reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hehe...ja zawsze mowie Alowi..ze jakis brzydki maly skunskik narobiu\l mi tak smierdzaco w pampersa..:D..hehe..a co do zalatwionego lozka rodzicow...to Al bardzo lubi je osikiwac..:D..no i mamusie tez..ostatnio przebieralam go przed wyjsciem i olal mi spodnie..no i mamusia musiala tez sie przebrac..:D

reklama
musze sie wam pochwalic..:D..moj ALus spi juz od jakiejsc godzinki w swoim lozeczku..:)..czego nigdy nie robi zawsze jak go kladlam nawet w dzien to spanie trwalo max. 5 minutek..ale teraz spi..:)..tylko go troszke potulilam na raczkach i jak juz zasnal to myk do lozeczka..tam go jeszcze poglaskalam po glowce potrzymalam pozniej reke chwilke przy policzku i spi..pozniej po 5 minutach otworzyl oczka polezal chwilunie i spi dalej..:0..a Piotrek na caly regulator rozkrecil Mettalice a on spi ..:D..kochane chore dzieciatko

Didi mam przeczucie,że jak sie dziewczyny pojawią i zacznie sie "gorąca"rozmowa, my będziemy skakać koło swoich chłopaków, bo sie wyśpią i będą dawać czadu - tzn, nie wiem jak Twój Al, bo na Karola to ja mogę liczyć

buahahahahahaha...ale komar w zdjeciu - no nie moge ;D ;D ;D :D :D :D hehehehehe

Chuck Norris nie jest boski - to Bóg jest Norrisowy.
Chuch Norris jako jedyny potrafi powiedzieć drzwi w liczbie pojedynczej.
Chuck Norris może wysyłać e-maile nawet do tych, którzy nie mają komputerów, ani dostępu do Internetu.
Gdy zamykasz lodówkę to właśnie Chuck Norris gasi w niej światło.
Dynamo na nodze Chucka Norrisa w trakcie wykonywania kopniaka z półobrotu zasiliłoby cały Nowy York na 10 lat.

no zajebiste sa te teksty - podobno Chuck Noriss sie nie gniewa ;D

reklama
Chuck Norris potrafi podpalić mrówki za pomocą szkła powiększającego. W nocy.
Chuck Norris spłodził pół brazylijskiej społeczności. Inaczej nie da się wytłumaczyć ich fenomenu w piłce nożnej.
Chuck Norris potrafi trzasnąć obrotowymi drzwiami.
Chuck Norris zamówił Big Maca w Burger Kingu i go dostał.
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na Sukces".
Kiedy Chuck ćwiczył na siłowni to powiedział do jakiegoś bardzo chudego chłopca - "patrz i ucz się". Ten chłopiec to Pudzian.

no kto wymysla te teksty !!! hehehehehehe

Do góry