reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ech te nasze chłopaki - rozbójniki pierońskie!!!!
Pan mój i władca mnie wzywa - Carol Wielki ::) ::) ::) mam nadzieje ze uda mi sie tu jeszcze dziś zagnieździć, chociaż wieczorami to mężuś okupuje komputer - trzeba będzie powalczyć ;D ;D ;D ;D

Didi - jesteś okrutna ;D ;D ;D ;D ;D ;)

reklama
Moskito - no ba... wnioski same sie nasuwaly ;D I dzieki za kciuki i dzieki w imieniu meza za zyczonka...
MamaCyprysia - a gdzie ta administracje studiujesz ??? Moj maz konczyl licka na AB (teraz juz UKW).

Moskito pewnie maz cos majstrowal i teraz mi sie obrazki nie wyswietlaja  :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Wandzia nie skacz zbytnio po mezu bo jutro zamiast upragnionych latek bedzie mial +20 lat wiecej  ;)
W kazdym razie ja tez moge w wekeend mniej sie udzielac bo maz mnie nie dopusci do kompa
3mam kciuki za egzamin Wandziu

wandzia nie nie ja nie studiuje.robie studium.na studia zamierzam za rok sie pchnac.moj jest na ukw na politologii.ja na studium tylko dlatego ze cos musze bo mam rente rodzinna i by mi przepadla:)

mamaCyprysia - no nie umniejszaj sobie czy jak to sie mówi - w studium też sie studiuje,nie??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Wioluś - trzeba chyba mężom zakazać dostępu do komutera ;D ;D ;D Mój pewnie niedługo wróci i mnie przegoni :( :(

mamaCyprysia..Ok..chodz..:)..Wanda tez moze przyjsc ale jak Pawel wrocil to lepiej niech nacieszy sie mezusiem a Ty mozesz szarlotka..:D..z lodami i bita smietana..:)..mniam mniam..wiec wsiadaj w srodek lokomocji i zasowaj na osowa gore..:)..na ul.gawronia..:)..bede czekala..:)..chyba ze poczekasz az bede w fordonie bedzie blizej..:D..

ok..ja juz wypachniona..maluszek lezy spokojnie juz nawet apetyt mu wraca..:)..tatus siedzi w fotelu i buja sie z lampka winka o oglada kabareton..:)..a mamusia ma nadzieje na male co nie co..a jak nie to jeszcze mam ta szarlotke w lodowce..:D :D..no i bita smietane w puszce..:D..
papa..kolorowych snow laski i buziaki dla anioleczkow..:)

Bartyś Karol we wtorek ważył 5.5kg, faktycnzie wygląda nawięcej??????bo ja mam go tu na codzień, więc jakos mi cięzko powiedzieć!!!On wogóle taki śmiszny jest - długi, pysie ma,a nogi takie cieniutkie i krzywe ;D ;D ;D

reklama
didi gawronia to chyba tam na dole wiec mozna jechac 60,ktora jezdzi na szczescie czesciej niz 71,tylko o tej porze to zanim bym do pkp dojechala zeby sie zalapac na 71 lub 60 to chyba nocne by juz zaczely jezdzic.nie zalapie wiec sie chyba:( tylko wszystkim apetytu narobilas ;)
z jakiej stronki macie to"my little angel" ??

Do góry