reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hej,

kupa pracy ale maly relaksik w postaci forum zawsze dobrze robi.

U nas piekna pogoda. Slonce, wiaterek...Mniam! Cieplo ale nie za...Super. W Waw zawsze jest wiatr co normalnie mnie do szalu doprowadza ale latem jest on zbawienny.

Ktoras z Was zastanawia sie co z USG przy wizycie prywatnej. Prywatnie to po prostu placisz i masz. Wiec za wyjatkiem wyjatkowego oporu gina - jak zaplacisz, to niewidze powodu dla ktorego by Ci go nie zrobil...

Ja wineczko popijam od czasu do czasu. Czerwone, ale i biale sie zdarza. Nigdy wiecej niz lampke. Kilka lykow piwka tez mi sie zdarzylo. Nie sadze zeby w ilosci jaka przyjmuje mialo to jakiekolwiek znaczenie. Jak sie najemy owocow i nam fermentuja w brzuchu to tez robi sie alkohol a nikt owocow sobie nie odmawia...:) W koncu sezon w pelni!;)

Aprilka - gratuluje syneczka! Juz sie nie moge doczekac mojego USG na koniec lipca. Dzisiaj ide do gina ale to tylko badanie kontrolne...

reklama
hej dziewczynki !!

Weszłam tylko żeby Wam powiedzieć, że promotor zmienił mi termin obrony z poniedziałku na jutro !! Jestem trochę zestresowana, bo myślałam, że przez cały weekend się pouczę !! No cóż...mykam do książek !! Trzymajcie kciuki !!

3mamy, trzymamy :) na pewno dasz radę, dzidzia ci pomoze, bedzie przesyłac dobre fluidy i zaciskac piąstki za mamę ;)
u mnie skwar, duszno, parno i gorąco - niewyróbka jednym słowem, a tu jeszcze tyle pracy, najchętniej bym sobie wyszła na spacer albo zwyczajnie poleniuchowała, do wieczora tak daleko, miłego dzionka dla wszystkich mamuś.

No tak, u mnie dupcia, bo laptop mi padł i jest w naprawie - teraz niestety tylko w pracy będę mogła z wami pogadać :( i na dodatek nie wiadomo ile to potrwa!! Napewno 2 tygodnie, a może i dłużej .... No ale mam nadzieję, że przynajmniej bardziej wypocznę! Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! :laugh:

Cześć Dziewczyny!

Dawno się nie odzywałam bo mi komputer kilka dni temu padł i póki co to korzystam grzecznościowo raz na czas, ale same wiecie jak to jest u Nas, ledwo zdążę przeczytać co nowego, a nawet czasem i nie zdążę do końca i muszę zmykać... ech

Beata trzymam kciuki!!! i mój Kropeczek też (lub Kropreczka) ;D.

Pozdrawiam wszystkie i do następnego...

Mialam dzis tak walniety dzien, ze makabra. Praktycznie calutki na szkoleniu, a przed i po robilam to, co mnie do rozpaczy doprowadza, czyli finansowe rozliczenie projektu ::) ::) ::) W zastepstwie za ksiegowa. Ja moge wszystko sprawdzac, liczyc, analizowac, ale nie sprawy podatkowo - zusowo - placowe!!! Czarna magia. W efekcie dostalam pomięszania zmyslow i poszlam klapnieta do domu.
Jutro dalszy ciag dzisiejszego milego dnia, czyli kontynuacja szkolenia, ktore ma sie zakonczyc testem (!!! ??? :mad: :mad: :mad: ) i sprawozdania... Super. Ale co tam.
Beata, trzymam wszystkie kciuki za jutrzejsza obrone !!!
To tyle. Ide sobie. Pa.

Beata będzie dobrze trzymam kciuki ;)
Aprilka gratuluje małego PANA lokatora :)
Goniu pewnie że się upomnij w końcu to wizyta prywatna więc jeśli płacisz to wymagasz. Nie daj się spławić :p

Ja wina nie lubie ale skusiłam sie pare razy na piwko (tzn jeden łyk od męża ale teraz gdy go nie ma to nie mam komu podpijać :mad: )
Pracowłam dziś 12h :p u mnie chłodno (tak przynajmniej było o 8 jak szłam do pracy i przed 20 jak z niej wyszłam ;D )
Ide się wykąpac i spac bo nóżki bolą (chociaż to dziwne bo w pracy siedze ;) )

.png

surpriseglit.gif

dev334bb___.png

reklama
Czesc Dziewuszki!!
kurde 2 dni nieobecnosci i straty nie do odrobienia!!! Sobie chociaz poczytam!!!

Ale co tam!!! Bylo warto!!! Wrocilismy kilka godzin temu z Chorzowa i jestem padnieta. U2 bylo boskie!!! Oprocz tego, ze lalo jak z cebra ( dzieki Bogu mielismy peleryny) to atmosfera rozgrzana do czerwonosci!!! Pol koncertu ryczalam jak glupia (znow te hormony), a drugie pol tak wymachiwalam rekoma, ze sobie sciegno w lokciu nadwyrezylam!!!
Bylo wspaniale, wspaniale!
Nawet synusiowi chyba sie podbalo (choc musze przyznac, ze troche balam sie o decybele - do teraz mi piszczy w uszach), bo siedzial cichutko.

Aprilka - moje najserdeczniejsze gratulacje!!! To jestewmy juz 2!! Jak na razie to nagrudniowym forum BOYS POWER!!!

MAgi - przyznaje sie bez bicia, zejakmnie zapytalas, czy macham na bialo czy na czerwono nie wiedzialm o co Ci chodzi. MAz mi dopiero wyjasnil przed samym wyjazdem. MAchalismy na bialo ( z dzidzia nie pchalam sie pod scene). Wrazenie powalajace!!!

Beata - bedzie dobrze!!! Obrona to juz formalnosc w porownaniu do miesiecy siedzenia nad pisaniem!!!!

Do góry