reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Joeey - nic dziwnego ze nie widziałaś komarka - miałam jakąś awarię i zniknął wczoraj!!!Ale juz jest ;D ;D
Magi te ciastka są pyszniutkie,mniam!Za pierwszym razem wyszły mi na krucho,bardzo krucho!!Ale to dlatego ze moja koleżanka zapomniała mi wspomnieć ze trzeba tam jajkiem zadziałać, a mnie jakos nie zastanowiło co ma zespolić te płatki i reszte ::) ::) ::
A ja mam smaka na pomidory w sosie czosnkowym z żółtym serkiem ::) ::) ::)

reklama
Joeey - Ty nasz prawniku kochany ;D Faktycznie, za 14 dni od dzisiaj chyba, bo dzisiaj to wyszlo - ustawa wchodzi w zycie... no i trzeba zlozyc na pewno jakis wniosek na to becikowe do trzech miesiecy dziecka, wiec ja zdaze na pewno, ale nie wiem jak sobie poradza mamusie z listopada ???
Wiolus - ja juz te wnioski mialam w grudniu wypisane, bo jak juz pisalam to sa moje znajome prawie ze te babki z gminy i same przylatuja powiedziec zeby nie przegapic czegos ;D skladalam w GOPS-ie (czyt. Gminny Osrodek Pomocy Spolecznej)

Widzisz Wandzia!! mi kazali skladac w zakladzie pracy u meza abylam w urzedzie pracy bo tam mnie skierowali z urzedu miasta. Kurcze to jak ja urodzilam 20 listopada to czy ja moge juz w poniedzialak zlozyc wniosek o te bicikowe?
A tak swoja droga to wspolczuje mamusia co urodzily 7 listopada........ :(

Znowu problem!! wyszla mi jakas wysypka na cyckach,jakies czerwone plamki.Na poczatku myslalam ze maly mnie podrapal przy karmieniu ale zrobilo mi sie wiecej a maly mnie nie drapie.Ja w ogole zawsze mam problemy!wy juz dawno zagojone,juz bzykanko itd.a mnie tam jeszcze boli i zagoic sie nie moze :(

A wiec nic juz nie rozumiem, tzn rozumiem ze jest szansa na tysiaka dla kazdej, rowniez dla bogaczy co to maja 600 zlotych na osobe ;) no to git, ale ja mam jakies wnioski skladac czy nie? A cos jeszcze mi sie nalezy? Pewnie nie...

Magi - pisalam juz ze mi kadrowa powiedziala ze na bank nas obejmie dluzszy macierzynski zeby go tylko cholera chcieli uchwalic przed koncem naszych urlopow. Bo jak po to przepadlo....Ale i kadrowa i nasz kadrowy prawnik powiedzieli ze na pewno uchwala. Nie wiem skad oni tacy pewni ale jestem dobrej mysli choc nie chce sie za bardzo napalac!

Joeey w TVN style to nie moglam byc ja bo mnie jeszcze nie krecili. Ale juz znam wiecej szczegolow, choc te ciagle sie zmieniaja. Juz teraz jest opcja bardziej dynamiczna i nie bedzie u mnie w domu a w sklepie "swiat dziecka". Temat tez sie zmienil - nie ubieranie niemowlaka a "wyprawka". Nagranie nie 2 lutego a 3 lutego i jak widze zmienia im sie koncepcja 100 razy na tydzien wiec i to moze sie zmienic. A kiedy to antenie pojdzie to juz w ogole nie wiem ale NA PEWNO dam znac! WIecie ze chwalipieta jestem......;) ;D :D :laugh:

Pamcia - oprócz becikowego należy Ci sie jeszcze...szacunek za urodzenie wspaniałej córeczki ;D ;D ;D A z wnioskami trzeba sie udać do ratusza,chyba :-[?????

A moze jesteś tak szybka że jeszcze Cię nie nakręcili a już w telewizji jesteś?????Kurcze,ale super,już sie nie mogę doczekać Twojego programu ;D ;D widzisz - od zgaszenia światła do Tvn Style bliska droga ;D ;D ;D

mamaCyprysia - współczuje że jeszcze nie do końca się zrosłaś, ale jeszcze troszke i napewno wszystko sie unormuje ;)
a co do plamek - może jakieś uczulonko????

Wioluś - ciekawe czemu nie wyświetla Ci sie mój komarek ???

oj będzie kaska ;D ;D ;D
wyślę męża w poniedziałek do MOPSu zeby sie dowiedził ile chociaz mam nadzieję ze 2tysiaczki ;D ;D ;D

ale sie zlazłam najpierw po mieście a potem porealu ide sie wymoczyc

reklama
Do góry