reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Moskito fajne te baczki :D :D :D moja corcia tez czasami jak pusci bakala to az samymi jajkami smierdzi ;D teraz wlasnie sie budzi ;( czas uruchomic dojarke ;)

reklama
hehe..:)..a jak AL czasami pierdzi to zastanawiam sie ktory z moich chlopakow to zrobil..i zawsze do Piotra mowie Ty smierdzielu a on biedny nie wie o co chodzi..:D

Al ..po antybiotyku juz lepiej mniej kaszle ..ale spi tyle samo..:)..no i apetyt mu wraca..:)..co bardzo mnie cieszy..a dzisiaj rano Piota mama kazala mi go oblozyc liscmi kapusty bo sobie zrobila na noc ( tez chora)..i jej pomoglo przy kaszlu..wiec przynioslami rano liscie..i maly teraz ma zbroje z kapusty..:)..na pleckach i na torsiku..:)..no i nie skarzy sie ze mu przeszkadza..:)..no i smacznie sobie spi ten moj maly kapusciany rycerzyk..:)..i bombarduje pierdami przez sen lozko rodzicow..:)

aaa.zapomnialam..Wanda!!!

wielkie buziaki dla Pawla z okazji urodzinek od Danuski i jej chlopakow ...hmm..od chlopakow mocny uscisk dloni zamiast buziakow..:)..sto lat sto lat..:)

Didi - super ze młody lepiej sie czuje - jaki pierdzi to znaczy że zdrowy ;D ;D ;D ;D ;D
hahahaha - biedny ten Twój Piotrek - ciagle niesłusznie oskarżany

Czekam sobie właśnie na Nigelle, mam nadzieje ze jakies dobre przepisy poda ;D ;D ;D planuje zrobić serniczek według jej przepisu - wyglądał smakowicie ;D ;D ;D
Młody sie budzi, lece

Moskito..:D..no ktos musi byc oskarzany..:D..hehe..przeciez dziewczynki nie pierdza ani nie puszczaja bakow..:)..dziewczynek nie slychac tylko odrazu czuc (czasami oczywiscie)..:D..hehe..:)..

i tak bede tlumaczyla Alowi ze dziewczynki nie pierdza ..tak mowilam bratakowi Piotra.>:D..

mój synus jak pierdzi to przewaznie z niespodzianką ;D ;D ;D

ale dziś ładna pogoda (zero stopni i słonko) czekam az sie moja myszka obudzi (śpi kołomnie w foteliku już 3h :laugh:) i idziemy na spacerek
Musze sobie tylko dobrze pięty poobklejać plastrami bo po wczorajszym maratonie mam pełno pęcherzyków :p

Wanda ile jest wszystkich odcinków Lost2? W przyszłym tygodzniu powinnam mieć koło 12 pierwszych ;D ;D ;D ;D ;D

Cześć mamuśki :)
Dziewczyny super z tym becikowym!! W poniedziałek musze zadzwonić do MOPS-u i się dokładnie dowiedzieć ;D ;D ;D
Własnie wróciam z zakupków na chciny małej, troche sie już wydało a jeszcze musze pare rzeczy kupić ::)
Mała spokojnie przespała nockę i dała sie w miarę wyspać mamusi :D
Moskito zajebisty komar ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
aOLA - no to bedziesz miala wszystkie - ja tez we wtorek bede miala 12 odcinkow ;D
KOLEJNE ODCINKI W STANACH LECA W KAZDA ŚRODĘ O ICH 20TEJ CZYLI O NASZEJ 2GIEJ W NOCY. W NETCIE ODCINEK POJAWIA SIE WE CZWARTEK NASZEGO POPOŁUDNIA. NAJLEPIEJ SCIAGA SIE GO WŁASNIE WTEDY.
Ups...sorka za Caps Locka ;) No i w ta srode leci u nich 13-ty odcinek :) Podobno w zamierzeniach jest 6 sezonow - trzeci maja krecic chyba teraz latem..
No ale ten 1 drugiej serii - ale czad !!!!!! Ale nic nie napisze, zeby Ci nic nie zepsuc :p A mi sie dzis mam nadzieje skonczy sciagac 2 i 4 - bo 1 juz widzialam, a 3 juz tez mi sie sciagnal ;D Takze wieczorkiem licze na 2 i 3 do ogladania, no i moze 4 tez ;D

A Pawel pojechal mi do warsztaty samochod zostawic !!! Cholerka, jest tak zamarzniety, ze do poniedzialku pewnie bedzie sie odmrazal !! No ale mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu juz bedzie wszystko wymienione i ze bedzie mozna jezdzic - bo bez samochodu to jak bez prawej reki doslownie !!! A my glupki nie pomyslelismy o wymianie plynu chlodnicowego przed zima - bo tak jak drogowcy, nie spodziewalismy sie takiej zimy ;D ;D ;D

A jezeli chodzi o piardki naszych dzieci - to Paulinka tez niezle koncerty potrafi dawac ;D

Do góry