paaricia
Fanka BB :)
Magi - nasz materacyk jest podniesiony bardzo wysoko, ze wzgledu na ten incydent Malego z duszeniem sie i tez nam sie Atreiiu na poczatku zsuwal i obracal na wszystkie strony. Teraz zrobilismy mu tunel z gazy i teraz owszem zsuwa sie jeszcze ale nie ma jak sie obracac, bo opiera sie o gaze, prez ktora bez problemow moze oddychac. Tyle, ze Maly spi bez koldry, choc czasem w chlodniejsze noce prykrywam Go kocem, co jeszcze dodatkowo hamuje Jego zsuwanie sie.
MamaCyprysia - nie pomoge Ci z herbatkami, bo tutaj (w Australii) ich nie polecaja wcale i nie widzialam ich w zadnym sklepie. Moja mama - pediatra, bardzo mi polecala herbatki Hippa, ale nie wiem, czy sa rozne, czy jeden rodzaj?
Dziewczynki, czy Wasze dzieci przesypiaja cala noc? Jesli tak, to kiedy zaczely? Kurcze Roland nauczyl Malego noszenia na rekach przy akompaniamencie jednej konkretnej piosenki i teraz sie nieszczesna tej piosenki musze uczyc, bo inne nie dzialaj! ;D
MamaCyprysia - nie pomoge Ci z herbatkami, bo tutaj (w Australii) ich nie polecaja wcale i nie widzialam ich w zadnym sklepie. Moja mama - pediatra, bardzo mi polecala herbatki Hippa, ale nie wiem, czy sa rozne, czy jeden rodzaj?
Dziewczynki, czy Wasze dzieci przesypiaja cala noc? Jesli tak, to kiedy zaczely? Kurcze Roland nauczyl Malego noszenia na rekach przy akompaniamencie jednej konkretnej piosenki i teraz sie nieszczesna tej piosenki musze uczyc, bo inne nie dzialaj! ;D