reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Czesc dziewczyny.
Pamcia - te rajstopki sa takie srednie - ani grube ani cienkie. A skarpetki byly do zdjecia zalozone, bo po pierwsze pasowaly kolorystycznie, a po drugie na samych rajtuzach to tak glupio mi sie wydawalo ;D
Fajnie ze masz juz wymarzony wozek - nareszcie ;D

reklama
Witam mamuśki i dzieciaczki!!! Ale mi wczoraj świrował internet - tak wolniutko,zamulał sie, nawet nie mogłam nic poczytać :mad: :mad: :mad: a dodam,że jestem juz uzależniona od forum ;D ;D ;D mój mąz sie ze mnie smieje, a jak zobaczył mojego nicka i nie chciałam mu zrobić miejsca przed komputerem przyniósł muchozol ::) ::) ::) no to zeszłam.

Wanda - kurcze uściskaj Wiktorka, szkoda ze go zmogło :( :( :( Mam nadzieje ze szybko sie wyleczycie!!!

Nie pamiętam co miałam napisać jeszcze ::) ::) ::) ::)
Pora na sniadanko i kawke - więc tymczasem...... i miłego dnia ;D ;D ;D

Ahaa! Pamcia - wózeczek super!! Zszokowałaś mnie informacjami o trójkołowcach - zawsze mysłałam ze są stabilne.
Ja mam zwykłego Wychamet Breakera, jak narazie jeździ mi się super po tej mojej wiosce ;D ;D ;D zapomniałam tylko ,że jak sie przeprowadzimy na nowe mieszkanie trzeba go będzie po schodkach wtargiwać ::) ::) ::) już sie ciesze na samą myśl

Miskito Twój mąż ma rewelacyjne pomysły, nieźle się uśmiałam ;D ;D ;D

Wanda - od Ciotki Stefki (fanki muminków ;)) też ucałuj Wiktorka niech szybko wraca do zdrowia !!!

Pamciaw ja zastanawiałam się nad spacerówką trójkołową bo wydawało mi się że jest wygodniejsza w "prowadzeniu" ale po tym co napisałaś to się raczej na nią nie zdecyduję....tymbardziej że mam 2 psy, coprawda do głowy by mi nie przyszło żeby któregokolwik to wózka przywiązywać (co za idiotyzm  :mad: ) ale jak on jest taki wywrotny to pewnie wystarczy żeby większy pies się o niego oparł, a on już leci.....brrrr strach pomyśleć....

Ja dzisiaj z małym idę do rehabilitantki na kontrol, mam nadzieję że będzie jakaś poprawa.... te ćwiczenia które nam kazała robić są okropne.....Kubuś się drze w niebogłosy spina mięśnie i jak tu ćwiczyć... a na siłę przecież nie można mu tej szyjki naciągać.....porażka

Steffi mam nadzieje ,ze te drastyczne ćwiczenia pomogły i już nie będzie potrzeby kontynuacji!!!
a co do męża ::) ::) ::) zawsze miał ciekawe pomysły ::) ::) już jako dziecko!!!np. kiedyś szukała go policja bo gówniorz poszedł sobie w góry i zapomniał o tym kogoś poinformowac - dodam ze miał chyba 9 lat wtedy!!!mam nadzieje ze Karol nie będzie mi robił takich numerów ::) ::)

czesc mamuski i dzidziole
ale mi sie nocka zapowiadała mały był nespokojny od 19 i juz myslałam ze tak całą noc ale na szczęście padł o 22 i pospał do 3.a dzis od rana też jakis niespokojny ::) :p

Pamciaw wózek super

słyszę wołanie o jedzenie........

Cześć mamuski :) :)
Wczoraj minął nam leniwie dzień, na leżeniu i karmieniu. :D
Wandzia szkoda Wiktorka, oby jaknajszybciej ci wyzdrowiał ;)
Moskito fajowego męża masz ;D ja tez z moim bije się o miejsce przy kompie, a i jeszcze do tego dochodzi siostra, tez się bije ;D
Steffi może te ćwiczenia pomimo iż nieprzyjemne, pomogą małemu ;)
Pamcia wózek pierwsza klasa ;)

Czesc zaraz poczytam sobie watki tylko sie Was zapytam czy moge dzis jechac do Urzedu Miasta z wnioskiem o becikowe?mnie czas nagli bo urodzilam 20 listopada  ;)

reklama
hej hej mamuski i skarbeczki !!
w sprawie becikowego bo dzis bylam w mopsie, wnioski skladac nalezy od 9 lutego wlasnie jak ustawa wchodzi w zycie, u mnie trzeba sie dowiadywac jakie dokumenty skladac bo babeczka mowi, ze moga byc nowe wnioski ale moze tez byc tak, ze tylko dowod wnioskodawcy plus akt urodzenia ;)
wiolus w twoim przypadku zloz papiery natychmiastowo po 9 lutego jako, ze w twoim przypadku okres 3 miesiecy uplywa szybciej ;)
Pamciu bede uwazac na moj wozeczek jednakze nie chce mi sie wierzyc, ze moga byc az tak wadliwe, przeciez nie powinny byc w takim badz razie dopuszczone do uzytku (czyt. brak atestow), no i wsciekla jestem bo pewnie wywalilam 2 tys w bloto :mad: ::) ::) dobrze, ze nie mam psa :laugh: i takich z nim pomyslow :laugh:
Moskito pozdrow meza :laugh: :laugh:

Do góry