reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

hehe...ja zawsze mowie Alowi..ze jakis brzydki maly skunskik narobiu\l mi tak smierdzaco w pampersa..:D..hehe..a co do zalatwionego lozka rodzicow...to Al bardzo lubi je osikiwac..:D..no i mamusie tez..ostatnio przebieralam go przed wyjsciem i olal mi spodnie..no i mamusia musiala tez sie przebrac..:D

reklama
musze sie wam pochwalic..:D..moj ALus spi juz od jakiejsc godzinki w swoim lozeczku..:)..czego nigdy nie robi zawsze jak go kladlam nawet w dzien to spanie trwalo max. 5 minutek..ale teraz spi..:)..tylko go troszke potulilam na raczkach i jak juz zasnal to myk do lozeczka..tam go jeszcze poglaskalam po glowce potrzymalam pozniej reke chwilke przy policzku i spi..pozniej po 5 minutach otworzyl oczka polezal chwilunie i spi dalej..:0..a Piotrek na caly regulator rozkrecil Mettalice a on spi ..:D..kochane chore dzieciatko

Didi mam przeczucie,że jak sie dziewczyny pojawią i zacznie sie "gorąca"rozmowa, my będziemy skakać koło swoich chłopaków, bo sie wyśpią i będą dawać czadu - tzn, nie wiem jak Twój Al, bo na Karola to ja mogę liczyć

buahahahahahaha...ale komar w zdjeciu - no nie moge ;D ;D ;D :D :D :D hehehehehe

Chuck Norris nie jest boski - to Bóg jest Norrisowy.
Chuch Norris jako jedyny potrafi powiedzieć drzwi w liczbie pojedynczej.
Chuck Norris może wysyłać e-maile nawet do tych, którzy nie mają komputerów, ani dostępu do Internetu.
Gdy zamykasz lodówkę to właśnie Chuck Norris gasi w niej światło.
Dynamo na nodze Chucka Norrisa w trakcie wykonywania kopniaka z półobrotu zasiliłoby cały Nowy York na 10 lat.

no zajebiste sa te teksty - podobno Chuck Noriss sie nie gniewa ;D

reklama
Chuck Norris potrafi podpalić mrówki za pomocą szkła powiększającego. W nocy.
Chuck Norris spłodził pół brazylijskiej społeczności. Inaczej nie da się wytłumaczyć ich fenomenu w piłce nożnej.
Chuck Norris potrafi trzasnąć obrotowymi drzwiami.
Chuck Norris zamówił Big Maca w Burger Kingu i go dostał.
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na Sukces".
Kiedy Chuck ćwiczył na siłowni to powiedział do jakiegoś bardzo chudego chłopca - "patrz i ucz się". Ten chłopiec to Pudzian.

no kto wymysla te teksty !!! hehehehehehe

Do góry