reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wioluś ja tez radze wcześniej zadzwonić, zebyś na darmo nie jechała - może akurat przyjmują wcześniej wnioski,ale kto ich tam wie?????
Agnes - no to macie zabawnie - zbiorowa walka ;D ;D ;D ale wiem jak to wkurza, że nie można posiedziec przed tym pudłem wtedy kiedy sie chce ;D ;D ;D ;D

Joeey - pozdrowie, nawet ucałuje ;D ;D ;D

reklama
Dzieki jestem tak napalona ze bym juz chciala ten tysiak ;D juz mam plany co Olci kupie za ta kaske :D podoba mi sie taka mata edukacyjna i wiele innych rzeczy..... :p

ja akurat wszystko dla mojej Ady mam wiec jako wyrodni rodzice kaske na dziecko dolozymy sobie do nowego telewizora :laugh: :laugh:

czesc dziewczynki.,..:)

ja dopiero przy sniadanku..jakos nie mialam predzej czasu..:)..moj Al juz lepiej sie czuje..:)..dzisiaj zamiast jesc to on sie smial do cycka..:)..i do tatusia..:)..przespal cala noc i rano byl tak osrany ze ho ho..normalnie cale plecy a jajeczka czyste..:D..no i zauwazylam ze podczas smiania sie ma taki sliczny doleczek w jednym konciku ust ..:)..to za mamausia bo ja mam taki dolek jak sie smieje pod lewym okiem ..:)

tu macie linka do nastempnej stronki i becikowym..:) http://www.kosciol.pl/article.php/20051229184416388

no to mozemy Giertycha po nogach calowac ;D ;D ;D ;D ;D buhahahahahahahahaha

Dzieki dziewuszki za zyczonka zdrowia dla Wiktorka. Zobaczymy co powie pani dr. Mam nadzieje ze nie jest az tak zle - chociaz jak mu zagladam w gardlo to nie widze w ogole zaczerwienienia (ale ja sie nie znam) i boje sie zeby to czasem nie byly oskrzela albo pluca :( No ale jestem dobrej mysli !! I w ogole musze pochwalic Wiktorka, bo mimo lekowstretu dalam rade wczoraj namowic go na Ibufen - i to 2 razy. W ogole juz jest 4-latkiem, wiec o wiele latwiej go namowic i wytlumaczyc niz wczesniej. A ostatnio byl przeciez chory jako swiezo upieczony 3-latek. Kolosalna roznica !!!

Moskito - no maz nieziemskie ma pomysly !!! No i niezly z niego gagatek byl za dzieciaka... to tak jak moj - w podobnym wieku, no moze mial 10 albo 11 lat, poszedl z kumplami niby na sanki nad rzeke i sobie wymyslili zeby sprawdzic grubosc lodu !!! No i Pawel wpadl do wody - w lutym !!!!!!!! Wrocil do domu caly przemoczony - no i jeszcze na dupe dostal !! No ale nalezaly mu sie baty - i to powinien takie dostac, zeby wiedziec ze juz do konca zycia nie wejdzie na taki lod !!! Przeciez moglo to sie skonczyc tragicznie gdyby go starsi kumple nie wyciagneli !!! tez mam nadzieje ze Wiki nie bedzie mi takich numerow robic.

A co do wozkow, to az mi sie nie chce wierzyc ze 3-kolowce az tak wywrotne maja byc... Podobno jest cos takiego w fizyce, ze 3-nogi stol jest najbardziej stabilnym stolem i nigdy sie nie bedzie nawet kolysac - no byc moze to sie nie odzwierciedla na wozki.. No i az mi sie wierzyc nie chce zeby tworcy tych wozkow nie sprawdzili wczesniej ich wywrotnosci ???

Cześć dziewczynki! Jak już znajdę chwilkę, żeby tu wejść to mi internet szwankuje.... mam nadzieję, że uda mi się coś mapisac, bo czytać mogę tylko jedną, ostatnią stronę, brrr... :mad: jak wybieram inna, to nic mi sie nie otwiera...

U nas wszystko dobrze, tylko kolki dają nam ostro do wiwatu, no i tym samym mam mało "wolnego", ale nie jest źle, poprostu mama zostanie chodziarzem...

Widzę, że Pamcia napisała coś ciekawego o 3-kołowcach, a ja nie mogę poczytać, może później się uda!

Hejka Ziemzia - no w koncu zdecydowalas sie wejsc choc na chwilke ;D Brakuja nam Ciebie, takze czekamy na wiesci i udzielanie sie wiecej :)
Buziaczki dla Miski :)

No my już jesteśmy po wizycie. Jest lepiej, ćwiczenia mamy nadal robić, dużo kłasc na brzuszku, masować ten mięsień szyjny i dodatkowo mamy robić ćwiczenie ze wzrokiem podążającym za zabaweczką. Za 2 tygodnie do kontroli i do ortopedy znów... tak go ta pani rehabilitant wymęczyła że teraz śpi przy piersi.....i mruczy ;D ;D

Wandus nie doczytalam wczoraj ze Wiki chory..... :( Ucaluj go od Cioci Pauliny goraco!!! I izoluj Paulinke zeby nie podlapala, chociaz Paulinki to twarde dziewczynki i a pewno bedzie ok!!!

Steffi trzymam kciuki za Kubelka Twojego. Tak strasznie mi Was zal....... :( Masz racje ze trojkolowca sie wprost genialnie prowadzi (z racji obrotowego kolka z przodu), latwo manewruje, ale ja stwierdzilam ze sie "pomecze" i kupie wozek trudniejszy w manewrach za to bezpieczny.

Joeey, nie mow ze wywalilas 2 tys w bloto. Po prostu musisz uwazac zeby wozka bez opieki nie zostawiac nawet na moment bo jak pisze Steffi nie trzeba miec naprawde durnego pomyslu przywiazywania psa do wozka - wystarczy zeby duzy psiak sie nie tak oparl. No i np male rozbrykane dzieci tez moga byc niebezpieczenstwem. Szczegolnie uwazaj teraz z gondolka. Po prostu staraj sie zawsze trzymac wozek za raczke i juz. No i mowie Ci ze akurat ten Quinny (choc pod wplywem psa sie przewrocil) wydal mi sie najstabilniejszy ze wszystkich testowanych trojkolowcow. Wiec to jakies pocieszenie dla Ciebie.
No i ja mam teraz tez czarny wozeczek! A wlasciwie czarno srebrny - slicznosci jak dla mnie.

A dwa pozostale wlasnie na allegro uplynniam i nie powiem - pierwszy dzien i jest zywe zainteresowanie!

Wandzia tylko patrzec a w nastepnych wyborach na LPR bedziesz glosowala...... ;) Az sie zaczelam Ciebie bac! ;) hihihihi  ;D ::)

A co do wywrotnosci wozkow raz jeszcze. Wanda mi tez sie nie chcialo wierzyc jak mi o tym mowili. A sporo osob mi to mowilo. Dowod - kupilam w ciemno trojkolowca. Dopiero jak jeden facet mi to na wozku ktory akurat mial w ofercie w sklepie zademonstrowal, zaczelam sprawdzac na innych (bo dalej myslalam ze jakis szajs po prostu mial w sklepie, nieznanej firmy i mu nie wierzylam ze tak wszystkie maja). No i uwierz mi albo mi nie wierz - jak chcesz - te wozki sa mega wywrotne. I tak samo jak Wy - dziwie sie ze sa dopuszczone do handlu. Jak dla mnie nie powinny. No i jeszcze jedno przeciez ja nie jestem producentem ani sprzedawca wozkow 4kolowych, wiec nie mam zadnego interesu w tym zeby tu zmyslac i celowo zniechecac. Tym bardziej ze do tej pory nie raz tutaj pisalam ze b. mi sie podobaja i ze jestem ich fanka. Ja tylko pisze o tym ku przestrodze dziewczynom kotre juz maja lub miec zamierzaja typowe trzykolowce.

reklama
Steffi - oj biedny maly Kubus - wytarmos go jesczze ode mnie po malenkim nosku ;D ;D ;d no i mam nadzieje ze bedzie dobrze :)

Pamcia - no mam nadzieje ze Paulinka sie nie da chorobie :) Nie martw sie, na pewno na LPR nie zaglosuje - tym razem na samoobrone ;D hahahahaha zartuje oczywiscie !!!!! Zeby potem nie bylo hehe :) no i szczerze mowiac jak dojdzie znowu do wyborow, to juz chyba nie pojde glosowac - mam dosyc walki, ktora i tak nic nie daje !!
No a co do 3-kolowcow - oczywiscie ze Ci wierze... zwlaszcza ze nigdy nie bylam ich zwolenniczka ;D tym latwiej mi uwierzyc - chociaz kurcze trudno uwierzyc w to, ze sa w sprzedazy, skoro takie wywrotne !!!! No szok poprostu :o :o :o

Do góry