reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hej dziewczynki :)

My dziś byliśmy w szpitalu okulistycznym ( kawał drogi od naszego miejsca zamieszkania ) i w sumie zrobiliśmy sobie niepotrzebną wycieczkę bo nic nie załatwiliśmy z tymi kanalikami :( Dostalismy termin na za 2 tygodnie i dowiedzieliśmy się, że to przetykanie kanalików to bardzo bolesny zabieg i że robi się go w ostateczności, jeśli faktycznie te kanaliki są niedrożne. Także najpierw wizyta u okulisty, a jeśli już nic nie będzie pomagać na to łzawienie i ropienie to wtedy to przetykanie, więc mam nadzieję, że nie będzie jednak konieczne skoro to takie bolesne. Poza tym nasz pediatra nie wiedział chyba, że tego typu zabiegów nie można przeprowadzać zaraz po szczepieniu ( a byliśmy w piątek ), a trzeba odczekać 2 tygodnie.
Wanda 3-mam kciuki, żeby Wiktorek wyzdrowiał i żeby Paulinka się od niego nie zaraziła.
Pamcia no wózio faktycznie fachowy :)
Co do becikowego to my też dołożymy tą kaskę do autka ( musimy kupić coś nowszego, bo aktualnie mamy Volkswagena Polo z 1985 roku ::) a poza tym ciężko nam upychać się do tyłu z Kamilkowym fotelikiem, bo to autko jest 2-drzwiowe, więc konieczne jest nam 4-drzwiowe..)
A poza tym stwierdzam, że sliczne te nasze Grudniowe Dzieciaczki, a jaki ostatni tatuś przystojny ;)

reklama
Ziemzia - witaj po przerwie ;) ;) może nie miałyśmy przyjemności wcześniej porozmawiać wirualnie - ale ja wiem ktoś ty ;D ;D ;D Misia - super,takie pysie ma fajne - jak mój Karol!!nic dziwnego że juz koledzy sie do niej schodzą, taka słodziakowska ;D ;D ;D ;D ;D ale takie są wszystkie grudniowe bajtelki

widze ze juz macie plany jak wydać becikowe - ja nie wiem na co przeznacze te pieniądze - jest tyle możliwości że heeej!!

Bartyś - mam nadzieje ze obejdzie sie bez tego zabiegu - jak nie to radze coś zażyć na uspokojenie przed wizytą.
A z Polusiem to może pstryknij mu zdjęcie i wyślij do Mtv, kto wie???może odpicują ci bryke???? ;D ;D ;D ;D

Wandzia - to niezły masz kocioł, fiks, ale Paulina silna dziopka - pewnie sie skubana wybroni przed chorobą!!!A Wikuś - mam nadzieje ze szybciutko ozdrowieje ;D ;D ;D ;D ;D

Steffi - ale sie ten Twój bidulek musi namęczyć,a Ty razem z nim!!! a słodki taki jest jak miodzik ;D ;D ;D ;D

Tyle pamiętałam, teraz kończe - zanim mój mąż z muchozolem przyjdzie
Buźka - śpijcie dobrze z dzieciaczkami

Bartys mojemu Piotrusiowi tez jedno oczko bzrdzo ropiało i pediatra kazał zakrapiac antybiotykiem i masowac kanaliki i jemu to pomogło teraz sporadycznie ma ropke takze spytaj sie o kropelki moze tak sie uda

a ja mam dzis kangurka ::) ale na własne zyczeniie zjadlam wczorajszy rosół i mały od 14 przez 1,5h płacze po jedzeniu a potem przez 30min na mnie spi :-[ a ja rycze razem z nim, W takich chwilach to mam zamiar jesc tylko suchy chleb :mad:

to juz mozemy pomału kompletowac zespół Misia Ziemzi do pianina Karolek Moskito do gitary no a rapowac bedzie Kubus Steffi ;D ;D ;D

o rany, zdycham normalnie laski... mam nadzieje ze Wiki szybko wyzdrowieje, bo juz po 1 dniu izolacji mam dosyc !! A i tak caly dzien byla u mnie tesciowa i mi pomagala - ona tez ma dosyc ;D

No w kazdym badz razie dzieki bardzo za cieple slowa...
Bartys - za Twojego maluszka tez trzymam kciuki zeby wszystko z oczkami bylo dobrze...

No i trzymam kciuki za nasz zespol - moze szukacie wokalu ??? Po dzisiejszym dniu moja Paulinka sie chyba nadaje ;D ;D ;D

przy zdolnościach naszych dzieci na wokalu będzie cały chór ;D ;D ;D ;D ;D

a Karolek z gitarą obyty- mamusia mu grała jak był w brzuszku - mam nadzieje ze tez pokocha ten instrument ;D ;D i tak jak mamusia będize kiedys grał w zespole rockowym ;D ;D ;D

Moskito - grasz na gitarze ??? i gralas w zespole rockowym ??? ale czad !!!!!! super !!!!!! uwielbiam gitare - ale grac niestety to ja umiem jedynie na nerwach ;D ;D ;D

Nooo, ale kariery to my nie zrobilismy ;D ;D ;D chociaż raz nam obiecał wójt gminy ze nam załatwi demo buuuhahahahaha!a męża to też na gotarre złapałam- to jedna z miłości którą mnie zaraził tatko mój - ogólnie - miłośc do muzyki - to mi wpoił!!!
Zamiast kołysek puszczali mi Pink Floyd i inne mniej znane cudeńka - no i taka se bestyjka wyrosłam!!!!
Pamiętam nawet jak rodzice jeździli na koncerty Purpli i wogóle ::) ::) ::) ::) ;D ;D ;D ;D Było sie czym chwalić zaq czasów liceum ;D ;D ;D ;D

Moskito - no i niewatpliwie dobra muze Ci wpoili !!!! Nie ma jak klasyka rocka - Floydow uwielbiam - a utwor Time jest moim najukochanszym chyba na swiecie !!!!!!!!!! ach te budziki na poczatku !!!! no i w ogole cala plytka The dark side jest niesamowita ;D ale bym sobie teraz tak mego glosno posluchala na wiezy.... hmmm... no to jutro ;D ;D ;D a co, niech sie dzieci ucza jaka jest dobra muza, a nie Wiktor mi tu za Doda lata ;D ;D Chociaz lepiej za Doda niz za Mandaryna buahahahaha :D :D :D

reklama
Do góry