wikiemu zrobic - oczywiscie ten moj maly urwis wyplul 2 dawki antybiotyku i musialam zadzwonic po zastrzyki - i dobrze mu tak !!! Ale to zabrzmialo co ??? Jakbym wyrodna matka byla - ale powiedzialybyscie dokladnie tak samo jakbyscie zobaczyly proby podania mu antybiotyku !!!

no nic, bede pozniej :)

Cześć dziewczynki :)
Mała spała spokojnie do 3 rano a potem już nerwy miała ::) i podrapała sobie buźke ::) wygląda jak by siez kims biła :p
Dziś reszta zakupków, bo w niedziele chrzciny, mam nadzieje że mała bedzie grzeczna :p

Co do psiaków też jestem zdania, że kundelki są najkochańsze i najwierniejsze :D sama miałam tylko kundelki :D Jak będe na swoim mieszkaniu to tez myslę wziąść psa ze schroniska, ale jeszcze zobaczymy ;)

hej dziewuszki mamuski..niestety nie nadrobie narazie co zescie naskrobaly bo poswiecam maksimum czasu mamie..nawet nie potrzeba mi cierpliwosci bo spisuje sie na medal nie tylko jako babcia ;) a Ade musze pochwalic bo wczoraj, nie wiem czy to za sprawa babci ale przespala pierwszy raz 5godzin od 20 do 1 w nocy!! aha, o tej macie edukacyjnej to jak narazie widze zainteresowanie owym obiektem wiec chyba sie spisuje ;D
aha Olu zawsze piszesz o walce z misiami ;) czy masz moze ta karuzelke z Fisher Price z misiami tranwestytami ??? :laugh: bo ja jestem z niej mega zadowolona..chociaz pastele nie polecane ale to prezent to nie wybrzydzam :)

reklama
Pamciaw - racja, ja spojrzałam na przewidywany termin w albumie... gapa jestem! a jak bede znala wage i dlugosc to zaraz wam napisze

Do góry