reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Joeey - ach tam zaraz wariatko ;)

No sluchajcie...nie wiem za bardzo co napisac... pierwszy raz chyba ;D
czytam Was od rana i nie wiem gdzie sie wciac - no nie bede sie powtarzac...
no dlatego napisalam byle co - chodzilo o to zeby wrzucic jakiegos posta zeby Joeey mogla zobaczyc moje nowe paski ;D hehehe
Ale jestem walnieta :)

reklama
I pomyslec...matka 2 dzieciaczkow,maz w rozjezdzie, dom na glowie,szkola na glowie a ona nie ma co napisac od rana siedzi przed kompem?     ::)  ;D ;D ;D
eeee no :laugh: ale wagowo to Twoja jest starsza bo Ola obecnie ma 4900 gr :laugh: :laugh:

Dobra dziewuszki, zmykam bo zaraz maz z pracy wroci i trza go ogrzac ,Jak to normalne ze Ola tyle spi po szczepionce to tylko sie cieszyc i wykorzystac chwile na sex >:D w koncu byl tylko jeden i ja bylam w stresie to teraz bedzie jazda ;D ;D zycze Wam tez udanej nocki :angel:

hehehe - no ba.... cos trzeba robic calymi dniami no nie... tzn w miedzyczasie, bo dzis pranie zrobilam, wywiesilam, stare sciagnelam, poprasowalam, obiadek mialam od wczoraj wiec luzik, poodkurzalam no i jeszcze kurze poscieralam ;) a komp prawie od rana wlaczony ;)
Ale tak serio, to juz mnie wkurza to ciagle siedzenie w domu - duszno jakos i w ogole... dzis chcialam przewietrzyc cale mieszkanie i co ??? tylko je wychlodzilam, a i tak sie nie wywietrzylo no :( niech juz te mrozy ida sobie !!! Ja juz chce wiosne i lato :)

Joeey dokładnie kąpał się z mężem w duzej wannie jak zaczarowany mina zadowolona zero płaczu i nawet po kąpieli jak był ubierany to nie płakał chociaz był głodny bo zawsze to był krzyk ;D

Ale dzisiaj ciepła noc się zapowiada narazie tylko ::) - 20 ;D

Donia - no to ekstra cieplutko :)
A my Wiktorka tez kapalismy czasem w duzej wannie - wlasnie z Pawlem sie kapal - no i zawsze to uwielbial :)

czy jak sie nie chce odbic po butli to polozyc malego czy chodzic az sie odbije?pytam bo nie chce zeby mu sie w nocy ulalo i zeby mi sie udusil !

reklama
Do góry