reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Moskito no według mnie bardzo dobrze sobie wygląda, choć tak chyba jest, że na zdjęciach dzieciaczki wyglądaja na grubsze niz są w rzeczywistości, bo jak ktoś ogląda zdjęcie mojego Kamilka to też mówi, że jest grubasek, a potem jak go widzi na żywo to już wcale taki gruby się mu nie wydaje :)

reklama
Bartyś chyba faktycznie masz racje ;D ;D ;D ;D ;D po prostu nasz chłopy dobrze wyglądają..... na zdjęciach (no w realu też ;))
Ok to ja mykam bo mąż sie wkurza ::) ::) ::) miłej nocki ;D ;D ;D

Hejka !!!!!!!!!

Dla wszystkich zainteresowanych - jestem juz po 1 odcinku 2 serii Zagubionych !!!! Ale czad !!!!

Wiolus - jeszcze nie skacze w ogole po mezu - dopiero 3 lutego ide do gina... Narazie troszke sie jeszcze boje - musze miec powiedziane przez fachowca ze juz moge - a wtedy to postacze na nim z okazji moich urodzinkem, bo ja mam dokladnie za 2 tygodnie od jutra liczac :) No a pomiedzy nami ma Wiktorek urodzinki... 2 lutego ;D ;D ;D Biedna Paulinka tylko sie nie zalapala - miala tez byc wodniczkiem, ale wyszlo nam szybciej ;D ;D ;D

Didi - mi apetytu nie narobilas, bo ja nie lubie szarlotki ;D hehehe - moze jestem jakas inna, ale naprawde nie lubie... w ogole to ja malo ciast lubie ;D

mamaCyprysia - no wlasnie, studium to tez studiowanie :) A Twoj maz politologie na Przemyslowej to ktory rok juz robi ??? Moze zaraz sie okazac ze mamy wspolnych znajomych ;D Wiesz, swiat jest maly ;D

Dobra - ja znikam spac :) Dobranoc :)

aaa...a dla meza mam szlafroczek, zeby mi nagolasa nie latal po kapieli - biedak zawsze sie trzesie ze mu zimno to w koncu nie bedzie marudzil ;D ;D Ale za to ja na dupsko se nie popatrze :)

czesc dziewczynki

widze ze dzisiaj pierwsza jestem..:)..od 5 usypiam Ala..rozbujnik jeden rzespal wczoraj caly dzien i teraz noc i nie ma ochoty spac..teraz lezy obok mnie w lezaczku i bujam go noga no to zasypia..:)..

mamaCyprysia..:)..no to na szarlotke poczekasz az bede w fornodnie..:)..a te my litte angel to kliknij u mnie na ten suwaczek to oworzy sie ta stronka z ktorej to jest tylko musisz sie tam zalogowac

Cześć laseczki. :)

Humorek troszkę mi wrócił, bo po rannym karmieniu jeszcze wyciągnęłam z obu cycków 70 ml. ;D To chyba całkiem sporo, nie?

Didi napisz jak tam Albercik. Lepiej już po tym antybiotyku? Ucałuj chorą kruszynkę od wirtualnej cioci Natalki. :-*

A co do kupy to pamiętaj śmierdząca kupa= zdrowa kupa! ;)

Moskito wiem, że nie należy się śmiać z cudzego nieszczęścia, ale nie mogłam ze śmiechu jak czytałam o tym gazie między oczy!!! :laugh: ;D :laugh:

mam jedną reke ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Nathalie-no mi nie było do smiechu ;D ;D ;D ;D zwlaszcza ze strasznie śmirdzace bączki puszcza ten mój skubaniec
a dzis w nocy tak krzywo siknął ze miał nawet rekaw mokry ::) ::) ::) a pampers suchy oczywiscie ;D ;D chyba postanowił oszczędzać, wkońcu pampersy kosztują,nie???

mój misiu pospał dzis ciagiem 6h a potem ja nie moglam zasnąc ::) a on dalej spał 3,5 a potem bolal go brzuszek i koniec spania a teraz woła JEŚĆ

Hejka :)

Ja tylko na chwilke w tzw miedzyczasie ;D

Didi - a u mnie Paulinka slicznie spala, za to Wiktor o 7 rano obudzil mnie tekstem: Mamusiu, wstawaj, trzeba tacie zlozyc zyczenia urodzinowe :) hehehe

Dobra, zmykam :)

reklama
Do góry